Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. کنکور و مدرسه دولتی!
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای
بعد از 22 سال می‌خوام کنکور بدم
3
سلام 22 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و بعدش اصلا درس نخوندم از همون اولش دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی شرایطم جور نبود، الان هم جور نیست ولی می‌خوام به زور جورش کنم چه درسی وکدوم مبحث رو بخونم که حد اقل 2 -3 تا جواب درست بتونم بدم
سوال مشاوره ای
زیست‌شناسی سلولی مولکولی
F ArmanF
میخواستم بدونم برا زیست شناسی سلولی ملکولی چه ترازی لازمه..اگه ازاد یا غیر انتفاعی هم باشه مهم نیس فقط میخوام تهران باشه
سوال مشاوره ای

کنکور و مدرسه دولتی!

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
@کنکوری1402@بچه های تجربی@راه-ابریشم@کنکوری ها@تجربیا
30 دیدگاه‌ها 17 کاربران 1.3k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • مهسا استوارم آفلاین
    مهسا استوارم آفلاین
    مهسا استوار
    دوازدهم
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام دوستان روزتون بخیر
    یه سوال بدجور اذیتم میکنه و هیچ کس هم یه جواب صریح براش بهم نمیده! حتما شماهم شنیدین که اکثر رتبه برترا از مدارس خاص اعم از نمونه دولتی، تیزهوشان و غیرانتفاعی هستن!
    این وسط منی که از مدرسه دولتی ام خیلی حس بدی پیدا کردم و شک دارم به مسیر! خیلی شنیدم که همه چی به تلاش ربط داره و تلاش خود دانش آموز مهمه، ولی پس چرا از مدارس دولتی رتبه برتر نداریم یعنی اونا تلاش نمیکنن؟
    دوست دارم نظر شمارو بشنوم که خودتون چه مدرسه ای درس میخونید و نظرتون راجب سوالم چیه!

معتقدم سخته ولی نشد نداره... 🌱🌟

lO_OlL Shayan EskandariS چیچکچ amir azadA زهرا بنده خدا 2ز 12 پاسخ آخرین پاسخ
    6
    • F .shahdaeyF آفلاین
      F .shahdaeyF آفلاین
      F .shahdaey
      دانش آموزان آلاء

به نظرم مدرسه های نمونه دولتی و تیزهوشان و یا مدارسی از این قبیل شرط قبول شدن کنکور نیست یعنی بدون این مدارس هم میشه رشته خوب قبول شد البته با تلاش زیاد

1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • مهسا استوارم مهسا استوار

سلام دوستان روزتون بخیر
        یه سوال بدجور اذیتم میکنه و هیچ کس هم یه جواب صریح براش بهم نمیده! حتما شماهم شنیدین که اکثر رتبه برترا از مدارس خاص اعم از نمونه دولتی، تیزهوشان و غیرانتفاعی هستن!
        این وسط منی که از مدرسه دولتی ام خیلی حس بدی پیدا کردم و شک دارم به مسیر! خیلی شنیدم که همه چی به تلاش ربط داره و تلاش خود دانش آموز مهمه، ولی پس چرا از مدارس دولتی رتبه برتر نداریم یعنی اونا تلاش نمیکنن؟
        دوست دارم نظر شمارو بشنوم که خودتون چه مدرسه ای درس میخونید و نظرتون راجب سوالم چیه!

lO_OlL آفلاین
        lO_OlL آفلاین
        lO_Ol
        دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاء

مهسا استوار
        من از استعداد درخشان فارغ‌التحصیل شدم ب قطع میگم هیچ فرقی نداره الکی درگیرش نشو🙂

amir azadA 1 پاسخ آخرین پاسخ
        9

سلام دوستان روزتون بخیر

Shayan EskandariS آفلاین
          Shayan EskandariS آفلاین
          Shayan Eskandari
          تجربی دوازدهم

مهسا استوار سلام منم مدرسه دولتی هستم از کلاس اول تا همین الان مدرسه نمونه هم قبول شدم ولی بنا به شرایطی نرفتم
          حقیقت با مدرسه دولتی و برنامه مدرسه دولتی به جایی تو کنکور نمیشه رسید برای همین خودت فکر باش و با آزادی که مدارس دولتی داره با یه مشاور خوب صحبت کن و خود خوان بخون

من سال دوازدهم رو مدرسه نمیرم و خودم میخونم

میرسد روزی که خواهد رسید.......

مهسا استوارم 1 پاسخ آخرین پاسخ
          4
          • علیرضا تمدنیع آفلاین
            علیرضا تمدنیع آفلاین
            علیرضا تمدنی

محمد مولوی سرند
            رتبه 7 کشوری کنکور 99 ریاضی فیزیک
            تو دبیرستان دولتی درس خونده
            اونم تو یه شهرستان تو خراسان جنوبی!

نمونه زیاد نیست درست
            اما این دلیل نمیشه تلاش نکنیم یا بهانه بیاریم
            تحت هر شرایطی باید ادامه داد و کم نیاورد...

1 پاسخ آخرین پاسخ
            5

سلام دوستان روزتون بخیر

چیچکچ آفلاین
              چیچکچ آفلاین
              چیچک

مهسا استوار سلام
              فرق مدرسه عادی و نمونه و تیزهوشان و... خیلی زیاده
              من راهنمایی دبیرستان عادی بودم نصف بیشترشون نامزد بودن یه سریا ازدواج کرده بودن یه سریا بچه داشتن
              با این حال همش تلاش میکردم سبک‌شون رو من تاثیر نزاره و از بین ۱۲۰ نفر نهمی منو دوستم نمونه قبول شدیم
              میخوام بگم تو مدرسه عادی معمولا ( لطفا جبهه نگیرین گفتم معمولا ) شرایط خیلی کنکوری نیست باید خودتون بدون توجه به بقیه دانش آموزان پیش برین چون معلم ها هم خیلی پیگیر نمیشن
              یکی از فرقای نمونه و عادی این بود

1 پاسخ آخرین پاسخ
              10

سلام دوستان روزتون بخیر

amir azadA آفلاین
                amir azadA آفلاین
                amir azad
                دانش آموزان آلاء

مهسا استوار من که نمونه بودم این سال اخری سرکلاس هاش رفتم سال های قبلش هم که مجازی بود ... بشین با کتابات تست بزن و کار کن ... با دبیر مدرست هم رفع اشکال

مرا پناه بده، حتی اندکی.✨

1 پاسخ آخرین پاسخ
                11
                • amir azadA آفلاین
                  amir azadA آفلاین
                  amir azad
                  دانش آموزان آلاء

الان دقت کنی خیلی ها از مناطق محروم رتبه میارن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  9
                  • amir azadA آفلاین
                    amir azadA آفلاین
                    amir azad
                    دانش آموزان آلاء

کافیه منابع خوبی بگیری و روی همونا تمرکز کنی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    9
                    • amir azadA آفلاین
                      amir azadA آفلاین
                      amir azad
                      دانش آموزان آلاء

روزانه به صورت منظم تست بزنی و رفع اشکال کنی ...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      9
                      • lO_OlL lO_Ol

مهسا استوار
                        من از استعداد درخشان فارغ‌التحصیل شدم ب قطع میگم هیچ فرقی نداره الکی درگیرش نشو🙂

amir azadA آفلاین
                        amir azadA آفلاین
                        amir azad
                        دانش آموزان آلاء

@soniaaa والا نه درخشان نه نمونه هیچ کدوم دردی از ادم دوا نکردن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        10

سلام دوستان روزتون بخیر

زهرا بنده خدا 2ز آفلاین
                          زهرا بنده خدا 2ز آفلاین
                          زهرا بنده خدا 2

مهسا استوار سلام۶سال تو مدرسه نمونه درس خوندم...
                          معلمامون زیاد فرقی با مدارس دیگه و تیزهوشان نداشت در حد یکی دوتا
                          چیزی که مهمه تلاش خودتونه
                          اینم که میگن این مدارس بهترن به خاطر جوّشه که حالا اکثرا دنبال رشته و دانشگاه خوبن ،تو جوّ درسن کلا...واسه معلماش نیست حداقل تو شهرای کوچیک...
                          معلم زیست ما میگفت بخونید واسه نهایی ،کنکور چیه...به همین صراحت...
                          بحث ازدواج و بچه هم که ایشون @haniehno
                          اشاره کردن هست...نمیگم کارشون خوب یا بده...ولی مهم اینه تو هر محیطی که قرار گرفتید بتونید راه و مسیر خودتونو طی کنید و درگیر حاشیه نشید ، درواقع هدف داشته باشید و واسه رسیدن بهش مصمم باشید...اینکه تو چه مدرسه‌ای درس میخونید واقعا اونقدرا هم مهم نیست...

موفق باشید🌸🌹

دانشجویان عزیز،تاپیک طرح ولایت رو یه سر بزنید🌻

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          6
                          • amir azadA آفلاین
                            amir azadA آفلاین
                            amir azad
                            دانش آموزان آلاء

همون دبیری که نمونه هست میاد دولتی هم درس میده زیاد فرقی نداره

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            11

سلام دوستان روزتون بخیر

پارسا ایرانیپ آفلاین
                              پارسا ایرانیپ آفلاین
                              پارسا ایرانی
                              دانش آموزان آلاء

مهسا استوار من الان تیزهوشانم
                              بله نمیشه گفت تیزهوشان و دولتی عادی فرقی ندارن
                              اما شما تو تیزهوشانم که باشی اگه فقط با معلم پیش بری موفق نمیشی چون خودتتتت باید بشینی تعداد زیادی تست کار کنی
                              حالا که دیگه دولتی هستی پس اصلا با معلما خیلی پیش نرو و فقط در حد یادگیری ابتدایی ازشون استفاده کن
                              و ما بقی وقت رو بشین تا جایی که میتونی تست بزن
                              اینجوری از یه سری تیزهوشانی ها هم جلو میفتی
                              دلیل اینکه تیزهوشان رتبه بیشتر داده اینه که اکثر درس خونا میرن اونجا
                              وگرنه خیلی به خاطر نوع مدرسه نیست

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              5

سلام دوستان روزتون بخیر

پارسا ایرانیپ آفلاین
                                پارسا ایرانیپ آفلاین
                                پارسا ایرانی
                                دانش آموزان آلاء

اما شما تو تیزهوشانم که باشی اگه فقط با معلم پیش بری موفق نمیشی چون خودتتتت باید بشینی تعداد زیادی تست کار کنی
                                حالا که دیگه دولتی هستی پس اصلا با معلما خیلی پیش نرو و فقط در حد یادگیری ابتدایی ازشون استفاده کن

مهسا استوارم 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                5

سلام دوستان روزتون بخیر

MSinaM آفلاین
                                  MSinaM آفلاین
                                  MSina
                                  فارغ التحصیلان آلاء

مهسا استوار درود
                                  به نظر من عمده ترین دلیلش اینه که جو مدرسه تیزهوشان کنکوریه ؛ دغدغه بیشتر دانش آموزاشون کنکوره و حاشیه زیادی ندارن
                                  ولی بقیه مدارس ، شما هرچقدرم که خوب باشی ، بالاخره تو یه جو دیگه ای ، چارتا حرف میشنوی ذهنت درگیر میشه ، اتفاقی میفته و کلی بحثای حاشیه ای اما ، بازم میشه موفق شد ، بازم هستن خیلیا که تونستن بهش غلبه کنن و شما هم میتونی .
                                  .

بماند
                                  .

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  8
                                  • Zahra.HDZ آفلاین
                                    Zahra.HDZ آفلاین
                                    Zahra.HD
                                    فارغ التحصیلان آلاء ⭐

سلام
                                    منم تیزهوشانی بودم از راهنمایی
                                    بقیه دوستان راست گفتن
                                    معلم و امکانات و اینا هیچ فرقی ندارن
                                    قضیه فقط جو درسی زیادی هست که تو این مدرسه ها وجود داره اگه کسی یکم فکرش منحرف بشه اخراج میشه
                                    ولی تو مدارش دیگه دوست بازی و ازدواج و حرف های حاشیه ای خیلی زیاده
                                    فقط باید خودتو درگیر این حرفا نکنی

So
                                    What is the point
                                    of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    4

سلام دوستان روزتون بخیر

Mohammad javad MajlesiM آفلاین
                                      Mohammad javad MajlesiM آفلاین
                                      Mohammad javad Majlesi

مهسا استوار سلام
                                      دوستان همه چی رو گفتن من چیزی ندارم برای گفتن😁
                                      اما به نظرم هرکی الان این حرفو بزنه میگم حرفت بیخوده(با احترام😁)
                                      الان خداراشکر با توسعه کلاس های آنلاین(چه رایگان چه پولی)
                                      با قیمت خیلیییییی پایین تر نسبت به کلاس های حضوری
                                      به نظرم خیلی بین کسی که نمونه یا تیزهوشان میخونه با کسی که دولتی میخونه نداره
                                      مثلا شما کلاسینو میرید دبیر هایی را میبینید که دارند تو فرزانگان و علامه حلی و مدارس برتر تهران درس میدن(حتی خود آلا آقای رضایی بقا و بقیه اساتید گل) اما کلاس آنلاین گذاشتن و n هزار نفر در سرتاسر ایران به کلاساشون میرن...
                                      درسته که کلاس آنلاین قابل مقایسه با حضوری نی(ولی کاچی بعضی هیچی!)
                                      ولی از نظر من و دوستان تنها تفاوت مهم به نظرم همون جو هست مثلا الان با اینکه دارم میرم دوازدهم ولی از کلاس 25 نفرمون فقط 5 نفر دارن کنکوری میخونن!(تازه من تو شاهدم یعنی بعضی دولتی ها که اوضاع وخیم تره)
                                      خداراشکر آلاخونه هست و من از اینکه شما دوستای پرتلاش کنکوری را که میبینم انگیزه میگیرم🌹

مهسا استوارم ر 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                      3
                                      • پارسا ایرانیپ پارسا ایرانی

مهسا استوارم آفلاین
                                        مهسا استوارم آفلاین
                                        مهسا استوار
                                        دوازدهم

پارسا ایرانی ممنون که تجربتونو باهام به اشتراک گذاشتید 🙏🏻🥰

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • Mohammad javad MajlesiM Mohammad javad Majlesi

مهسا استوار سلام
                                          دوستان همه چی رو گفتن من چیزی ندارم برای گفتن😁
                                          اما به نظرم هرکی الان این حرفو بزنه میگم حرفت بیخوده(با احترام😁)
                                          الان خداراشکر با توسعه کلاس های آنلاین(چه رایگان چه پولی)
                                          با قیمت خیلیییییی پایین تر نسبت به کلاس های حضوری
                                          به نظرم خیلی بین کسی که نمونه یا تیزهوشان میخونه با کسی که دولتی میخونه نداره
                                          مثلا شما کلاسینو میرید دبیر هایی را میبینید که دارند تو فرزانگان و علامه حلی و مدارس برتر تهران درس میدن(حتی خود آلا آقای رضایی بقا و بقیه اساتید گل) اما کلاس آنلاین گذاشتن و n هزار نفر در سرتاسر ایران به کلاساشون میرن...
                                          درسته که کلاس آنلاین قابل مقایسه با حضوری نی(ولی کاچی بعضی هیچی!)
                                          ولی از نظر من و دوستان تنها تفاوت مهم به نظرم همون جو هست مثلا الان با اینکه دارم میرم دوازدهم ولی از کلاس 25 نفرمون فقط 5 نفر دارن کنکوری میخونن!(تازه من تو شاهدم یعنی بعضی دولتی ها که اوضاع وخیم تره)
                                          خداراشکر آلاخونه هست و من از اینکه شما دوستای پرتلاش کنکوری را که میبینم انگیزه میگیرم🌹

مهسا استوارم آفلاین
                                          مهسا استوارم آفلاین
                                          مهسا استوار
                                          دوازدهم

Mohammad javad Majlesi آره تو مدرسه خودم هم فقط خودم و یکی دو نفر دیگه هستیم که داریم واسه کنکور می‌خونیم 😑، و درسته الان با این منابعی که وجود داره میشه همه کار کرد، فقط خواستم حرفای هم نوعی خودمم بشنوم خیالم راحت تر بشه 😁

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه