راه ابریشم پرو
-
-
-
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
Zynab Alizadeh
در مورد اپریشم پرو زیاد اطلاعات ندارم
ولیی رتبت به تلاش سال قبلت بستگی داشته ،ایا تلاش کردی و این نتیجت بوده؟
خب جواب اینو به خودت بده و اصلا به ازاد و این چیزا فکرم نکن صدو بخواه و براش تلاش کن باور کن ۱۱ ماه کم نیست حتی اگر صفر باشی ...بعضیا توی ۴ ،۵ ماه رتبه سه رقمی میارن تو ک دوبرابرش وقت داری فقط جا نزن
موفق باشی -
Zynab Alizadeh
در مورد اپریشم پرو زیاد اطلاعات ندارم
ولیی رتبت به تلاش سال قبلت بستگی داشته ،ایا تلاش کردی و این نتیجت بوده؟
خب جواب اینو به خودت بده و اصلا به ازاد و این چیزا فکرم نکن صدو بخواه و براش تلاش کن باور کن ۱۱ ماه کم نیست حتی اگر صفر باشی ...بعضیا توی ۴ ،۵ ماه رتبه سه رقمی میارن تو ک دوبرابرش وقت داری فقط جا نزن
موفق باشیMamari 82
سه سال مدرسه بزرگ سال در س خودم... معلم چیزی نداشتم...
فقط در حد امتحان های تشرحی این سه سال خودم خوندمالانم که نتایج امده دنبال یک منبع درست حسابی بگیرم...
می خوام دوباره کنکور بدم ... گفتم از کسایی از راه ابریشم استفاده کردن ونتیجه گرفتن
تجربیاتشونو... بگین
در حالی که امسال کنکور دو مرحله ای هست .مرحله اول توی دی... مرحله دوم تو خرداده وفقط (٤ماه وقت دارم)......................................................................................
-
Mamari 82
فقط در حد امتحان های تشرحی این سه سال خودم خوندمالانم که نتایج امده دنبال یک منبع درست حسابی بگیرم...
می خوام دوباره کنکور بدم ... گفتم از کسایی از راه ابریشم استفاده کردن ونتیجه گرفتن
تجربیاتشونو... بگین
در حالی که امسال کنکور دو مرحله ای هست .مرحله اول توی دی... مرحله دوم تو خرداده وفقط (٤ماه وقت دارم)......................................................................................
Zynab Alizadeh
من فقط از درسنامه های راه ابریشم اونم جاهایی که مشکل داشتم استفاده میکردم همش متکی نبودم به راه ابریشم و برنامم برنامه مطالعاتی راه ابریشم نبود.. ولی راضی بودم مخصوصا از آقای ثابتی و پویان نظر و مقاری و چیذری و..شما با ی مشاور صحبت کن و بنظر من کنکور تیر ماه رو شرکت کن چون میگی معلم درست و حسابیم نداشتی با عجله نخون .
نظر من بود همش هرصلاحه براتون پیش میاد موفق باشید -
Mamari 82
تجربیاتشونو... بگین
Zynab Alizadeh
سلام
راه ابریشم واقعا خوبه. به شرطی که هر کاری که توش گفته میشه رو انجام بدید.
فیلماش واقعا زیاده و باید برنامه ریزی خوبی براش داشته باشید.
پیشنهاد: فقط درس هایی که میدونید با کتاب تست یاد نمیگیرید راه ابریشمش رو تهیه کنید. اگر راه ابریشم گرفتید بهتره در کنارش کتاب تست هم بگیرید(اینطور برای تست زدن راحت ترید) چون دیدن همه اون فیلم ها در ۴ ماه کار بسیار سختیه.
موفق باشید -
Mamari 82
تجربیاتشونو... بگین
Zynab Alizadeh سلام منم بزرگسالانم
امسالم دوازدهم رو دارم میخونم
ابریشم پرو خریدم تا اینجا که راضی بودم
منم هیچ معلمی نداشتم و پایه ضعیفی دارم فعلا شروع کردم ان شاءالله بتونم موفق بشم -
Zynab Alizadeh
سلام
پیشنهاد: فقط درس هایی که میدونید با کتاب تست یاد نمیگیرید راه ابریشمش رو تهیه کنید. اگر راه ابریشم گرفتید بهتره در کنارش کتاب تست هم بگیرید(اینطور برای تست زدن راحت ترید) چون دیدن همه اون فیلم ها در ۴ ماه کار بسیار سختیه.
موفق باشیدHhh Hh دقیقا درست میگید
فیلمها خیلی زیاده و مدت زمان زیادی صرف دیدن میشه تازه بین فیلم هم باید نکته یادداشت کرد و کلا وقت آدم خیلی اینجا صرف میشه
اما یادگیری باهاش خیلی خوبه و بازم نکته منفیش اینه چشم خسته میشه چون خیلی باید ازش کار بکشیم -
Zynab Alizadeh سلام منم بزرگسالانم
امسالم دوازدهم رو دارم میخونم
ابریشم پرو خریدم تا اینجا که راضی بودم
منم هیچ معلمی نداشتم و پایه ضعیفی دارم فعلا شروع کردم ان شاءالله بتونم موفق بشمزینب امیدی
برنامه اش چجوریه...
مشاره و پشتیبان هم داره -
زینب امیدی
برنامه اش چجوریه...
مشاره و پشتیبان هم دارهZynab Alizadeh برنامه کلی میدن بهت که خودت باید هر روز باهاش پیش بری ولی مشاور شخصی نداره اما توی پک فیلمهای مشاوره ای داره که راهنماییت میکنه
-
زینب امیدی
برنامه اش چجوریه...
مشاره و پشتیبان هم دارهZynab Alizadeh ابنجوری هم که میگن از مهر آزمون ها شروع میشه و جمعه ها آزمون میگیرن و هر هفته سطح عملکردت رو ارزیابی میکنن
-
Zynab Alizadeh
سلام
موفق باشیدHhh Hh
تعداد کل فیلم ها چه قدر هستش
و از چه منبع تستی استفاده کنم بهتره ...گاج یا خیلی سبز
..................................
بعد کنار راه ابریشم ازمون های قلم چی هم شرکت کنم...
کسی بوده که که برنامه راه بردیش راه ابریشم بوده و ازمون های قلم چی هم شرکت کرده باشه؟
تجربی
تجربیا
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
Zynab Alizadeh
۱. تعداد فیلم ها رو نمیتونم دقیق بگم.(فکر کنم بالای ۵۰۰ تاست)
هر درس فرق میکنه.
۲. نمیتونم درباره منابع نظری بدم. درباره این موضوع تاپیک های زیادی زده شده.(ی سرچ کنید کلی تایپ با این موضوع براتون بالا میاد)
۳. بله (نشدنی نیست. ولی مشکله)