سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
کنکور و مدرسه دولتی!
-
Shayan Eskandari متاسفانه مدرسه دولتی اینطوریه که هیچی که به آدم اضافه نمیکنه هیچ، نمیزاره راه خودتو هم بری! یعنی مشکلی که من این مدت باهاش مواجه بودم این بود که به شدت روی حضور تو مدرسه سختگیری میکردن و یه روزایی که میخواستم بشینم تو خونه و تست بزنم زنگ میزدن که چرا نیومدی! و متاسفانه نمیتونم نرم و یه چیز دیگه هم این بود که خییییلی گیرای الکی میدن، یعنی درسای الکی مثل انسان و محیط زیست و کارآفرینی رو هم ما امتحان میدادیم اونم سفت و سخت و حتی با دردسر میشد از معلما نمره گرفت! همین کار رو برام سخت تر کرد ولی خب قطعا ناامید نمیشم و مسیر خودمو میرم
-
درود بر شما....
به یاد ایام گذشته باش که نه تیزهوشان و نه نمونه بود و همه پزشکان و صاحب منصبان ایام گذشته فی المثل ۴۰ یا ۵۰ سال پیش در مدارس عادی به تحصیل پرداختند
رمز موفقیت شما در اینه که خودتون رو باور داشته باشید و بگید من قبول میشم و تمامیادتون باشه ادمی به هر چی که بخواد توانایی رسیدن رو خواهد داشت
نگید بابا من ابوعلی سینام....؟
بله شما هم و همه ابو علی سیناییم.....
نمونه بارز استاد فرزانه ابوعلی سینا که در ۲ یا ۳ روز علمی مثل فلسفه رو تموم میکرد -
@fazel-zakeri اهل شعار و انگیزه نیستم.....
ولی شما شگفتی خلقتید....
در میان چندین کهکشان انسانی خورد چنین نامی گرفته
خلیفه الله! -
مهسا استوار ماهم تو تیزهوشان هم انسان محیط زیست داریم هم کار افرینی هم ...
اینا تا جایی که من دیدم همه جا هستن متاسفانه -
مهسا استوار ببين حرفت درسته، چیزی که همه ما تو این سالا دیدیم این بوده که استعداد درخشانی ها همیشه رتبه های کنکور بودن
ولی یه چیزایی این وسط هست که باید بدونی
شاید جمله همه چی به خودت بستگی داره خیلی کلیشه ای ولی واقعا همینطورهدرسته که امکانات بچه ها تو مدرسه دولتی کمه ولی واقعا خیلیا شونم تلاش نمیکنن واقعا و از ته دل نمیجنگن
تو تیزهوشان و نمونه هم اینو بگم که نمونه و تیزهوشان هم بد و خوب داره و نمیشه واسه همشون یه چیو گفت
درکل تو اگه واقعا میخوای رتبه شی و یا هرچیز دیگه باید بدونی که کارت از مدرسه و معلما کلاااااا جداست!
اینو من نمیگم مشاورای خوب هم حرفشون همینهدرسته امکاناتت کمه تو مدرسه دولتی، معلما شاید معلمای درجه یکی نباشن، ولی تو اگ بخای میتونی درسته خیلی واسه تو سخت تره ولی میشه
اگ از دهم واقعا بخونی و واقعا تو دهم و یازدهم دانشتو ببری بالا و تو دوازدهم مهارت تست زدنتو ببری بالا حتما میشه
اصلا به این فکر نکن که تو مدرسه عادی فقط تمام تلاشتو بکن،
یادت نره کارت از مدرسه و معلما کلا جداست -
Mohammad javad Majlesi دقیقا همینطوره من خودم شاهد دارم میخونم دهممم
و واقعا بخوام بگم اصلا راضی نیستم
نه جو،جو خوبیه نه معلما خیلی آش دهن سوزین
اتفاقا مدرسه بقلیمون هم نمونس بنده خدا بچه های اونجام راضی نیستن، -
مهسا استوار تو سعی کن یه راهی پیدا کنی که مدرسه نری ، خودت بشین بخون ، به بهترین معلم ها هم دسترسی داری ، در صورت نیاز،مطمئن باش موفق میشی ، چون مدارس دولتی تا طهر فقط تایمتو باطل میکنن
-
ریحانه کشاورز درسته، ممنون که نظرتو گفتی 🥰البته من امسال دارم میرم دوازدهم
-
مهسا استوار
سلام اگر بگند تاثیر نداره مدرسه سمپاد دروغه ؛ ولی اگر بگند هم هر کسی سمپاده موفقه هم اشتباهه -
سلام
من ابتدایی عادی درس خوندم ،راهنمایی نمونه دولتی و دبیرستان تیزهوشان
اینو میگم تا بدونین همه جا رو دیدم ، تنها تفاوت این مدارس دانش اموزاشن
تو مدارس عادی همه جور دانش اموزش هست ، درس خون ،درس نخون ، ولی دانش امدزای مدارس دیگه دستچین شده ان یعنی با ازمون وارد مدرسه میشن و به خاطر تلاشی که اول کار کردن سعی میکنن بقیه ی سال ها هم درس بخونن یعنی یه کلاس با ۹۰ درصد درسخون میشن و یه رقابت سالم یا ناسالم تو کلاس ایجاد میشه ولی معلما هیچچچ فرقی ندارن یادمه راهنمایی که بودیم دیوار به دیوار بودیم با یه مدرسه عادی نسبتا شلوغ همه ی معلمای ما برای اونها هم تدریس میکردن ، چون خونه هاشون نزدیک دو تا مدرسه بود ، ولی نتایج اونا زمین تا اسمون با ما فرق داشت چون ۴۰درصد کلاس به فکر درس بودن و بقیه به فکر ازدواج یا هم عمق فاجعه رو درک نمیکردن و نمیدونستن هدایت تحصیلی و کنکور چیه تازه اون ۴۰درصد هم اخر سال۱۰ درصد میشدن چون دوستاشون روشون تاثیر میزاشتن
تنها فرق مدارس تاثیر دانش اموزاروهم دیگه اس
اگه بتونین جو درسی مناسب با شاگرد های درسخون پیدا کنین حتی تو مدرسه ی عادی میتونین خیلی موفق شین
الا هم هست مثل یه مدرسه ،اگه تو درسی مشکل داشتین با الا پیش برین ،مدرسه برای تمامی بچه ها بیشتر از ۵ درصد تاثیر نمیزاره
تو کلاس خودمون از ۳۰ نفر دانش اموز ۲۵ تاشون با الا کامل اشنا بودن و برای مباحث مشکل هممون از تدریسا استفاده میکردیم