دستگاه گوارش
-
منظور از شبکه عصبی روده ای فقط شبکه عصبی مربوط به روده باریک است یا منظور شبکه عصبی است که از مری تا مخرج ادامه دارد؟
-
H hossen forozan marked this topic as a question on
-
خوب گفتن روده ای که اشتباه نشه :(
-
کلاس چندمی hossen forozan
-
منظور از شبکه عصبی روده ای فقط شبکه عصبی مربوط به روده باریک است یا منظور شبکه عصبی است که از مری تا مخرج ادامه دارد؟
hossen forozan سلام.
خیر تنها در روده نیست ! بلکه از مری ( از بخش غیر ارادیش یعنی یجورایی اواسطش ) تا مخرج هست .
توی متن کتاب هم دقت کنین نوشته شبکه روده ای ( از مری تا مخرج) -
کلاس چندمی hossen forozan
@erfan-f چرا اینو میپرسی؟
-
@erfan-f چرا اینو میپرسی؟
hossen forozan سوالای که میپرسی بعضی هاشون واقعا خوبن ولی بعضی هاشون کلی هستن و جز سوالاتی هس که کسایی که دارن برای بار های اول کتاب میخونن تو ذهنشون ایجاد میشه . فکر کنم دارین پیش خوانی میکنین !
-
hossen forozan در دستگاه گوارش گفته است:
سلام دوست عزیز.ما در دیواره لوله گوارشمون از مری تا مخرج شبکه ای ار سلول های عصبی داریم که به این شبکه اصطلاحا شبکه عصبی روده ای گفته میشه،یه بخش از این شبکه در لایه زیر مخاطیه و یه بخش دیگش مابین ماهیچه طولی و حلقوی قرار داره .لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدبل کنین .
-
hossen forozan در دستگاه گوارش گفته است:
سلام دوست عزیز.ما در دیواره لوله گوارشمون از مری تا مخرج شبکه ای ار سلول های عصبی داریم که به این شبکه اصطلاحا شبکه عصبی روده ای گفته میشه،یه بخش از این شبکه در لایه زیر مخاطیه و یه بخش دیگش مابین ماهیچه طولی و حلقوی قرار داره .لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدبل کنین .
sarvin Piri
سلام یک سوال حرکات قطعه قطعه کننده فقط در روده هست؟ -
sarvin Piri
سلام یک سوال حرکات قطعه قطعه کننده فقط در روده هست؟@salma-khajavi در دستگاه گوارش گفته است:
sarvin Piri
سلام یک سوال حرکات قطعه قطعه کننده فقط در روده هست؟در حالت کلی در لوله گوارش دو نوع حرکت داریم حرکات کرمی که در مری ،معده روده باریک و روده بزرگ دیده میشن و حرکات و حرکات قطعه قطعه کننده که در روده باریک ،روده بزرگ و راست روده دیده میشن.
-
@salma-khajavi در دستگاه گوارش گفته است:
sarvin Piri
سلام یک سوال حرکات قطعه قطعه کننده فقط در روده هست؟در حالت کلی در لوله گوارش دو نوع حرکت داریم حرکات کرمی که در مری ،معده روده باریک و روده بزرگ دیده میشن و حرکات و حرکات قطعه قطعه کننده که در روده باریک ،روده بزرگ و راست روده دیده میشن.
sarvin Piri خیلی هم کامل و عالیی👌 فقط من یه مورد به حرکات کرمیتون اضافه کنم : حلق .
-
sarvin Piri خیلی هم کامل و عالیی👌 فقط من یه مورد به حرکات کرمیتون اضافه کنم : حلق .
محمد فواد در دستگاه گوارش گفته است:
ممنونم بابت تکمیل مطلب
موفق باشین 🌷🌷🌷🌷🌷🌷 -
S sarvin Piri has marked this topic as solved on
-
محمد فواد در دستگاه گوارش گفته است:
ممنونم بابت تکمیل مطلب
موفق باشین 🌷🌷🌷🌷🌷🌷sarvin Piri ⚘️🙏
-
@salma-khajavi در دستگاه گوارش گفته است:
sarvin Piri
sarvin Piri سلام 😊🌹
بعید میدونم روده بزرگ حرکات قطعه قطعه داشته باشه ، چون در اون قسمت دیگه نیازی نیست که محتویات باقی مونده ریز بشن . فقط لازمه که به جلو حرکت کنن و آبشون گرفته بشه . در واقع اگه انجام بشه انرژی بیهوده مضرف میکنه ( البته این نظر منه و قبلا هم تاپیک زدم حرفم رو تایید کردن 🌹) -
M monirs این موضوع را از ریاضی تجربی جابهجا کرد
-
H hossen forozan has marked this topic as unsolved on
-
H hossen forozan has marked this topic as solved on