کتاب کمک درسی شیمی
-
سلام دوستان خسته نباشید
میخواستم بدونم برای شیمی شما چه کتاب کمک درسی پیشنهاد میدید که زیاد درسنامه محور نباشه و تست ها پاسخنامه خیلییی خوبی داشته باشه(ولی دیگه مثب مبتکران توضیحش در حد تدریس به یه بچه دبستانی مفصل نباشه)؟
بیشتر تست و پاسخنامه اش برای من حائز اهمیت هست، ولی بازم درسنامه اش قابل اتکا باشه
شما از چه کتابی نتیجه گرفتید؟
درضمن جامع هم باشه، یعنی دیگه نرم سراغ تهیه پایه به پایه
با تشکر️
@ریاضیا @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 -
سلام دوستان خسته نباشید
میخواستم بدونم برای شیمی شما چه کتاب کمک درسی پیشنهاد میدید که زیاد درسنامه محور نباشه و تست ها پاسخنامه خیلییی خوبی داشته باشه(ولی دیگه مثب مبتکران توضیحش در حد تدریس به یه بچه دبستانی مفصل نباشه)؟
بیشتر تست و پاسخنامه اش برای من حائز اهمیت هست، ولی بازم درسنامه اش قابل اتکا باشه
با تشکر️
@ریاضیا @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401@محمد-خراسانی
سلام هتریک گاج
184457.pdf
من تا حالا استفاده نکردم
ولی وقتی داشتم اطلاعات برای خرید کتاب جمع میکردم
این موارد در موردش صادقه -
@محمد-خراسانی
سلام هتریک گاج
184457.pdf
من تا حالا استفاده نکردم
ولی وقتی داشتم اطلاعات برای خرید کتاب جمع میکردم
این موارد در موردش صادقه@Younes-Dehkhoda-0
فقط...
هتریک جامع آی کیو هست -
سلام دوستان خسته نباشید
با تشکر️
@ریاضیا @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401@محمد-خراسانی
سلام
خیلی سبز