سوالات ریز فیزیک و ریاضی
-
خیلیی مفید بود
اینم جالبه اگه ذوزنقه متساوی الساقین باشه مساحت اون مثلث کناریا( که علامت سوال بودن داخل اموزشت) واسطه هندسی دو تا مثلث متشابه بالا و پایینه. -
خیلیی مفید بود
اینم جالبه اگه ذوزنقه متساوی الساقین باشه مساحت اون مثلث کناریا( که علامت سوال بودن داخل اموزشت) واسطه هندسی دو تا مثلث متشابه بالا و پایینه.@mehdi-mosavi در سوالات ریز فیزیک و ریاضی گفته است:
خیلیی مفید بود
اینم جالبه اگه ذوزنقه متساوی الساقین باشه مساحت اون مثلث کناریا( که علامت سوال بودن داخل اموزشت) واسطه هندسی دو تا مثلث متشابه بالا و پایینه.اره اینو نوشتم بودم داخل همبن مثال اخری اثباتش کردم تا حدی ولی حقیقتا یک کم بد خط تر از این صفحات شد واسه همین نفرستادم گفتم بعد دوباره بنویسم ادامشو بدمش
-
@mehdi-mosavi در سوالات ریز فیزیک و ریاضی گفته است:
خیلیی مفید بود
اینم جالبه اگه ذوزنقه متساوی الساقین باشه مساحت اون مثلث کناریا( که علامت سوال بودن داخل اموزشت) واسطه هندسی دو تا مثلث متشابه بالا و پایینه.اره اینو نوشتم بودم داخل همبن مثال اخری اثباتش کردم تا حدی ولی حقیقتا یک کم بد خط تر از این صفحات شد واسه همین نفرستادم گفتم بعد دوباره بنویسم ادامشو بدمش
Mr Unknown XD سلام خوبی
میگم کتاب تست برای دهم میخوام که سطحش مناسبم باشه چون کلا از پاسخ نامه تشریحی خوندن سخته برام. سطح سوالاش هم زیاد بالا نباشه اگه بگی ممنون میشم -
Mr Unknown XD سلام خوبی
میگم کتاب تست برای دهم میخوام که سطحش مناسبم باشه چون کلا از پاسخ نامه تشریحی خوندن سخته برام. سطح سوالاش هم زیاد بالا نباشه اگه بگی ممنون میشم@mehdi-mosavi ریاضی
-
Mr Unknown XD سلام خوبی
میگم کتاب تست برای دهم میخوام که سطحش مناسبم باشه چون کلا از پاسخ نامه تشریحی خوندن سخته برام. سطح سوالاش هم زیاد بالا نباشه اگه بگی ممنون میشم@mehdi-mosavi نشرالگو تست دهم رو بگیرش خودش سوالاتش سه تا سطح داره سعی کن حتما همشو بزنی اگر دهم هستی
-
@mehdi-mosavi نشرالگو تست دهم رو بگیرش خودش سوالاتش سه تا سطح داره سعی کن حتما همشو بزنی اگر دهم هستی
Mr Unknown XD نه دارم میرم دوازدهم، وقتم محدوده، فهم صفر
-
Mr Unknown XD نه دارم میرم دوازدهم، وقتم محدوده، فهم صفر
@mehdi-mosavi بازم اگر رشتت ریاضیه به نظرم به جای کتاب جامع ( اگر تک پایه بخری ولی اگر حس کردی نمیرسی حداقل یا سطح ۱ و ۲ رو کامل بزنی یا تست های فرد همشو حل کنی) اینطوری بهتره کتاب جامع ، معمولا کامل نیست بعد مجبوری دست به دامن آزمون ساز ها بشی
-
@mehdi-mosavi بازم اگر رشتت ریاضیه به نظرم به جای کتاب جامع ( اگر تک پایه بخری ولی اگر حس کردی نمیرسی حداقل یا سطح ۱ و ۲ رو کامل بزنی یا تست های فرد همشو حل کنی) اینطوری بهتره کتاب جامع ، معمولا کامل نیست بعد مجبوری دست به دامن آزمون ساز ها بشی
Mr Unknown XD ممنون
-
سوال از استاد اجلالی هست ،،، برد F رو طبق سوالات و چیز میزای از قبل گذاشته شده هم با روش مثلثاتی هم با روش انتقال میتونین بدست بیارین گروه با مثلثات حل کردنش یک کم تجربه میطلبه ولی خواستین میتونین تمرین کنین -
سوال و جواب از دوستمه ولی حس کردم سوال خوبیه -
یک سوال ساده به عنوان دستگرمی هر کسی حوصله داشت حل کنه جوابشو بگه ، بیشتر دقتی هست (از فصل یک دهم) -
یک سوال ساده به عنوان دستگرمی هر کسی حوصله داشت حل کنه جوابشو بگه ، بیشتر دقتی هست (از فصل یک دهم)Mr Unknown XD گزینه سوم؟
-
Mr Unknown XD گزینه سوم؟
@mehdi-mosavi
-
یک سوال ساده به عنوان دستگرمی هر کسی حوصله داشت حل کنه جوابشو بگه ، بیشتر دقتی هست (از فصل یک دهم)Mr Unknown XD در سوالات ریز فیزیک و ریاضی گفته است:
یک سوال ساده به عنوان دستگرمی هر کسی حوصله داشت حل کنه جوابشو بگه ، بیشتر دقتی هست (از فصل یک دهم)جواب گزینه سوم است
-
یک سوال ساده به عنوان دستگرمی هر کسی حوصله داشت حل کنه جوابشو بگه ، بیشتر دقتی هست (از فصل یک دهم)Mr Unknown XD در سوالات ریز فیزیک و ریاضی گفته است:
یک سوال ساده به عنوان دستگرمی هر کسی حوصله داشت حل کنه جوابشو بگه ، بیشتر دقتی هست (از فصل یک دهم) -
M Mr Unknown XD این تاپیک را در ارجاع داد
-
فکر کنید اگر کسی دید سوالو نظرتونو بگین -
-
یک سوال حد نسبتا خوب گرچه شایدم قبلا به بعضی دوستان دادم -
برای علاقهمندان به هندسه -