جزوه استاد جلال موقاری
-
Mohammadamin Tajrobehkar
کدوم؟نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@salma-khajavi 
-
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ariana-Ariana منظورم اون فیلم هایی است که ۸۳ تا ویدیو داره دهم
-
Mohammadamin Tajrobehkar
کدوم؟نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@salma-khajavi
این -
@salma-khajavi سلام ببخشید من این جزوه رو میگم
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammadamin Tajrobehkar
به نظرم این جزوه احتمالا به دردتون بخوره
ولی بازم از بچه ها بپرسید اون جزوه ای که شما فرستادید فقط سوال هست -
سلام دوستان
در قسمت جزوه ها یک جزوه هست که نوشته جزوه تجربی موقاری
خواستم بپرسم که مطابق با ویدیو ها است ؟
لطفاً جواب بدید ممنونمنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط Sunniva انجام شدهMohammadamin Tajrobehkar جزوه علوم پایه نمونش
-
Mohammadamin Tajrobehkar
به نظرم این جزوه احتمالا به دردتون بخوره
ولی بازم از بچه ها بپرسید اون جزوه ای که شما فرستادید فقط سوال هستنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@salma-khajavi شما تهیه کردید ؟
-
Mohammadamin Tajrobehkar در جزوه استاد جلال موقاری گفته است:
@salma-khajavi
ایناینکه واسه نکته و تسته
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ariana-Ariana یعنی اون کلاسی که گفته بعد هر درس بریم نکنه و تست مطابق با همونه ؟
بعد شما تهیه کردید ؟
-
@salma-khajavi شما تهیه کردید ؟
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط Sunniva انجام شدهMohammadamin Tajrobehkar
در کنار محصولات رایگانش رو بله اما اینو خیرمن از رو فیلم ها مینوشتم فقط سوالاتی رو که تو کارگاه تست بررسی میشد چاپ کردم اونم پولی نبود کنار فیلم ها رایگانه البته اینارو ی مدت هم مینوشتم
-
@salma-khajavi شما تهیه کردید ؟
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammadamin Tajrobehkar
اینارو منظومه -
@Ariana-Ariana یعنی اون کلاسی که گفته بعد هر درس بریم نکنه و تست مطابق با همونه ؟
بعد شما تهیه کردید ؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط Matilda2 انجام شدهMohammadamin Tajrobehkar در جزوه استاد جلال موقاری گفته است:
@Ariana-Ariana یعنی اون کلاسی که گفته بعد هر درس بریم نکنه و تست مطابق با همونه ؟
بعد شما تهیه کردید ؟
بله تطابق داره
نه من هیچ وقت نکته و تست نمیدیدم تستا رو خودم میزدم -
اگه اشتباه نکنم نکته و تست هم گفتار به گفتاره
-