دوستان سلام. 🖐 🖐 🖐
حالتون چطوره؟
خوب هستید؟
امیدوارم که عالی باشید. 🙂
خب از امروز تا کنکور 1400 می خواییم باهم دیگه زبان تخصصی کنکور منحصرا زبان رو کار کنیم.
ابتدا یه توضیح مختصر درمورد خود کنکور می دم. بعد میریم سراغ برنامۀ خودمون.
همونطور که می دونید کنکور زبان دو دفترچه داره. دفترچۀ اولش مثله همۀ کنکورها دروس عمومیه و تعداد سئوال هاش هم همونه یعنی 100 تا. و دفترچۀ دومش هم اختصاصیه که میشه زبان تخصصی که 70 تا سئواله.
✴ ✳ ✴ ✳ ✴ ✳
خب یه سری توضیحات در بارۀ دروس عمومی.
⏬ ⏬ ⏬ ⏬ ⏬ ⏬
در مورد دروس عمومی فقط همین رو بگم که از اهمیت بسیار بالایی برخوردارند. مخصوصا ادبیات که ضریبش 4 هست. البته زبان عمومی هم با اینکه ضریبش 2 هست خیلی مهمه و کسی که منحصراً زبانه باید حداقل 80 رو بزنه ولی خب در کل دروس عمومی خیلی مهمه چون اکثر داوطلبایی که هدفشون زبانه از عمومی هایه خوبی برخوردارند. عربی هم ضریبش 2 و دینی ضریبش 3 هست.
این نکته رو هم اینجا اضافه کنم که من فقط رویه زبان تخصصی می خوام کار کنم و اصلا عمومی رو کار ندارم. چون همیار هایی هستن که دارن عمومی رو جلو می برن و من نمی خوام تویه کار بقیه دخالت کنم. و برایه کارشون احترام قائل میشم. پس سئوال هاتون رو اول بررسی کنید و اگه دیدید در قسمت زبان تخصصیه از بنده بپرسید.
✴ ✳ ✴ ✳ ✴ ✳
خب بریم سراغ اصل مطلب یعنی زبان تخصصی.
⏬ ⏬ ⏬ ⏬ ⏬ ⏬
همونطور که گفتم زبان تخصصی از 70 تا سئوال تشکیل میشه و ضریبش هم 4 هست.البته این 70 تا سئوال خودشون به 6 بخش تقسیم میشن.
بخش اول گرامر که متشکل از 10 سئواله.
بخش دوم لغات که متشکل از 15 سئواله.
بخش سوم ترتیب اجزایه جمله که متشکل از 5 سئواله.
بخش چهارم کاربرد زبان که متشکل از 10 سئواله.
بخش پنجم کلوز تست که متشکل از 15 سئواله.
و در آخر بخش ششم درک مطلب ، که متشکل از 3 متن 5 سئوالیه که میشه 15 تا سئوال.
✴ ✳ ✴ ✳ ✴ ✳
فقط یه نکته رو باید بگم و اینکه کنکور زبان 4 تا زیر گروه داره . زیر گروهه اول زبان انگلیسیه که توضیحاتشو خدمتتون ارائه دادم و رشته هایی که می تونید برید عبارتند از ادبیات انگلیسی ، مترجمی و آموزش انگلیسی. زیر گروه دوم زبان آلمانیه که شما زبان انگلیسی دیگه ندارید و زبان عمومی و اختصاصی تون آلمانیه و رشته هایی که می تونید برید ادبیات آلمانی و مترجمیه. زیر گروهه سوم هم زبان فرانسویه که بازم شما زبان انگلیسی ندارید و زبان عمومی و تخصصیتون فرانسویه و رشته هاش ادبیات فرانسوی و مترجمیه. زیر گروهه چهارم هم همون زیر گروهه اوله و فقط می تونید زبان هایه دیگه برید مثله روسیه ای،چینی و ...
خب این هم یه سری توضیحات کلی در حیطۀ کنکور زبان.
✴ ✳ ✴ ✳ ✴ ✳
اما بریم سراغ کار خودمون.
⏬ ⏬ ⏬ ⏬ ⏬ ⏬
دوستان فعلا تا همینجا بدونید که قراره رویه زبان تخصصی کار کنیم. بعدا روش انجام کار و منابع رو خدمتتون ارائه خواهم داد. فقط فعلا اگه سئوالی در حیطۀ کنکور زبان دارید (نه سئوال درسی) می تونید داخل این تاپیک بپرسید. درضمن تمامیه سئوالاتون روهم عمومی بپرسید چون به هیچ وجه خصوصی جواب نمیدم.
در روز هایه آتی هم نحوۀ انجام کار رو خدمتتون ارائه خواهم داد.
فعلا خدا نگه دار.🖐 🖐 🖐
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@دوازدهم
⭕️همونطور که میدونید یکی از سوالای امتحان نهایی زبان از شما میخواد که درباره یه موضوع پاراگراف بنویسید یا شاید بگه اجزای پاراگراف داده شده رو مشخص کنید خب حالا این پاراگراف و ما باید چجوری بنویسیم و چه قوانینی داره و از کجا تشخیص بدیم که چه اجزایی داره!
تو این تاپیک دربارش حرف میزنیم.
🔸️اول از همه پارگراف چیه?
مجموع چند تا جمله که یک بند و تشکیل میدن و درباره یه موضوع صحبت میکنن
🔸️حالا این پارگراف شامل چی میشه؟
▪️Topic sentence
▪️supporting sentence
▪️concluding sentence
🔸️اول بریم سراغ موضوع پاراگراف که اولین قدمه و به ما میگه باید درباره چی بنویسیم
حواستون باشه موضوع باید وسط صفحه و با حرف بزرگ نوشته بشه حالا اگر از چند کلمه تشکیل شده باشه همگی با حروف بزرگ نوشته بشه اگه کلا یه کلمه بود که فقط همون با حرف بزرگ نوشته میشه(البته حروف اضافه لازم نیست و با همون حروف کوچیک نوشته میشن)
مثلا Wedding in My Country
همونطور که دیدید اول هر کلمه رو با حروف بزرگ نوشتم به جز in که حرف اضافه هست
پ.ن: البته فکر نکنم سر امتحان نهایی به این ریز جزئیات دقت کنن ولی خب شما بدونید بد نیست
🔸️حالا شروع میکنم به نوشتن پاراگراف اینجا ما topic sentence میخوایم که معمولا اول پاراگراف نوشته میشه؛
حالا چی هست اصلا؟جمله ای که خواننده با خوندن اون میفهمه درباره چه چیزی میخوایم صحبت کنیم و جزئی تر از موضوع پارگرافه .مثلا چی؟
مثلا موضوع تاپیک هست Freinds که یک چیز کلیه دوست یک عالمه زیر مجموعه داره: خوبی و بدی دوست و رفیق داشتن،تاثیر دوستامون تو زندگی ،چجوری دوست انتخاب کنیم و ....
topic sentence به ما میفهمونه که درباره کدوم از اینا میخوایم حرف بزنیم و همون طور که دیدیم از موضوع پاراگراف جزئی تر شد مثلا برای topic sentence مینویسم Chossing freinds is really importent in our life
خواننده با خوندن این topic sentance میفهمه میخوام در ادامه درباره این صحبت کنم که چرا انتخاب کردن دوست تو زندگی ما مهمه
🔸️خود topic sentence شامل دوتا چیز میشه: topic و controlling idea از کجا تشخیصشون بدیم؟topic میشه همون زیر مجموعه موضوع ما که من میخوام روش تمرکز کنم و دربارش پاراگراف بنویسم و در حد یکی دو کلمه هست،controlling idea میشه ادامه topic
الان تو مثال بالا
(Topic :Chossing freinds) من میخوام درباره انتخاب کردن دوست توی این پاراگراف تمرکز و صحبت کنم
(Controlling idea:is reaaly importent in our life )
که ادامه chossing freinds یا همون topic منه
⭕️حواست باشه اول هر جمله و جمله بعد از نقطه رو توی زبان انگلیسی باید با حروف بزرگ بنویسی پس اگر topic sentence قراره اول جمله باید اولین حرف از اولین کلمشو با حرف بزرگ بنویسی(البته بعد از کاما نباید با حرف بزرگ نوشت)
⭕️یه چیز دیگه که خیلییییی مهمه❗️اول هر پاراگراف و باید از حاشیه یه کوچولو فاصله بدی ولی بقیه جمله ها تو خط های بعدی از همون سر حاشیه شروع میشن و اگر خواستی بیشتر از یک پاراگراف بنویسی برای هرپاراگراف جداگونه باید این قانونو رعایت کنی (اخر این تاپیک عکس یه پاراگراف و میزارم که کامل متوجه بشین )
🔸️بریم سراغ supporting sentence این شامل جمله های بعد از topic sentence و یه جورایی اونو support میکنه یعنی چی ؟ یعنی اینجا از topic sentence جزئی تر میشیم تو مثال من که برای topic sentence نوشتم انتخاب کردن دوست تو زندگی ما خیلی مهمه حالا برای supporting sentence میام میگم چرا مهمه و دلیل میارم
🔸️ بریم قدم اخر که میشه concluding sentence و اخر پاراگراف ما میاد
اینجا میخوایم بحث و جمعش کنیم و نتیجه گیری بکنیم حالا چجوری؟یا میتونیم همون topic sentence و دوباره اینجا تکرار کنیم
برای مثال من که اومدم علت اوردم چرا انتخاب کردن دوست مهمه برای concluding sentence میتونم بنویسم: پس برای این هست که انتخاب کردن دوست اینقدر تو زندگی ما مهمه یعنی دوباره اومدم جمله اولو تکرار کردم
یا میتونیم یه کار دیگه کنیم برای conluding sentence بیایم نظر خودمو درباره موضوع بگیم طبق مثال بالا میتونیم بگیم:
به نظر من انتخاب کردن دوست میتونه سرنوشت ادما رو تغییر بده پس باید خیلی حواسمون باشه
کسی کنکور زبان داده ؟ تایپیکای دیگه رو خوندم فهمیدم کتابای مدرسه و جزوه مدرسه کلا برای کنکور کافی نیست .
من قبلا زبان میرفتم جز کتاب مدرسه مکالمه ام و جمله بندیم خوبه کلا پایه خوبی دارم فقط یه منبع مطمئن میخوام
یه منبع میخوام که قشنگ با اطمینان بخونمش و بدونم کافیه
اگر شخصی اطلاعی داره بی زحمت راهنماییم کنه سپاس .
عیدتون هم مبارک 🤝
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
زبان تخصصی-تست
-
به نظرم جایی برای تست زبان تخصصی خالیه برای همین میخوام این تاپیک رو بزنم.(همه ی تست ها مال کنکورها هستند)
بیان با هم این تست رو حل کنیم
My sister is watching several episodes of her favorite comedy in a row. She ...........them all afternoon without a break.
1)watches
2(used to watch
3)is watching
4)has been watching
جواب گزینه ی ۴ حالا چرا؟
خوب بیاید زیر is watching خط بکشید و بنویسید حال و زیر all afternoon رو هم خط بکشید بنویسید استمراری و همچنین اینو به خاطر تو ذهنتون داشته باشید گذشته تا الآن️ کامل . حالا این سه تا کلمه رو کنار هم بزارید میشه کامل استمراری.
از زمان حال کامل یا ماضی نقلی استمراری برای کاری که در زمان حال قبل از کار دیگری انجام می شود و در استمرار است استفاده می کنیم. بیاین برای تعریف کلی کامل رو به معنای قبل در نظر بگیریم اینجا شخص کار تلویزیون تماشا کردن رو داشته از گذشته تا قبل کار دیگری انجام می داده که حالا اینجا اون کار قبلی رو نیاورده.
بررسی سایر گزینه ها:گزینه ی ۱. حال ساده برای بیان حقایق و کارهای تکراری بیان می شود.
گزینه ی ۲: used to + base form برای گفتن عادت در گذشته استفاده می شود.
گزینه ی ۳) گفته all afternoon️ مفهوم کامل حال استمراری یعنی الآن کاری در حال انجام باشد
اگه سوالی داشتید بپرسید -
-
-
پری ناز درسنامه ی این تست
زمان حال کامل استمراری( present perfect progressive) یعنی یک عمل قبل از حال انجام شده باشد که به زمان حال هم رسیده.️ این تعریف درست تریه
Present Perfect Progressive
have+been+verb+ing
It has been rainingfor two days.
باران از دو روز پیش شروع شده و تا زمان حال قطع نشده. اگر بخواهیم بر استمرار تاکید کنیم از حال کامل استفاده می کنیم.
They**'ve been playing** all afternoon.
برای مثال از ۳ بعداز ظهر داشتند بازی می کردند و اینجا تاکید شده است که داشته اند به طور مستمر بازی می کردند.
duration of an action that begun in the past and continues to the present
این زمان دقیقاً حال کامل است ولی فقط یک تاکید بیشتر دارد.
Present Perfect: have + pp
Progressive: **be+verb+ing
Present Perfect Progressive :
Have+been+ ing
کامل ️ کلید واژه اش:قبل
آینده کامل: یک کار قبل از یک کار دیگر در آینده انجام شود
حال کامل: یک کار از قبل از حال تا الآن ادامه داشته باشد یا اثرش باقی مانده باشد.
گذشته کامل: یک کار قبل از یک کار دیگر در گذشته انجام شود.
فرمول زمان های کامل: فعل از ریشه ی have و past participle
بقایش رو هم کامل بعداً بهتون می گم -
ادامه ی درسنامه
Simple Present
1.general statements of fact and timeless truths:جمله های کلی که حقایق یا واقعیت های بدون زمان را نشان می دهند که همیشه اتفاق می افتند الآن هم اتفاق می افتند و در آینده هم اتفاق خواهند افتاد.
The earth goes round the sun.
Exercise increases the size of the heart.
The moon doesn't go round the sun.
Simple present
2.habitual or everyday activities
They attend classes every evening.
He usually travels by plane.
They don't attend classes every evening.
چرا هم حقایق را و هم کارهای روزمره و عادت ها را با حال ساده بیان می کنیم؟ این ها یک ویژگی مشترک دارند، این ویژگی تکرار است (کلید واژه ی حال ساده تکرار است)
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا یک نکته به تو -
Used to
- این فعل به عملی که سابقاً به طور تکراری یا عادتی انجام می شد ولی دیگر انجام نمی شود یا حالتی که سابقاً وجود داشت ولی دیگر وجود ندارد اشاره می کند. به طور خلاصه used to یعنی عادتی که در گذشته وجود داشته است و دیگر الآن نیست و ما در معنا می گوییم قبلاً.مثال:
He used to smoke but he has given it up.
او سابقاً سیگار می کشید اما جدیداً ترک کرده است.
I used to play tennis a lot, but now I'm lazy.
من سابقاً خیلی تنیس بازی می کردم اما حالا دیگر خیلی تنبل شده ام.
Do you go to the movies very often?
آیا خیلی زیاد به سینما می روی؟
Not now, but I used to.
این روزها نه، اما سابقاً می رفتم.
Ann used to have long hair, but she cut it some time ago.
آن سابقاً موی بلندی داشت اما چند وقت پیش موهایش را کوتاه کرد
He used to live alone.
او قبلاً تنها زندگی می کرد.
۲)وقتی used to تنها را در جمله داریم فعل کمکی به حساب می آید یعنی یک modal auxiliary به حساب می آید و بعد از فعل کمکی شکل ساده ی فعل می آید اما در جمله های زیر دیگر used to تنها نیست و فعل کمکی به حساب نمی آید.
He is used to living alone.
He gets used to living alone.
is و gets افعال اصلی و used ها صفت و to ها حرف اضافه هستند. در دو جمله ی بالا فعل را به صورت ing دار آوردیم بخاطر حرف اضافه ی to.
Is used to یعنی عادت داشتن به چیزی، زمانش، زمان حال است.
اگر بگوئیم was used to می نویسیم عادت داشت به چیزی
معنی جمله ی اول: او به تنها زندگی کردن عادت دارد.
Get used to یعنی عادت کردن به چیزی. معنی جمله ی دوم: او به تنها زندگی کردن عادت می کند.
I used to smoke.
من قبلاً سیگار می کشیدم.
I am used to smoking.
I got to used to smoking.
من عادت کردم به سیگار کشیدن
3)شکل سوالی رایج این فعل با کمک did ساخته می شود که در این حالت حرف d از انتهای used حذف می شود؛ مثال:
Did you use to eat a lot of candy when you were a child?
آیا تو سابقاً وقتی خردسال بودی خیلی آب نبات می خوردی؟
شکل منفی آن نیز didn't use to است؛ مثال:
Jim didn't use to go out very often until he met Jill.
جین سابقاً زیاد از خانه بیرون نمی رفت تا وقتی که با جیل ملاقات کرد.
@دانش-آموزان-آلاء
- این فعل به عملی که سابقاً به طور تکراری یا عادتی انجام می شد ولی دیگر انجام نمی شود یا حالتی که سابقاً وجود داشت ولی دیگر وجود ندارد اشاره می کند. به طور خلاصه used to یعنی عادتی که در گذشته وجود داشته است و دیگر الآن نیست و ما در معنا می گوییم قبلاً.مثال:
-
Present Progressive
1.an activity in progress at the moment:(short duration)
1.The teacher is teaching grammar right now.
Ing خالی استمراری نیست. هر وقت گفتند استمراری مانند حال استمراری و گذشته ی استمراری و ... فعلمان حتماً باید این دو قسمت to be+verb+ing را داشته باشد.
We are listening to the teacher just now.
برای سوالی و منفی کردن از بخش to be ی آن ها به عنوان فعل کمکی استفاده می کنیم.
مثلاً شکل منفی جمله ی ۱ به صورت زیر است:
1.The teacher isn't teaching grammar right now.
Go jugging حالت استمراری نیست چون فعل to be نداره.
2. An activity of long duration:
We are improving our English these days.
He is writing another book this year.
Stative (Non-Action) Verbs
Verbs which describe states or conditions (not used in progressive tenses)
We are loving English very much.
love می تواند ing بگیرد ولی شکل استمراری ندارد. (Are loving اشتباهه)I am knowing you.
شناختن که عمل نیست.
فعل های state نمی توانند به حالت استمراری بیایند چون حالت را نشان می دهند نه عمل را.
The flower is smelling nice.
جمله ی بالا اشتباه است چون smell در معنی بو داشتن حالت را نشان می دهد نه عمل را، بنابراین نمی تواند استمراری شود.
We love English very much.
The flower smells nice.
Have یکی به معنای داشتن است که در این صورت استمراری نمی شود یک معنی دیگر have خوردن است که در این صورت می توانیم استمراری بیاوریم.
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء -
While Marry was in the library doing research, she ............ a book which contained letters the author had written to his son.
1)found
2)had found
3)had been finding
4)was finding
جواب گزینه ی ۱ چون ما همچین ساختاری رو داشتیم که کاری با گذشته ی ساده در وسط کاری با گذشته ی استمراری اتفاق می افتاد.
پری ناز
درسنامه
Simple past
(An activity or situation which began and ended at a particular time in the past)
My brother cleaned his room last night.️جمله زمان گذشته است. شکل منفی فعل didn't clean است.
We bought an intereseting story book yesterday.
We didn't buy an interesting story book yesterday.
Past progressive
(An activity in progress at a particular time in the past)
(The duration of an action in the past)
Mom was cooking lunch at this time yesterday.
At this time yesterday نشانه ی استمراری است و تاکید روی این بخش است بنابراین ماضی استمراری می آوریم.
The children were playing in the yard all afternoon.
All afternoon نشانه ی duration است.- I was studying my book while mom was cooking dinner.
یکی دیگر از ساختارهایی که می تواند با while بیاید این است که با while می توانیم دوتا کاری را بیان کنیم که هر دوتا کنار هم و برای مدتی استمرار داشته باشند که هر دو می شوند گذشته ی استمراری. While دوتا شبه جمله را به هم پیوند داده و هردو فاعل دارند در 1 (شبه جمله ها باید فاعل داشته باشند)
I was studying my book when mom called me.
When به یک لحظه اشاره می کند و در این جا به همان لحظه ای که مادر زنگ زده است اشاره دارد.
گذشته ی استمراری+when+گذشته ی ساده️معمولاً اینجوریه که بعد از when گذشته ی ساده میاد.
She was listening to music while I was watching TV.
فعل listen حتماً باید to بگیرد.
I was watching TV when you entered the room.
I was watching TV: شبه جمله
ادامه شو بعداً می زارم
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
- I was studying my book while mom was cooking dinner.
-
پری ناز
همانطور که می بینید بعد از when از you استفاده شده. فاعل را باید حتماً بیاوریم چون قراره بعدش شبه جمله داشته باشیم.
As I was studying my book, mom called me.
بعد از as گذشته ی استمراری می آید. ساختار as و when دقیقاً برعکس هم است.
وقتی ضمیر موصولی اول می آید بین دو تا شبه جمله کاما می گذاریم.
As I was watching TV, you entered the room.
As=Just as
You entered the room as I was watching TV.
She always talks to her friends on the phone.
زمان این جمله حال است و مفهوم منفی ندارد.
She is always talking to her friends on the phone.
به دو دلیل قید always (frequency adv) را با زمان حال استمراری آورده ایم۱: به دلیل اینکه می خواهیم تاکید کنیم ۲:به دلیل اینکه می خواهیم نارضایتی خود را از وقوع پدیده یا اتفاقی بیان کنیم.
I answer the phone.
I am constantly answering the phone.
این دو هم مثل موارد بالا هستند.
I was always answering the phone.
این هم به شکایت مربوط است با این که فعلش ماضی استمراری است.
Constantly قید تکرار است.
Perpetual هم قید تکرار است. -
پری ناز تست ۳
Two different types of boats have developed by the Eskimos, ...........to meet specific needs
both constructing 1
2)each constructed
3)which is constructed
4)who construct
جواب گزینه ی ۲
۴(غلط. بعد اسمی که ضمیر موصولی بیاد انگار اون اسم داره توصیف میشه که اینجا اسکیموها رو نمی خوایم توصیف کنیم. همچنین فعل construct مجهول نیست. ۳)فعل باید جمع باشد (قایق ها) ۱)در کوتاه کردن عبارت وصفی اگر جمله مجهول باشد فعل اصلی به صورت قسمت سوم استفاده می شود(pp). اگر هم جمله معلوم باشد، ing می گیرد که در این جا باید مجهول به کار برده شود.
پری ناز
تست ۴
I've gained a lot of valuable experience in the classroom this year. I now feel I'm a much better teacher than ............. qualified a year ago.
1)I was
2)me when
3)when was I
4)I was when I
قبل و بعد than باید ساختار موازی برقرار باشد. پس گزینه ی ۲ رد و برای ۳ هم دلیلی برای وارونگی نیست و ۴ هم بر یک ترجیح داده می شود با توجه به این که جمله ادامه دارد. -
پری ناز
بچه ها این تست رو من از یک کسی که انگلیسی بومی هس پرسیدم گفت گزینه ی ۱ و ۴ درسته پس روش وقت نزارین
پری ناز
تست ۵
We apologize for the delay...........to you, and for any inconvenience this may have caused.
1)your luggage got
2)that got your luggage
3)in getting your luggage
4)of your getting luggage
جواب گزینه ی ۳
ساختار اسمی your luggage نمی تواند کننده فعل get باشد ۱
صفت ملکی your باید در کنار اسم luggage قرار بگیرد. ۴
اسم delay نمی تواند نقش فاعلی برای فعل get داشته باشد.۲
پری ناز
تست ۶
Not........... the last bus, I yelled for it to wait as I ran along the sidewalk.
1)only I missed
2)wanting to miss
3)to want to miss
4)only was I missing
جواب۲:
این سوال مربوط به به مبحث جمله واره ی قیدی است.
قیافه ی سوال اینجوریه:
بچه ها نمی شد بنویسیم فرض کنید پشت این چیزی که نوشتم چندتا نقطه گذاشتم و بعد یه ویرگول گذاشتم
I yelled for it to wait as I ran along the sidewalk.
خوب قیافش نشون می ده که مال جمله واره ی قیدی
ه
اشتباه رایج:همه میان اول گزینه ی ۴ رو می زنن. چون که فکر می کنند not باعث ایجاد وارونگی میشه خوب برای اینکه معنی درست در بیاد ما باید but also هم داشته باشیم. آیا شما تو قیافش but also می بینید؟ رد ۴
خودتون هم می دونید که not only با but also میاد . رد ۱
دقت کنید که ما باید wanting داشته باشیم نه to want.
پری ناز
تست ۷
Smart consumers like yourself are concerned about your family's nutrition. Health is a top priority, ......... is value.
1)and so
2) then it
3)but neither
4)no matter
اشتباه رایج: بعضی ها میان گزینه ی ۲ رو بزنن.
گزینه ی ۱ و 9۲ رو جایگزین می کنیم و به ترتیب معنی می کنیم.
then it️ سلامتی اولویت بالا سپس آن ارزش است.
and so ️ سلامتی اولویت بالا و همچنین یک ارزش است.
خب پس then it جواب نیس.
شاید خیلی ها تون بگید که این تست لغت بود به جای گرامر ولی اگه به گزینه ها نگاه کنید می بینید که این طور نیس و شما باید معنی عناصر گرامری رو بلد باشید تا ساختار صحیحی رو ارائه بدید.
معنی neither هم به معنی نه و نیست است که برای همین گزینه ی ۳ رد می شه و گزینه ی ۴ هم که معنیش مهم نیست که است و این هم رد می شه.
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
پری ناز
تست ۸
I was lucky my noisy guests finally quieted down otherwise the neighbors would have called the police.
1)had called
2)had to call
3) would call
4)would have called
فعل گذشته ی was شرطی نوع سوم را نشان می دهد پس جواب گزینه ی ۴.
پس یادتون باشه شرطی نوع ۳ به زمان گذشته مربوط است.
I was lucky that they had quietened down otherwise the neighbors would have called the police.
I was lucky that they quietened down;if they hadn't quietened down , the neighbors would have called the police.
در این جا otherwise جایگزین یک if clause نوع سه شده است چون was زمان گذشته را نشان می دهد.
quieten درست است نه quiet چون quieten به معنی ساکت شدن است. طراح کنکور صورت سوال را اشتباه نوشته است.
بچه ها برای یادآوری بگم که درسنامه های تست رو جای تاپیک درسنامه هایی که درست کردم می زارم.
پری ناز
تست ۹
Whatever happened that day was our secret. We didn't even tell our parents what
........ .
1)we do
2)did we do
3)we had done
4)had we done
جواب گزینه ی ۳
زمان جمله گذشته است (We didn't even) پس بعدشم باید زمان ماضی بیاد️ این جا باید به توالی های زمانی توجه کنیم . ۱ رد
did we do همانطور که ببینید گذاشتن همچین چیزی باعث می شه که subordinate clause یا همون جمله داره ی وابسته مون سوالی بشه. که subordinate clause هیچ وقت سوالی نمی شه. رد۲ و ۴
پری ناز
تست ۱۰
Instead of tooth, the blue whale has a row of bony plates in its mouth that
............ .
1)functions as a food-collecting device
2)are a food-collecting device function
3)has the function of food-collecting device
4)food-collecting is the function of that device
جواب ۱
Plate: بشقاب، ظرف، استخوان صاف و محکمی که از حیوان محافظت می کند.
بعد از ضمیر موصولی مان اینجا نیاز به فعل داریم. معنی رو بخونی درست در میاد با این گزینه ولی از لحاظ ساختاری اشتباهه. رد ۴
This girl whom I met was beautiful.
The girl that works in a shop is a beautiful girl.
همانطور که می بینید ما بعضی وقت ها بعد از ضمایر موصولی از فاعل و بعضی وقت ها فقط از فعل استفاده می کنیم. حالا چه موقع از فاعل و فعل استفاده می کنیم وقتی که مفعول رو داریم این جا whom نشون می ده که ما مفعول رو داریم (این دختری که رو که من دیدم. جمله ی اول که دختر مفعوله) وقتی هم که فاعل رو داریم بعد از ضمیر موصولی فقط از فعل استفاده می کنیم. این جا می خوایم بگیم دختری که در مغازه کار می کند که می بینیم ما این جا فاعل (دختر) رو داریم پس از فعل استفاده می کنیم.
فاعل اصلی جمله a row مفرده و نیاز به فعل مفرد دارد (رد۲)
Device مفرد و قابل شمارش نیز به یک حرف تعریف داره (رد ۳)
پری ناز
تست ۱۱
رسیدیم به تست های واژگان
After hours of ........... discussion, we had go nowhere, so we all went home.
1)total
2)instant
3)heated
4)well-known
جواب گزینه ی heated هس.
Heated discussion یک کالوکیشنه
بعد از ساعت ها بحث داغ، به هیچ نتیجه ای رسیدیم و بنابراین خونه رو ترک کردیم.
instant به معنای فوری هس که البته یه کلمه ی مشابه هم داره که instinct به معنی غریزه هستش
Get nowhere
to have no success at all in doing something : to make no progress
اصلاً هیچ موفقیتی نداشتن و هیچ پیشرفتی نکردن
پری ناز
Convienved as a community which would be safe for children, the city of Redburn was intentionally designed so that the ....... would not require automobiles.
a.authorities
2)navigators
3)pedestrians
4)resident
جواب ۴
معنی کلمه ها بدون s
۱)نفوذ، قدرت، منبع صحیح و موثق
۲)جهت یاب
۳)پیاده
۴)ساکن
Conceive:درک کردن، تصور کردن
معنی جمله:شهر redburn به عنوان جامعه ای تصور می شود که برای کودکان امن می باشد و از قصد طوری طراحی شده است که ساکنان نیازی به اتومبیل نداشته باشند.
پری ناز
تست شماره ی ۱۳
The company has decided not to join the growing ....... for dominance in the real estate market.
1)appoinment
2)advertisement
3)competition
4)satisfaction
جواب گزینه ی ۳
معنی گزینه ها: ۱)قرار ملاقات ۲)تبلیغات ۳)رقابت ۴) رضایت
شرکت تصمیم گرفته است که به رقابت در حال رشد برای نفوذ به بازار املاک نپیوندد.
Dominance:نفوذ real estate:املاک
اشتباه رایج: بعضی ها تنها با دیدن کلمه ی market که به معنی بازار است تصمیم می گیرند گزینه ی ۲ را که به معنی تبلیغات است علامت بزنند چون آن ها معنی dominance را نمی دانند
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا