راه ابریشم
-
سلام دوستان راه ابریشم معمولی هم مثل پرو آزمون میگیرن ازت؟ هر چند وقت یکبار؟ سطحش در مقایسه با ازمون های دیگ چجوره؟
-
-
سلام دوستان راه ابریشم معمولی هم مثل پرو آزمون میگیرن ازت؟ هر چند وقت یکبار؟ سطحش در مقایسه با ازمون های دیگ چجوره؟
کسری زینلی
سلام فکر نکنم
این قابلیت فقط تو پرو هست -
کسری زینلی سلام.من پارسال که این ازمونها رو میدادم(ابریشم معمولی) سوالا محتوایی و در قالب کتاب درسی بودچیزی خارج از کتاب توش نمیومد. اما سطح بالا.به نظرمن که خوب بود
اگه خواستید میتونید ازمونهاش رو از جایی پیدا کنید و خودتون سوالا رو ببینید و بعدش تصمیم بگیرید این ازمونها رو برید یا نه -
کسری زینلی سلام.من پارسال که این ازمونها رو میدادم(ابریشم معمولی) سوالا محتوایی و در قالب کتاب درسی بودچیزی خارج از کتاب توش نمیومد. اما سطح بالا.به نظرمن که خوب بود
اگه خواستید میتونید ازمونهاش رو از جایی پیدا کنید و خودتون سوالا رو ببینید و بعدش تصمیم بگیرید این ازمونها رو برید یا نهmotahare kameli در راه ابریشم گفته است:
اگه خواستید میتونید ازمونهاش رو از جایی پیدا کنید و خودتون سوالا رو ببینید و بعدش تصمیم بگیرید این ازمونها رو برید یا نهسلام عزیزم
بله همون آزمون سه آ هست ک همه میتونن شرکت کنن
خودم نمیدادم پارسال سطح سوالات نمیدونم