صفر تا صد ریاضی تجربی
- 
چجوری اینجا توی آلا عکس میفرسن؟من بلدنیسم parisa76911 اینجا ک رو پاسخ کلیک میکنی ی قسمت باز میشه و متن مینویسی قسمت بالای اون ی قاب عکس با شکل کوه و خورشید ک سومین گزینش بزنی میاره 
- 
parisa76911 اینجا ک رو پاسخ کلیک میکنی ی قسمت باز میشه و متن مینویسی قسمت بالای اون ی قاب عکس با شکل کوه و خورشید ک سومین گزینش بزنی میاره @dr-lila ولی مینویسه ادرس عکس جایگزین اینا گزینه نداره 
- 
@dr-lila ولی مینویسه ادرس عکس جایگزین اینا گزینه نداره parisa76911 روی گزینه سوم از سمت چپ بزنید بعد عکستونو انخاب کنید 
- 
@dr-lila ولی مینویسه ادرس عکس جایگزین اینا گزینه نداره parisa76911 اها راس میگی من با گوشی میام عکس بزارم اینو میگه ولی با لب تاب عکس میاره میزارم 
- 
parisa76911 روی گزینه سوم از سمت چپ بزنید بعد عکستونو انخاب کنید 
- 

- 
- 
- 
- 
@dr-sobhan دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء  @dr-lila در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است: @dr-sobhan دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء  آره میشه ! دوتا زاویه ای ک مثال زدی یکین ! هر دوشون یجا رو نشون میدن 
- 
@dr-sobhan برا ازمون 19 ابان قلم چی توابع و معادلات بازه معادله و نامعادله هس برا دیدن این قسمت از فیلم های اقای امینی باید کدوم قسمتارو ببینم منون میشم ج بدید @dr-lila در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است: @dr-sobhan برا ازمون 19 ابان قلم چی توابع و معادلات بازه معادله و نامعادله هس برا دیدن این قسمت از فیلم های اقای امینی باید کدوم قسمتارو ببینم منون میشم ج بدید نمیدونم خودتون با تووجه به بودجه بندی آزمون و توضیحات فیلم ببینید کودوما هستن ! چون من خودم نه فیلم میبینم نه آزمونی شرکت میکنم 
- 
@dr-lila در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است: @dr-sobhan دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء  چهار پی سوم درسته 
 ولی اگه به صورت ساعتگرد بگردیم
 اونجا دو پی سوم منفی هم میشهjavad-mahdizadeh در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است: @dr-lila در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است: @dr-sobhan دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء  چهار پی سوم درسته 
 ولی اگه به صورت ساعتگرد بگردیم
 اونجا دو پی سوم منفی هم میشهدقیقا 
- 
@dr-lila در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است: @dr-sobhan دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء  آره میشه ! دوتا زاویه ای ک مثال زدی یکین ! هر دوشون یجا رو نشون میدن @dr-sobhan شما هم با لبتاپ عکس فرستادین ؟؟ ینی باگوشی نمیشه فرستاد؟؟ 
- 
@dr-sobhan شما هم با لبتاپ عکس فرستادین ؟؟ ینی باگوشی نمیشه فرستاد؟؟ parisa76911 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است: @dr-sobhan شما هم با لبتاپ عکس فرستادین ؟؟ ینی باگوشی نمیشه فرستاد؟؟ با گوشی امتحان نکردم 
 http://uupload.ir/
 تو این سایت میتونید آپش کنید عکس رو لینکشو هرجا میخواید بذارید
- 
دوستان خانوم مدیر M.an چندین بار تاکید کردن سوالات درسیتونو تاپیک بزنید و بپرسید 
 همیار ها و دانش آموزا رو هم تگ کنید هرکی بلد باشه جواب میده
 این حرفمم فقط برای احترام ب قوانینه سایته@dr-sobhan در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است: دوستان خانوم مدیر M.an چندین بار تاکید کردن سوالات درسیتونو تاپیک بزنید و بپرسید 
 همیار ها و دانش آموزا رو هم تگ کنید هرکی بلد باشه جواب میده
 این حرفمم فقط برای احترام ب قوانینه سایتهیعنی سوالای ریاضی رو دیگه اینجا نپرسیم؟ 

خب باشه نصب نکنید
 خب باشه نصب نکنید