زیست
-
بچه ها این جا داخل سوال۱۵۵ چرا D رو اشتباه گرفته آخه تو کتاب گفته میلین ؟ می شه لطفا توضیحش بدین
بعد می شه داخل همین سوال الف رو بگید از کجا فهمیدمیم نورون حسی که بعد بگیم داخل شکمی نمی تونه باشه ؟ -
بچه ها این جا داخل سوال۱۵۵ چرا D رو اشتباه گرفته آخه تو کتاب گفته میلین ؟ می شه لطفا توضیحش بدین
بعد می شه داخل همین سوال الف رو بگید از کجا فهمیدمیم نورون حسی که بعد بگیم داخل شکمی نمی تونه باشه ؟Kiana Aminnia اول الف رو میگم
چون تو غلافی از جنس بافت پیوندی کشیده ، نورون های دیگه فک نکنم بتونن باشن ( یعنی تو کتاب که فقط نورون حسی رو اینطوری کشیده )
و در مورد د اینکه چون این نورون ، نورون حسیه و دندریتش هم هست پس توی یه جایی غیر از بخش مرکزیه ، توی بخش محیطیه ، و بیماری MS به میلین ساز های دستگاه عصبی مرکزی حمله میکنن با محیطیا کاری ندارن -
بعد می شه داخل همین سوال الف رو بگید از کجا فهمیدمیم نورون حسی که بعد بگیم داخل شکمی نمی تونه باشه ؟@Kiana-Aminniaالف چون گیرندس و حسیه دندریتشم هست پس در پشتی هست
در مورد د هم غلطع در ms مرکزی ها اسیب میبینه نه الزاما هر نوگلیایی -
Kiana Aminnia اول الف رو میگم
چون تو غلافی از جنس بافت پیوندی کشیده ، نورون های دیگه فک نکنم بتونن باشن ( یعنی تو کتاب که فقط نورون حسی رو اینطوری کشیده )
و در مورد د اینکه چون این نورون ، نورون حسیه و دندریتش هم هست پس توی یه جایی غیر از بخش مرکزیه ، توی بخش محیطیه ، و بیماری MS به میلین ساز های دستگاه عصبی مرکزی حمله میکنن با محیطیا کاری ندارنMahdi H بله کامل متوجه شدم ممنونم واقعا
-
Mahdi H بله کامل متوجه شدم ممنونم واقعا
Kiana Aminnia سلامت باشید
-
@Kiana-Aminniaالف چون گیرندس و حسیه دندریتشم هست پس در پشتی هست
در مورد د هم غلطع در ms مرکزی ها اسیب میبینه نه الزاما هر نوگلیاییMahan Xodayi 2 کامل متوجه شدم ممنونم واقعا
-
Mahan Xodayi 2 کامل متوجه شدم ممنونم واقعا
Kiana Aminnia خواهش میکنم....
-
سلام بچه ها
چرا این جمله درسته؟
ریشه پشتی و ریشه شکمی اعصاب نخاعی از اجتماع اکسون ها تشکیل شده است مگه توی کتاب درسی ریشه شکمی دارای دو عصب حرکتی و ریشه پشتی هم یک عصب حسی نیست پس چرا هر کدوم از اجتماع اکسون تشکیل شده و اینکه چرا توی ریشه پشتی اعصاب نخاعی اجتماع چند جسم یاخته ای داریم؟ -
بعد می شه داخل همین سوال الف رو بگید از کجا فهمیدمیم نورون حسی که بعد بگیم داخل شکمی نمی تونه باشه ؟Kiana Aminnia در بیماری مالتی اسکلروزیس میلین در نورون های سیستم مرکزی آسیب میبینه اما شکل گیرنده رو نشون میده که گیرنده جزء سیستم محیطی هستند