آمار انتخاب رشته
-
Mo Xo تشکر دوباره
-
Mo Xo به منم خیلی ها میگن دندون انتخاب کن
ولی من با عشق پزشکی تلخی یه سال پشت کنکور موندن رو تحمل کردم
نمیخوام چندسال دیگه باوجود پول زیاد( میگن دندون پزشکا پولدارن) حسرت به دل بمونم
ما فقط یبار حق زندگی داریم بهتره چیزی که دلمون میخواد و غلط هم نیست رو انتخاب کنیم@haniehno شما از پشت موندن راضی هستی؟
من نمیدونم امسال برم پرستاری یا بمونم پشت برای پزشکی -
@haniehno شما از پشت موندن راضی هستی؟
من نمیدونم امسال برم پرستاری یا بمونم پشت برای پزشکیMohammad Lotfi 0
به راضی بودن نیست
به تلاشت نگاه کن به سختی هایی که قراره بکشی نگاه کن
ببین امسال همه ی تلاشتو کردی و نشد کوتاهی کردی یا نه
آیا قراره بازم مثل قبل بخونی و اشتباهات سال قبل رو کنی
و...
البته اگر دوم پشت کنکورت هست
باید یه رشته تو دانشگاه آزاد ثبت نام کنی و از مرخصیش استفاده کنی -
@haniehno شما از پشت موندن راضی هستی؟
من نمیدونم امسال برم پرستاری یا بمونم پشت برای پزشکیMohammad Lotfi 0 من راضی م چون نتیجه م خوب اومده
شاید بعضی ها ناراضی ن چون بازم نخوندن بد اومده
اگه علاقه نداری به پرستاری بمون ولی بعضی ها که رفتن پرستاری میگن تو ادامه درس خوندنم بهش علاقه مند شدم -
Mohammad Lotfi 0 من راضی م چون نتیجه م خوب اومده
شاید بعضی ها ناراضی ن چون بازم نخوندن بد اومده
اگه علاقه نداری به پرستاری بمون ولی بعضی ها که رفتن پرستاری میگن تو ادامه درس خوندنم بهش علاقه مند شدم@haniehno من به پرستاری خیلی علاقه دارم ولی یجور ترس دارم که اگه نرم پزشکی ضرر کنم و چند سال دیگه بگم ای کاش یه سال پشت مونده بودم
کاش آدم از آینده خبر داشت -
@haniehno من به پرستاری خیلی علاقه دارم ولی یجور ترس دارم که اگه نرم پزشکی ضرر کنم و چند سال دیگه بگم ای کاش یه سال پشت مونده بودم
کاش آدم از آینده خبر داشتMohammad Lotfi 0
به هون حرفام حتما توجه خاصی کن -
@haniehno من به پرستاری خیلی علاقه دارم ولی یجور ترس دارم که اگه نرم پزشکی ضرر کنم و چند سال دیگه بگم ای کاش یه سال پشت مونده بودم
کاش آدم از آینده خبر داشتMohammad Lotfi 0 ولی همین بیخبری زندگی رو لذت بخش تر میکنه
اگه علاقه داری پرستاری رو برو ۴ سال دیگه تو کار میکنی ماهانه حداقل ۱۰ تومن درآمد داری ولی کسی که الان میره حتی پزشکی ۴ سال دیگه منتظر مامان باباشه
ولی یه چیز بگم
من دخترخاله م سال اول ۵۰۰۰ آورد پزشکی میخواس درنیومد رفت پرستاری بهشتی الان شاغله ولی با یه وضعی میاد خونه که از چشماش میشه خوند چقدر پشیمونه و بهتر بود پشت کنکور بمونه
هرکی یچیز میگه ولی درآخر تصمیم گیرنده خودتی
مسیری رو برو که چندسال دیگه به خودت افتخار کنی -
Mohammad Lotfi 0 ولی همین بیخبری زندگی رو لذت بخش تر میکنه
اگه علاقه داری پرستاری رو برو ۴ سال دیگه تو کار میکنی ماهانه حداقل ۱۰ تومن درآمد داری ولی کسی که الان میره حتی پزشکی ۴ سال دیگه منتظر مامان باباشه
ولی یه چیز بگم
من دخترخاله م سال اول ۵۰۰۰ آورد پزشکی میخواس درنیومد رفت پرستاری بهشتی الان شاغله ولی با یه وضعی میاد خونه که از چشماش میشه خوند چقدر پشیمونه و بهتر بود پشت کنکور بمونه
هرکی یچیز میگه ولی درآخر تصمیم گیرنده خودتی
مسیری رو برو که چندسال دیگه به خودت افتخار کنی@haniehno اره
پزشکی تا بیاد یه درامد داشته باشه باید خیلی دردسر بکشه ولی پرستاری سختیش وقتیه که وارد شغل میشه -
کاش آدم از آینده خبر داشتMohammad Lotfi 0
سلام اینا نظر یه دانشجوی پزشکیه
به نظرم کمک کنندهاست...
-
مثل این که همه با علاقه انتخاب رشته میکنن
خب بحثی نیست
فقط سوالی که اینجا مطرح میشه اینه که چرا همه علاقشون پزشکیه؟
چه جذابیتی به غیر از درآمد در این رشته دیده میشه؟
خواهشا نگید عشقِ کمک به مردم و اینا...شما هر رشته ای رو درست بخونید به جامعه خدمت کردید و این واضحه -
خب بحثی نیست
خواهشا نگید عشقِ کمک به مردم و اینا...شما هر رشته ای رو درست بخونید به جامعه خدمت کردید و این واضحهعلیرضا تمدنی چون 99 درصد علاقشون پزشکی نیس. یا ب زور خانوادس یا ب زور وضعیت مملکت یا ب زور طمع
کمتر کسی با علاقه خودش وارد میشه -
علیرضا تمدنی چون 99 درصد علاقشون پزشکی نیس. یا ب زور خانوادس یا ب زور وضعیت مملکت یا ب زور طمع
کمتر کسی با علاقه خودش وارد میشهMichael Vey
والا تو تاپیک که همه گفتن علاقه و لاغیر... -
Michael Vey
والا تو تاپیک که همه گفتن علاقه و لاغیر...علیرضا تمدنی خب مگه چن نفر گفتن.. تازشم اینجا بحث سر رشته های مختلفه
-
خب بحثی نیست
خواهشا نگید عشقِ کمک به مردم و اینا...شما هر رشته ای رو درست بخونید به جامعه خدمت کردید و این واضحهعلیرضا تمدنی اگه حرف پول باشه شغل هایی هست که درامدش از پزشکی بیشتره خیلیا هم به خاطر اینکه بقیه بهش بگن آقا یا خانم دکتر میرن سراغش
-
Mohammad Lotfi 0
سلام اینا نظر یه دانشجوی پزشکیه
به نظرم کمک کنندهاست...
زهرا بنده خدا 2 ممنون
تصمیم گیری خیلی سخته اونم برای یه عمر زندگی... -
علیرضا تمدنی اگه حرف پول باشه شغل هایی هست که درامدش از پزشکی بیشتره خیلیا هم به خاطر اینکه بقیه بهش بگن آقا یا خانم دکتر میرن سراغش
Mohammad Lotfi 0 دقیقا. ی طراح مد هس میلیاردی درامد ماهانشه.... و حالا خانواده ما فک میکنن پزشکی چ پوخی هس
-
Mohammad Lotfi 0 دقیقا. ی طراح مد هس میلیاردی درامد ماهانشه.... و حالا خانواده ما فک میکنن پزشکی چ پوخی هس
Michael Vey من اصلا به پزشکی علاقه نداشتم انقدر پدرم گفت علاقمند شدم
و تا روز قبل کنکور علاقه داشتم ولی الان علاقم یه چیز دیگه شده
-
Michael Vey من اصلا به پزشکی علاقه نداشتم انقدر پدرم گفت علاقمند شدم
و تا روز قبل کنکور علاقه داشتم ولی الان علاقم یه چیز دیگه شده
Mohammad Lotfi 0 دقیقا منم.. هف شستوشو مغزی شدیم بمولا
-
از نظر من شما هر رشته ای بخونید میتونید آدم موفق و تاثیرگذاری بشید نیازی نیست از ترسِ این که "نکنه آدم بزرگی نشم یا پول خوبی درنیارم" پناه بیارید به پزشکی
اگه ریاضی میخونید میرزاخانی بشید
اگه فیزیک میخونید کامران وفا بشید
اگه داروسازی میخونید هاله حامدی فر بشید
اگه موسیقی میخونید رامین جوادی بشید
اگه زیست شناسی میخونید عطا کالیراد بشید
اگه روانشناسی میخونید هلاکویی بشید
اگه علوم سیاسی میخونید زیباکلام بشید
اگه کلا با اینجور عِلما حال نمیکنید
برید تو فوتبال علی دایی بشید
برید تو خوانندگی چاوشی بشید
برید تو ترانه سرایی روزبه بمانی بشید
برید فیلم بسازید کیارستمی بشید
کتاب بنویسید هدایت بشید
شعر بگید شاملو بشید
نقد کنید فراستی بشید
مثل شفیعی کدکنی ادبیات بفهمید
مثل علی صبوری بلاگری کنید
مثل علی اوجی مدیر برنامه درجه یک باش
اگه بازیگر میشی نوید محمد زاده شو
اگه دوبلور میشی بهروز رضوی شو
اگه
اگه
اگه...
بی نهایت تا مثال میتونم بیارم
ولی تا وقتی که تو خودتو گول بزنی فایده نداره
همه رو هم ایرانی مثال زدم که باور کنی میشه
علاقه یه چیز جوششی هست
این که زور بزنی ایجاد بشه یا هی تلقین کنی نه فایده نداره
من رشتم اصلا تجربی نیست که برام اهمیت داشته باشه
ولی وقتی میبینم که هم نوع هام اینطوری دارن جوونیشون رو تلف میکنن(به جز علاقه حقیقی، همه چی اتلاف وقته...میخواد پزشکی باشه یا هر رشته دیگه) قلبم به درد میاد. -
علیرضا تمدنی اگه حرف پول باشه شغل هایی هست که درامدش از پزشکی بیشتره خیلیا هم به خاطر اینکه بقیه بهش بگن آقا یا خانم دکتر میرن سراغش
Mohammad Lotfi 0
کدوم رشته درآمدش از پزشکی بیشتره بگید تا ما هم بشینیم برا اون بخونیم
اینجا بحث سرِ رشته های دانشگاهی هست وگرنه معلومه یه کارخونه ی حتی دستمال کاغذی بزنی میتونی اندازه دویست تا پزشک در بیاری...اما بحث ما اینا نیست چون فرض بر اینه که میخواییم از راه آکادمیک بریم جلو