حرکت شناسی…نمودارش
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها
وقتتون بخیر
دلتا ایکس توی معادله ی :
دلتا ایکس مساوی یک دوم آ تی دو به علاوه وی صفر تی
چیجوری محاسبه میشه؟؟@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 -
سلام بچه ها
وقتتون بخیر
دلتا ایکس توی معادله ی :
دلتا ایکس مساوی یک دوم آ تی دو به علاوه وی صفر تی
چیجوری محاسبه میشه؟؟@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمثلا این دوتا نمودارو توضیح بدید که دلتا ایکس چیجوری شد منفی بیست و چهار
و چهل -
مثلا این دوتا نمودارو توضیح بدید که دلتا ایکس چیجوری شد منفی بیست و چهار
و چهلدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیتونم عکس بارگزاری کنم…
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لطفا خودتون یه معادله ایکس / تی مثال بزنید و توضیح بدید.
مثلا سهمی از ۱۴ رسید به منفی ده
چرا شد منفی بیست و چهار؟ -
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دلتا ایکس که گفتید در حرکت شناسی حرکت روی خط راست یعنی جابه جایی که نشون دهنده تغییر مکان متحرک از مکان x1 به مکان x2 هست. جابه جایی میشه مکان نهایی منها مکان اولیه یعنی x2-x1 برابره جابه جایی هستش.
فرض کنید متحرک در مکان x=10 هست و با گذشت زمان میره به x=-5 پس جابه جایی میشه منفی 5 منها 10 که میشه 15- که یکا باید یکا طول باشه ...در نمودار x-t شما ببینید x از مکان اولیه به نهایی رفته و میتونید جابه جایی رو مشخص کنید.
-
سلام دلتا ایکس که گفتید در حرکت شناسی حرکت روی خط راست یعنی جابه جایی که نشون دهنده تغییر مکان متحرک از مکان x1 به مکان x2 هست. جابه جایی میشه مکان نهایی منها مکان اولیه یعنی x2-x1 برابره جابه جایی هستش.
فرض کنید متحرک در مکان x=10 هست و با گذشت زمان میره به x=-5 پس جابه جایی میشه منفی 5 منها 10 که میشه 15- که یکا باید یکا طول باشه ...در نمودار x-t شما ببینید x از مکان اولیه به نهایی رفته و میتونید جابه جایی رو مشخص کنید.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin 2 اووه من یه جارو اشتباه کردم که همچین سوالی پیش اومد
ممنون -
-
-
Matin 2 اووه من یه جارو اشتباه کردم که همچین سوالی پیش اومد
ممنوننوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGdujfxit Hhfzhzj در حرکت شناسی…نمودارش گفته است:
Matin 2 اووه من یه جارو اشتباه کردم که همچین سوالی پیش اومد
ممنونخواهش میکنم.