تنظیم اسمزی فصل پنج دهم
-
سلام دوستانوقتتون بخیر ببخشید من سوالم این که مگه جای رقیق تر این نیس که آب تراکم بیشتری داره پس باید جای فلش برعکس باشه یا من اشتباه میکنم -
سلام دوستانوقتتون بخیر ببخشید من سوالم این که مگه جای رقیق تر این نیس که آب تراکم بیشتری داره پس باید جای فلش برعکس باشه یا من اشتباه میکنمسلام
فک کنم منظور از رقیق یا غلیظ بودن غلظت مولکول های آب باشه مثلا تو شکل بالا تو اون دایره نوشته غلیظ تر یعنی غلظت مولکول های اب بیشتره و بیرون که رقیق تره یعنی غلظت مولکول های اب کمتره درنتیجه اب از جای پرغلظت خودش میره به جای رقیق تر خودش .
ولی مطمئن نیستم درسته یا نه -
سلام
فک کنم منظور از رقیق یا غلیظ بودن غلظت مولکول های آب باشه مثلا تو شکل بالا تو اون دایره نوشته غلیظ تر یعنی غلظت مولکول های اب بیشتره و بیرون که رقیق تره یعنی غلظت مولکول های اب کمتره درنتیجه اب از جای پرغلظت خودش میره به جای رقیق تر خودش .
ولی مطمئن نیستم درسته یا نهفاطمه حسینی 3 آخه تو کتاب تست خیلی سبز نوشته رقیق جای پرتراکم آب و غلیظ جای کم تراکم آب برای همین برا منم سوال شد
-
فاطمه حسینی 3 آخه تو کتاب تست خیلی سبز نوشته رقیق جای پرتراکم آب و غلیظ جای کم تراکم آب برای همین برا منم سوال شد
Foruzan Taheri همینی که خیلی سبز گفته درسته
توضیحات استادم گوش کنید شاید از یک منظر دیگ دارن میگن