خسته شدم از ویدیو دیدن
-
سلام
بچه های راه بریشمی شما خسته نشدین از ویدیو دیدن؟
صب تا شب فقط ویدیو -
سلام
صب تا شب فقط ویدیوسلام سعی کنید همش ویدیو نشه که خستگی زیاد رو تحمل کنید ، حتماً برنامه رو با تنوع انجام بدید
-
سلام سعی کنید همش ویدیو نشه که خستگی زیاد رو تحمل کنید ، حتماً برنامه رو با تنوع انجام بدید
@Mr-A-H در خسته شدم از ویدیو دیدن گفته است:
سلام سعی کنید همش ویدیو نشه که خستگی زیاد رو تحمل کنید ، حتماً برنامه رو با تنوع انجام بدید
میشه بیشتر توضیح بدی
مثلا چیکار کنم؟ -
سلام
صب تا شب فقط ویدیوAmir hossein Soleymani سلام
اصن کار درستی نیست و یک یاد گیری کاذب پیدا میکنی و فکر میکنی از پس همه سوالا بر میای و بعد میری سر جلسه ازمون و ...گند میزنی
من نمیدونم با این حجم از فیلم ها چجوری میخوای که برسی به برنامه ولی این رو بدون که فقط فیلم دیدن اصلا اصلا نتیجه نمیده -
سلام
صب تا شب فقط ویدیوAmir hossein Soleymani
سلام دوست عزیز
قرار نیست شما همه فیلم ها رو ببینی ، بخش درسنامه رو سریع فوری ببین بعد برو تست ها رو بزن اگه غلطداشتی برو فیلم ها رو ببین .
اینجوری با وسواس خیلی جلو نمیری .
سعی کن جامع نگاه کنی به راه ابریشم و ریز نگر نباش . -
سلام
صب تا شب فقط ویدیوAmir hossein Soleymani در خسته شدم از ویدیو دیدن گفته است:
سلام
صب تا شب فقط ویدیوسلام
چرا فقط ویدیو میبینین؟
مثلاً ویدیو زیست دیدین میرین تستای همون مبحث با توضیح میخونین
فقط فیلم دیدن کاملا ضرر
حتما تستش بزنین ک هم تنوع بشه و هم تست واقعا لازمه برای موفقیت -
سلام
صب تا شب فقط ویدیوAmir hossein Soleymani میدونی یه ویژگی مهم رتبه برتر ها چیه؟اینه که اکثر یا همه شون ، خودخوان بودن،خودشون با مطلب کلنجار میرفتن ، و به صورت رفع اشکال فیلم میدیدن
-
اشتباه من سال پیش همین بود که فقط هی ویدیو میدیدم و قدرتم تو حل تست از بین رفت چون وقت واسه حل تست کمک درسیا نمیذاشتم. لطفا بیشتر وقتتو تست بزن
-
@Mr-A-H در خسته شدم از ویدیو دیدن گفته است:
میشه بیشتر توضیح بدی
مثلا چیکار کنم؟Amir hossein Soleymani
مثلا دروس عمومی که شده امتحان تشریحی تاثیرشون وسط برنامه هم یه کمی از اینا بزار و برای مثلا زیست خودت هم بخون و بقیه درسا هم اینجور بشه خیلی بهتره