انتخاب رشته
-
بعد از وارد کردن کد رشته محل و زدن تایید و ادامه این اخطار اومد لطفا یکی شفاف سازی کنه این اخطار رو که باید چیکار کنم دقیقا
-
-
-
بعد از وارد کردن کد رشته محل و زدن تایید و ادامه این اخطار اومد لطفا یکی شفاف سازی کنه این اخطار رو که باید چیکار کنم دقیقا
M S 5 سلام
برای اینکه بتونین از دانشگاه آزاد و پیام نور انتخاب رشته کنین باید قبلش هزینه ای رو پرداخت کنین که فکرمیکنم حدود پونزده هزارتومن و کمتر باشه
وقتی پرداخت کنین یه سریال بهتون میده
شماره سریال رو میزنین و بعد طبق روال کد رشته هارو میزنین
برای پرداختش هم تو خوده سایت سازمان سنجش
قسمت کارت اعتباری باید برید -
M S 5 سلام
برای اینکه بتونین از دانشگاه آزاد و پیام نور انتخاب رشته کنین باید قبلش هزینه ای رو پرداخت کنین که فکرمیکنم حدود پونزده هزارتومن و کمتر باشه
وقتی پرداخت کنین یه سریال بهتون میده
شماره سریال رو میزنین و بعد طبق روال کد رشته هارو میزنین
برای پرداختش هم تو خوده سایت سازمان سنجش
قسمت کارت اعتباری باید برید@ida-shateri سلام قسمت کارت اعتباری اینه؟
واینکه اینجا نوشته با آزمون سراسری ،من رشته با سوابق میخام برم و در آزمون شرکت نکردم.
بعد از پرداخت و انجام مراحل سریال رو در کدام قسمت باید وارد کنم؟ -
@ida-shateri سلام قسمت کارت اعتباری اینه؟
واینکه اینجا نوشته با آزمون سراسری ،من رشته با سوابق میخام برم و در آزمون شرکت نکردم.
بعد از پرداخت و انجام مراحل سریال رو در کدام قسمت باید وارد کنم؟ -
M S 5 نه این نیست،خرید کارت برای سامانه راهنمایی سنجشه
مثله اینکه کارت اعتباری هنوز نیومده
بیاد باید بیاد همینجا
و برای انتخاب رشته باسوابق از آزاد و پیام نور هم باید اونو بخری
صبرکنین میاد@ida-shateri ممنون از راهنماییتون فقط اینکه بعد اومدن کارت و پرداخت سریال ثبت نام را در کدام قسمت باید وارد کرد؟
-
@ida-shateri ممنون از راهنماییتون فقط اینکه بعد اومدن کارت و پرداخت سریال ثبت نام را در کدام قسمت باید وارد کرد؟
-
M S 5 یه جایی باز میشه تو همون صفحه پرداخت
قبل ازینکه وارد درگاه پرداخت بشین
سریالو میزنین دیگه رو پروفایلتون اعمال میشه
بعدم میرین کد رشته هارو وارد میکنین
خواهش میکنم
چک کنین سایتو امشب و فردا دیگه میاد@ida-shateri اون گزینه ک نبود اومد من رفتم برای خرید و در هنگام خرید(قبل از درگاه) از من شماره سریال نخواستند و بعد از پرداخت خودشون یک شماره سریال به من دادن من فکر میکنم این شماره سریالو جایی باید ثبت کرد شما چیزی در این باره میدونین؟
-
@ida-shateri اون گزینه ک نبود اومد من رفتم برای خرید و در هنگام خرید(قبل از درگاه) از من شماره سریال نخواستند و بعد از پرداخت خودشون یک شماره سریال به من دادن من فکر میکنم این شماره سریالو جایی باید ثبت کرد شما چیزی در این باره میدونین؟
-
M S 5 من تااونجایی که یادمه قبل از درگاه یه جایی بود ثبت میکردیم
حالا شما کد رشته هارو وارد کن ببین هنوزم ارور میده یانه@ida-shateri بله همین کارو کردم بازم همین اخطارو داد متاسفانه
-
@ida-shateri نه متاسفانه من امروز به یه کافی نت هم مراجعه کردم گفتن مشکل از سایته و یکی دو روز دیگه این کادر در همین قسمت که شما عکس فرستادین اضافه میشه،بازم ممنونم
-
@ida-shateri نه متاسفانه من امروز به یه کافی نت هم مراجعه کردم گفتن مشکل از سایته و یکی دو روز دیگه این کادر در همین قسمت که شما عکس فرستادین اضافه میشه،بازم ممنونم
-
-
سلام به نظرم به مشاور ها بسپارید بهتر هست اون ها این قضایا رو می دونند و مشکلی پیش نمیاد برای ثبت نهایی