سوال هندسه
-
کسی میتونه اینو توضیح بده مرسی -
سلام ایام بدرود،، ببین من نمیدونم درسنامه قبلش چی رو توضیح داده، و نمیدونم پایه چندمی ,ولی اگر دوره اول نیستی داری خودتو با انجام این راه اذیت میکنی، و کتاب هم قصدش همین اذیت کردنته، بازم میگم اگر دوره اول نیستی
وگرنه اونایی که دوره اول هستن خب سزاوار زجر هستن به نظرم و طبیعیه ولی اگر دهم یا یازدهم یا دوازدهم هستی ، قضیه کسینوس هارو استفاده میکنی خیلی ساده تر سوال رو حل میکنه، اگر رشتت تجربی هست این چند تا قضیه به عنوان کمکی خیلی بدردت میخوره ، قضیه کسینوس ها هرون نیمساز ها
-
من اینطوری حل میکنم -
سلام ایام بدرود،، ببین من نمیدونم درسنامه قبلش چی رو توضیح داده، و نمیدونم پایه چندمی ,ولی اگر دوره اول نیستی داری خودتو با انجام این راه اذیت میکنی، و کتاب هم قصدش همین اذیت کردنته، بازم میگم اگر دوره اول نیستی
وگرنه اونایی که دوره اول هستن خب سزاوار زجر هستن به نظرم و طبیعیه ولی اگر دهم یا یازدهم یا دوازدهم هستی ، قضیه کسینوس هارو استفاده میکنی خیلی ساده تر سوال رو حل میکنه، اگر رشتت تجربی هست این چند تا قضیه به عنوان کمکی خیلی بدردت میخوره ، قضیه کسینوس ها هرون نیمساز ها
Mr Unknown XD سلام دهمم
درس هندسس
اره دقیقا فازشو نمیفهمم اصلا،حتی بجز راه مثلثات طور ذیگه هم میشه حلش کرد، دلی خب ای کتاب من خیلی سبزه و اینکه نمیدونم چرا لقمه رو میپیچونه دور گردنش میزاره دهنش -
من اینطوری حل میکنمMr Unknown XD مرسی خیلی لطف کردی
-
Mr Unknown XD سلام دهمم
درس هندسس
اره دقیقا فازشو نمیفهمم اصلا،حتی بجز راه مثلثات طور ذیگه هم میشه حلش کرد، دلی خب ای کتاب من خیلی سبزه و اینکه نمیدونم چرا لقمه رو میپیچونه دور گردنش میزاره دهنشریحانه کشاورز در سوال هندسه گفته است:
Mr Unknown XD سلام دهمم
درس هندسس
اره دقیقا فازشو نمیفهمم اصلا،حتی بجز راه مثلثات طور ذیگه هم میشه حلش کرد، دلی خب ای کتاب من خیلی سبزه و اینکه نمیدونم چرا لقمه رو میپیچونه دور گردنش میزاره دهنشاره دهم هستی پس یحتمل رشتت ریاضیه، هندسه هر چی جلوتر میری حس میکنی دروس قبلی اسون هست و راحت تره ،، یازدهم که برسین و فرمول های جمع مثلثاتی رو یادبگیرین سوالان سخت تر هندسه و مثلثات قابل ترکیب با هم هست اونجا همین ابزار ها قضیع کسینوس ها هرون نیمساز ها میانه و قضیه(( سینوس ها )) همشون در کنار هم کاربردی میشن