زیست ۳
-
Mo Xo
خیلی ممنون🌺🙏🏻
منم سر در نیاوردم از توضیحشون فقط میخواستم ببینم کسی هست مثل من اون هر رشته رو نبینه🥲😑@soniaaa خواهش میکنم
://// زیاد مانور میدن دیگه تو ذهنتون میمونه -
Mo Xo
ببخشید پاسخنامه این تست یک جمله نوشته که با توضیح شما نمیخونه
گفتی به جز در جهش هایی مثل دیمر تیمین در یک رشته بین دو بازه مکمل نمی تواند پیوند هیدروژنی مشاهده کردب نظرتون اشتباه نکرده پاسخنامه ؟
-
Mo Xo
گفتی به جز در جهش هایی مثل دیمر تیمین در یک رشته بین دو بازه مکمل نمی تواند پیوند هیدروژنی مشاهده کردب نظرتون اشتباه نکرده پاسخنامه ؟
-
Mo Xo
@soniaaa نه همونه که من گفتم فقط اشتباهش اینه گفته در دیمر تیمین باز ها مکمل هستند بین دو تا t هست که مشابه اند نه مکمل
-
@soniaaa نه همونه که من گفتم فقط اشتباهش اینه گفته در دیمر تیمین باز ها مکمل هستند بین دو تا t هست که مشابه اند نه مکمل
Mo Xo
منم میگم دگ اشتباه کرده
مرسی🙏🏻🌺 -
با تحلیل بگین لطفا. @حمید-صباحی
Farhan Honar
Mo Xo
Matin Mousavi 1شماهم دوست داشتین نظرتونو بگید 🙏🏻🌈
@soniaaa
آقا حسین درست میگن من به اون یک رشته توجه کردم ولی از طرفی سخن استاد موقاری یادم اومد که میگه از چیزی که تو کتاب نیومده تست طراحی نمیشه تو یه رشته دوپاره تامین اتفاق میفته که بازها مشابه اند نه مکمل
و کتاب درباره جهشی که بین دو باز آلی و مکمل باشه و تو یه رشته باشه حرفی نزده
مثل اینه که مثلا بگم فلان چیز رو چون ما نخوندین حتما هست که گفته ولی این درست نیست و طبق سخن آقای موقاری منبع خود کتابه
یا مثلا تازگیا تو تستا میگه با توجه به تمام بیماری هایی که دوازدهم خواندیم ... کدام گزینه درست است؟
بعد یکی میاد میگه من کتاب تستم بیماری های زیادی داره و میمونه چیکار کنه پس اگر جهشی تو کتاب نام برده نشده پس طبق استاندارد های تست نباید طراحی بشه
این نظر منه و نظر همه ی اساتید قابل احترامه🙏 -
@soniaaa خواهش میکنم
-
@soniaaa
آقا حسین درست میگن من به اون یک رشته توجه کردم ولی از طرفی سخن استاد موقاری یادم اومد که میگه از چیزی که تو کتاب نیومده تست طراحی نمیشه تو یه رشته دوپاره تامین اتفاق میفته که بازها مشابه اند نه مکمل
و کتاب درباره جهشی که بین دو باز آلی و مکمل باشه و تو یه رشته باشه حرفی نزده
مثل اینه که مثلا بگم فلان چیز رو چون ما نخوندین حتما هست که گفته ولی این درست نیست و طبق سخن آقای موقاری منبع خود کتابه
یا مثلا تازگیا تو تستا میگه با توجه به تمام بیماری هایی که دوازدهم خواندیم ... کدام گزینه درست است؟
بعد یکی میاد میگه من کتاب تستم بیماری های زیادی داره و میمونه چیکار کنه پس اگر جهشی تو کتاب نام برده نشده پس طبق استاندارد های تست نباید طراحی بشه
این نظر منه و نظر همه ی اساتید قابل احترامه🙏@حمید-صباحی
دیمر تیمین ک تو کتاب هست
ولی بحث اصلا اون نیس شما کلا پیچوندی مبحثو -
@soniaaa
کجاش رو پیچوندم؟ -
@حمید-صباحی
همینک تو کتاب نیست و نگفته و اینا
گزاره کاملا در سطح کتابه
من فقط میخواستم ببینم ب یک رشته دقت میکنن دوستان یا فقط خودم بی دقتم همین🙂✨ -
L lO_Ol has marked this topic as unsolved on
-
L lO_Ol has marked this topic as solved on
-
@حمید-صباحی
گزاره کاملا در سطح کتابه
من فقط میخواستم ببینم ب یک رشته دقت میکنن دوستان یا فقط خودم بی دقتم همین🙂✨@soniaaa
کتاب درباره ی جهشی که بین دو باز آلی باشه حرف زده که باز ها مکمل باشن و تو یه رشته باشن؟ -
@حمید-صباحی
گزاره کاملا در سطح کتابه
من فقط میخواستم ببینم ب یک رشته دقت میکنن دوستان یا فقط خودم بی دقتم همین🙂✨@soniaaa
اشتباه گفتم؟
منم حرف mo xo رو میگم دیگه -
@soniaaa
کتاب درباره ی جهشی که بین دو باز آلی باشه حرف زده که باز ها مکمل باشن و تو یه رشته باشن؟@حمید-صباحی در زیست ۳ گفته است:
@soniaaa
کتاب درباره ی جهشی که بین دو باز آلی باشه حرف زده که باز ها مکمل باشن و تو یه رشته باشن؟کتاب در مورد دیمر تیمین توضیح داده
گفته ک
پرتو فرابنفش که در نور خورشید وجود دارد باعث تشکیل پیوند بین دو تیمین مجاور هم در دنا می شود که به آن دیمر تیمین می گویندطبق شکل صفحه ۵۲ کتاب درسی
دوتا بازی تیمین روی %(#ff0000)[یک رشته] نشون داده شدند که در اثر تابش پرتو فرابنفش با همدیگه پیوند کووالانسی می دهند و دیمر تیمین تشکیل میشه پس اینجا این دوتا باز الی توی یک رشته هستند در مورد مکمل بودنشون هم مشخصه که نیستند و مشابه هستند و جمله ای هم که من فرستادم گفته نمی تواند حالا من متوجه نمیشم کجای این خارج از کتاب هستش -
@حمید-صباحی در زیست ۳ گفته است:
@soniaaa
کتاب درباره ی جهشی که بین دو باز آلی باشه حرف زده که باز ها مکمل باشن و تو یه رشته باشن؟کتاب در مورد دیمر تیمین توضیح داده
گفته ک
پرتو فرابنفش که در نور خورشید وجود دارد باعث تشکیل پیوند بین دو تیمین مجاور هم در دنا می شود که به آن دیمر تیمین می گویندطبق شکل صفحه ۵۲ کتاب درسی
دوتا بازی تیمین روی %(#ff0000)[یک رشته] نشون داده شدند که در اثر تابش پرتو فرابنفش با همدیگه پیوند کووالانسی می دهند و دیمر تیمین تشکیل میشه پس اینجا این دوتا باز الی توی یک رشته هستند در مورد مکمل بودنشون هم مشخصه که نیستند و مشابه هستند و جمله ای هم که من فرستادم گفته نمی تواند حالا من متوجه نمیشم کجای این خارج از کتاب هستش@soniaaa
من میگم اون قید باید همیشه بشه
به نظر شما چرا نگفته همیشه؟ -
@حمید-صباحی
نمیدونم
از دوستان بپرسید