راه ابریشم
-
دوستان ی سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنین
من حقیقتا میخام راه ابریشمو تهیه کنم اما دودل شدم چون بعضی از دوستانی ک قبلا خرید کرده بودن و نظر گذاشتن گفتن که خیلییییییییی راه ابریشم ویدیو داره و اصلا نمرسی
نظر شما چیه ؟شماهایی که راه ابریشم دارین ی راهنمایی کنین!
بعد یک سوال دیگه ؟ شماهایی ک راه ابریشم گرفتین وبا برنامه مطالعاتی میرین جلو آیا توی روز وقتی برای تست زدن خودتون میمونه؟اصلا وقت میکنین تست بزنین ؟چون تموم اوقاتتون فقط با فیلم دیدن پر میشه وقت نمیکنین ک! -
سلام
من زیستش رو خریدم امسال،هنوز اولاشم
ولی آقای موقاری یچیزی گفتن همون اول. گفتن که درسته که کلیپا زیاده، ولی مشخصه که همه قرار نیست همه کلیپهارو ببینن. مثلا یه قسمتی از ویدیو ها تحلیل تستهاست، یکی قویه تو زیست، میشینه تستارو میزنه، اونجاهایی که اشکال داره رو میره ویدیو میبینه
یکی پایه اش ضعیفه،مجبوره بشینه تحلیل همشونو ببینه
مقصد یکیه، ولی مسیری که تو با این ویدیو ها میچینی برای خودت،با یه نفر دیگه که سطحش باهات فرق داره یکی نیست -
سلام
من زیستش رو خریدم امسال،هنوز اولاشم
ولی آقای موقاری یچیزی گفتن همون اول. گفتن که درسته که کلیپا زیاده، ولی مشخصه که همه قرار نیست همه کلیپهارو ببینن. مثلا یه قسمتی از ویدیو ها تحلیل تستهاست، یکی قویه تو زیست، میشینه تستارو میزنه، اونجاهایی که اشکال داره رو میره ویدیو میبینه
یکی پایه اش ضعیفه،مجبوره بشینه تحلیل همشونو ببینه
مقصد یکیه، ولی مسیری که تو با این ویدیو ها میچینی برای خودت،با یه نفر دیگه که سطحش باهات فرق داره یکی نیستAb Ab بعد از درسنامه درس های اختصاصی میتونی تست هارو حل کنی؟
-
دوستان ی سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنین
من حقیقتا میخام راه ابریشمو تهیه کنم اما دودل شدم چون بعضی از دوستانی ک قبلا خرید کرده بودن و نظر گذاشتن گفتن که خیلییییییییی راه ابریشم ویدیو داره و اصلا نمرسی
نظر شما چیه ؟شماهایی که راه ابریشم دارین ی راهنمایی کنین!
بعد یک سوال دیگه ؟ شماهایی ک راه ابریشم گرفتین وبا برنامه مطالعاتی میرین جلو آیا توی روز وقتی برای تست زدن خودتون میمونه؟اصلا وقت میکنین تست بزنین ؟چون تموم اوقاتتون فقط با فیلم دیدن پر میشه وقت نمیکنین ک!کسری زینلی من پک کامل رو خریدم ولی خب بستگی داره خودتون در چه سطحی باشید و البته چون ما کل بستمون ویدئو آموزشی هست قطعا وقت زیادی رو میگیره
و باید روزی ۷ساعت فقط فیلم ببینی
حالا بقیه طول روز دیگه میتونی تست بزنی
اگرم پایه قوی داری میتونی قسمت های تست رو نگاه کنی و فقط اونایی که اشکال داری رو بررسی کنی -
کسری زینلی من پک کامل رو خریدم ولی خب بستگی داره خودتون در چه سطحی باشید و البته چون ما کل بستمون ویدئو آموزشی هست قطعا وقت زیادی رو میگیره
و باید روزی ۷ساعت فقط فیلم ببینی
حالا بقیه طول روز دیگه میتونی تست بزنی
اگرم پایه قوی داری میتونی قسمت های تست رو نگاه کنی و فقط اونایی که اشکال داری رو بررسی کنیزینب امیدی در راه ابریشم گفته است:
دیگه
-
Ab Ab بعد از درسنامه درس های اختصاصی میتونی تست هارو حل کنی؟
کسری زینلی بستگی به برنامت داره، اگه با برنامه ی خود آلا پیش بری خودشون بهت میگن کی کدوم کلیپ رو ببینی، کی کدوم تستارو بزنی.
خودت هم میتونی از کتابای تستی که داری تست بزنی بعد از خوندن هر درس