زیست://
-
در پروکاریوت ها برخلاف یوکاریوت ها عمل ترجمه را میتوان همزمان با رونویسی مشاهده کرد
مشکل این جمله چیه دقیقا؟!
-
در پروکاریوت ها برخلاف یوکاریوت ها عمل ترجمه را میتوان همزمان با رونویسی مشاهده کرد
-
@soniaaa در یوکاریوت ها مثلا توی میتوکندری ممکنه این اتفاق بیافته چون میگیم که میتوکندری ها رو مثل باکتری این اتفاق هارو براش در نظر میگیریم. پس برخلاف غلطه
@nazanin-mirzai
خب ببین پاسخنامه چی گفته -
نادرست است در پروکاریوت ها به دلیل فقدان هسته اعمال همانندسازی و رونویسی و ترجمه همگی در سیتوپلاسم صورت میگیرد و عمل پروتئین سازی ممکن است حتی قبل از پایان رونویسی شروع شود
خب تا اینجا اوکیهولی دقت کنید که در یوکاریوت ها نیز میتوان همزمان رونویسی و ترجمه را در دو زمان مختلف در یاخته مشاهده کرد
(همانطور که گفته بودم بر اساس رویکرد کنکور ۹۸ در بررسی ساختار یوکاریوت دیگر راکیزه و سبز دیسه را مدنظر قرار نمیدهیم)این داخل پرانتز نمیفهمم -
نادرست است در پروکاریوت ها به دلیل فقدان هسته اعمال همانندسازی و رونویسی و ترجمه همگی در سیتوپلاسم صورت میگیرد و عمل پروتئین سازی ممکن است حتی قبل از پایان رونویسی شروع شود
خب تا اینجا اوکیهولی دقت کنید که در یوکاریوت ها نیز میتوان همزمان رونویسی و ترجمه را در دو زمان مختلف در یاخته مشاهده کرد
(همانطور که گفته بودم بر اساس رویکرد کنکور ۹۸ در بررسی ساختار یوکاریوت دیگر راکیزه و سبز دیسه را مدنظر قرار نمیدهیم)این داخل پرانتز نمیفهمم -
@soniaaa یه جایی آقا موقاری در موردش صحبت کرده بود تو کنکور ۹۸ انگار این موضوعو واسه میتوکندری در نظر نگرفته بودن
@Elham650
خب پس با این حساب چرا این مورد غلط گرفته؟! -
@nazanin-mirzai
نشر الگو -
-
@soniaaa سلام
وقتی میگیم یوکاریوت یعنی هم دنای هسته اس و هم دنیای سیتوپلاسم
در پروکاریوت و دنای سیتوپلاسمی یوکاریوت میتوان همزمانی رونویسی رو دید
یعنی کلمه برخلاف جمله رو غلط کرده@haniehno در زیست:// گفته است:
@soniaaa سلام
وقتی میگیم یوکاریوت یعنی هم دنای هسته اس و هم دنیای سیتوپلاسم
در پروکاریوت و دنای سیتوپلاسمی یوکاریوت میتوان همزمانی رونویسی رو دید
یعنی کلمه برخلاف جمله رو غلط کردهخب عزیزم پاسخنامه رو ببین چی گفته مشکلم و گفتم اون پایین
-
@soniaaa استاد گفتن تو کنکور۹۸ همزمانی رونویسی و ترجمه رو فقط واسه پروکاریوت ها در نظر گرفته اما در سیتوپلاسم یوکاریوتها هم امکان دیده شدن هم زمان رونویسی و ترجمه هست
@Elham650
دلیل غلط بودن جمله در صورتی ک پاسخنامه هم همون حرف استادو زده رو میخوام من🥲 -
@soniaaa در این مورد بین علما اختلافه😂
بر اساس کنکور ۹۸ این جمله درسته ولی از لحاظ علمی غلطه میتونی کلیپ مربوط به این قسمتو ببینی کامل توضیح دادن تو صفر تا صد هم هست@Elham650
ببین پاسخنامه هم دلیل آورده که طبق کنکور ۹۸ میتوکندری و کلروپلاست در نظر گرفته نمیشه خوب اوکی اگه در نظر گرفته نشه باید جمله درست بشه ولی جمله رو غلط گرفته و من دلیل غلط گرفتن شو نمیفهمم -
@Elham650
ببین پاسخنامه هم دلیل آورده که طبق کنکور ۹۸ میتوکندری و کلروپلاست در نظر گرفته نمیشه خوب اوکی اگه در نظر گرفته نشه باید جمله درست بشه ولی جمله رو غلط گرفته و من دلیل غلط گرفتن شو نمیفهمم -
@Elham650
قید برخلاف داریم خواعرم 🥲 -
@nazanin-mirzai
@haniehno
@Elham650
علمای گلم بازم فک کنید منو یاری کنید بد جور ذهنم درگیرشه🥲🙏🏻❤️😅 -
@nazanin-mirzai
@haniehno
@Elham650
علمای گلم بازم فک کنید منو یاری کنید بد جور ذهنم درگیرشه🥲🙏🏻❤️😅 -
@nazanin-mirzai
@haniehno