پیراپزشکی بدون کنکور🥲
-
سلااام
من بعد تقریبا مدت طولانی دارم تایپک میزنماز اونجایی که الان خبر این پخش شده گفتم بیام یه توضیحی بدم از سردرگمی دربیاین
امروز دفترچه انتخاب رشته اومد و وزارت بهداشت برای یه سری شهرای مناطق محروم هم تو هر ۳ دفترچه ریاضی،انسانی،تجربی،۴ رشته مامایی،اتاق عمل،هوشبری،بهداشت عمومی کد رشته ارائه داده
کاردانی هستن
سال و فوق دیپلم میگیرن
تعهد خدمت دارن(جایی که میگن بهشون باید۶ سال هرکاری بگن انجام بدن
نمیتونن تا وقتی تعهدشون تموم نشده آزمون کاردانی به کارشناسی بدن
مخصوص یه سری شهرا هستش(مناطق محروم) و ۹۰درصد پذیرش برای اون شهراس ممکنه چندتا از ظرفیت از شهرای دیگه بگیرن
مصاحبه هم داره گویا️
️
سوال مهم چرا این کار رو کردن؟چون اون شهرا نیرو ندارن و خیییلی کم پیش میادافراد برای کار برن این کد رشته ها رو گذاشتن کاردانی که زود درس بچه هایی که قبول میشن تموم بشه و ۶ سال با تعهدی که دادن همون منطقه محروم باشن و کار کنن️
.
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@انسانیا -
متاسفانه براساس این اتفاق و همچنین افزایش ظرفیت نجومی رشتههای تاپ، دیگه امیدی به علوم پزشکی کشور نمیشه داشت
️
کنکوریای عزیز خوشحال نباشید از افزایش ظرفیتها، الان رشته رو میزنید قبول میشید میاید
ولی وقتی اومدید میفهمید چه خبره(: -
متاسفانه براساس این اتفاق و همچنین افزایش ظرفیت نجومی رشتههای تاپ، دیگه امیدی به علوم پزشکی کشور نمیشه داشت
️
کنکوریای عزیز خوشحال نباشید از افزایش ظرفیتها، الان رشته رو میزنید قبول میشید میاید
️
️
ولی وقتی اومدید میفهمید چه خبره(:maryam111 میشه بیشتر توضیح بدید
یعنی خوب نیست بریم؟ -
@salma-khajavi احسان نوروزی کیوی
ببینید بچهها من نمیگم برید یا نرید
خوبه یا بده
ولی مجبورم یه سری حقیقتا رو باهاتون درمیون بذارم
همه دانشکدهها هرسال یه ظرفیتی رو برای خودشون مشخص میکنن و به سازمان و وزارت میگن ما انقدر میتونیم دانشجو بپذیریم و ظرفیت و امکاناتمون در این حده
به طور مثال دانشکده ما هرسال ۳۰_۴۰ نفر اعلام آمادگی میکنه
اما قضیه به همین جا ختم نمیشه چون این نامه باید به تایید وزارت بهداشت و سازمان سنجش هم برسه
سرتون رو درد نیارم در نهایت ورودی ما الان ۱۰۰ نفره!!! یه چیزی بیش از ۳ برابر ظرفیتی که دانشکده داره
خب این باعث چی میشه؟ باعث میشه من دانشجوی پرستاری وقتی میخوام برم کارآموزی با یه گروه ۸_۹ نفره برم!
خب برم بعدش چی میشه؟
به طور متوسط هر بخشی ۲۰_۲۵ تا تخت داره که معمولا هم یه تعدادیش خالیه، کلی از این تختها هم خب کار خاصی تو بیمارستان ندارن و یکی دو روزه مرخصن
بعضی وقتا از یه گروه ۹ نفره که رفته تو بخش حتی یک تخت هم به هرکدومشون نمیرسه((((:
خب دانشجو چطوری قراره کار یاد بگیره؟ اصلا استاد چطوری میتونه ۹ نفر رو اونطوری که میخواد و اونطوری که باید تعلیم بده و بهشون کار یاد بده
این وضع ورودی ماست
و هرسال داره ظرفیت دانشگاه در دفترچه انتخاب رشته افزایش پیدا میکنه...
خودتون ببینید فاجعه رو..
در پزشکی هم همینطوره، وقتی میان تو بخش واسه مورنینگ و غیره، انقدرررر تعدادشون زیاده که اتاق بیمار پر میشه و یه تعدادیشون تو راهرو وایمیستن
ببینید اگه منِ ورودی ۹۹ پرستاری و اون بندهخداهای ورودی ۹۹ پزشکی تا الان ۱۰۰ برابر چیزی که استاد درس میداده تلاش کردیم تا یاد بگیریم شما باید ۱۰۰۰ برابر تلاش کنید..
بماند که امسال یه شهرایی به دانشگاهای علوم پزشکی اضافه شده که کلا یه دونه بیمارستان داره و هر بخشش کمتر از ۲۰ تا تخت.. ولی پذیرش دانشجو بالاست! -
@salma-khajavi احسان نوروزی کیوی
ببینید بچهها من نمیگم برید یا نرید
خوبه یا بده
ولی مجبورم یه سری حقیقتا رو باهاتون درمیون بذارم
همه دانشکدهها هرسال یه ظرفیتی رو برای خودشون مشخص میکنن و به سازمان و وزارت میگن ما انقدر میتونیم دانشجو بپذیریم و ظرفیت و امکاناتمون در این حده
به طور مثال دانشکده ما هرسال ۳۰_۴۰ نفر اعلام آمادگی میکنه
اما قضیه به همین جا ختم نمیشه چون این نامه باید به تایید وزارت بهداشت و سازمان سنجش هم برسه
سرتون رو درد نیارم در نهایت ورودی ما الان ۱۰۰ نفره!!! یه چیزی بیش از ۳ برابر ظرفیتی که دانشکده داره
خب این باعث چی میشه؟ باعث میشه من دانشجوی پرستاری وقتی میخوام برم کارآموزی با یه گروه ۸_۹ نفره برم!
خب برم بعدش چی میشه؟
به طور متوسط هر بخشی ۲۰_۲۵ تا تخت داره که معمولا هم یه تعدادیش خالیه، کلی از این تختها هم خب کار خاصی تو بیمارستان ندارن و یکی دو روزه مرخصن
بعضی وقتا از یه گروه ۹ نفره که رفته تو بخش حتی یک تخت هم به هرکدومشون نمیرسه((((:
خب دانشجو چطوری قراره کار یاد بگیره؟ اصلا استاد چطوری میتونه ۹ نفر رو اونطوری که میخواد و اونطوری که باید تعلیم بده و بهشون کار یاد بده
این وضع ورودی ماست
و هرسال داره ظرفیت دانشگاه در دفترچه انتخاب رشته افزایش پیدا میکنه...
خودتون ببینید فاجعه رو..
در پزشکی هم همینطوره، وقتی میان تو بخش واسه مورنینگ و غیره، انقدرررر تعدادشون زیاده که اتاق بیمار پر میشه و یه تعدادیشون تو راهرو وایمیستن
ببینید اگه منِ ورودی ۹۹ پرستاری و اون بندهخداهای ورودی ۹۹ پزشکی تا الان ۱۰۰ برابر چیزی که استاد درس میداده تلاش کردیم تا یاد بگیریم شما باید ۱۰۰۰ برابر تلاش کنید..
بماند که امسال یه شهرایی به دانشگاهای علوم پزشکی اضافه شده که کلا یه دونه بیمارستان داره و هر بخشش کمتر از ۲۰ تا تخت.. ولی پذیرش دانشجو بالاست! -
@salma-khajavi
جلوگیری از مهاجرت
اصطلاحا مبارزه با مافیای کنکور
و غیره
که اصلا هم موثر نیست این روشها