دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
هر کی یه گزاره
-
Ahmadreza Amanzadeh اینو دوست داشتم عالی بود........
-
Mahan Xodayi 2 در هر کی یه گزاره گفته است:
@Zeinab-Evazi
بنظر من درسته
چون پمپ خلاف جهت انجام میشه در نتیجه اختلاف غلظت بیشتر میشه انتشارم که بر اساس تفاوت غلظت انجام میشه پس تقویتش میکنه
نکته ای هست توجه نکرده باشم!؟@fazel-zakeri
-
Ahmadreza Amanzadeh اینم تو زیستاز اومده بود مشابهش
عالی بود.... -
@fazel-zakeri خواهش میکنم.
-
گزاره
همه اندامک ها دارای انزیم هستند -
@erfan-f
در واقع تحلیل خودم هم تحلیل زینب خانم بود ( @Zeinab-Evazi )
یعنی این :به نظرم غلطه،
چون افزایش ترشح هورمون محرک باعث میشه هورمون های بخش قشری فوق کلیه هم بیشتر ترشح بشن، و خب کورتیزول هم بیشتر ترشح میشه که کورتیزول، پروتئین ها رو تجزیه میکنه
و آنزیم لیزوزیم پروتئینی هست که باعث تخریب دیواره باکتری ها میشه
در نتیجه در این فرآيند اختلال ایجاد میشه.ولی خب چون شما میفرمایید که کورتیزول ربطی به آنزیم لیزوزیم نداره یکم به شک افتادم ، در واقع جسارت نباشه ها ولی شما مطمئنید کورتیزول ربطی به آنزیم لیزوزیم نداره ؟
آخه کورتیزول فقط به دنبال پروتئینه خب آنزیم لیزوزیم هم که پروتئینیه همینطور که میدونید ، شاید یه تاثیرایی روش بزاره دیگه ؟
البته بازم قصد جسارت نداشتم عرفان جان. -
Michael Vey در هر کی یه گزاره گفته است:
گزاره
همه اندامک ها دارای انزیم هستندخب صریحا میخوام جواب بدم نه ، این چه گزاره ایه که پرنیا گفته
ولی حس میکنم یه جای کار میلنگه خب پس احتمالا درسته ولی چراشو نمیدونم -
@Allen-Gamer
سلام وقت بخیر . دوست عزیز
در رابطه با اینکه تاثیر کورتیزول بر قند خون کتاب ما حتی این هم نگفته که باعث با تجزیه مستقیم پروتئین باعث افزایش قند خون میشه ...
و فقط گفته که نقش بازدارنده ای و سرکوب کنندگی داره بر سیستم ایمنی (توی اینترنت هم اگه بخونید گفتن که روی ایمنی اختصاصی و پادتن ها وآنتی ژن ها تاثسسیر دارد)و این جور با احتیاط صحبت کردن کتاب بی دلیل هم نیست چون پیچیده است و منم مثل خودتون اطلاعات زیادی ندارم چون ما فقط سه تا زیست خوندیم ! به هر حال برای فهمیدن تاثیر این ها رو هم باید کاتابولیسم پرتوئین و گلوکونئوژنز کبدی و این ها بلد باشیم حالا دیگه من نمیدونم چه تاثیری روی لیزوزیم دارد چون لیزوزیم یه پرتوئین عادی هم نیست و یک آنزیم هس ...
به نظرم اصن اینا به ما ربطی نداره !
ولی حالا اصل گزارتون رو من فکر کردم میشه از یه طرف دیگه خیلی راحت گفت که درسته
حالا چطور ؟! کورتیزول باعث تجزیه پرتوئین های مکمل میشه چون پرتوئین های مکمل هم باعثت تخریب غشای باکتری میشن و حتی ماکروفاژ ها که برای اینکه باکتری ها رو فاگوسیتوز کنن اول غشا رو تخریب می کنن و در نتیجه اختلال ایجاد می کنه بنابراین میشه این گزاره رو از این جهات درست گرفت ولی از جانب لیزوزیم من مطمئن نیستم :)) -
Michael Vey
درست
همه ی اندامک ها برای انجام درست اعمالشون به آنزیم نیاز دارن . -
@erfan-f در هر کی یه گزاره گفته است:
@Allen-Gamer
سلام وقت بخیر . دوست عزیز
در رابطه با اینکه تاثیر کورتیزول بر قند خون کتاب ما حتی این هم نگفته که باعث با تجزیه مستقیم پروتئین باعث افزایش قند خون میشه ...
و فقط گفته که نقش بازدارنده ای و سرکوب کنندگی داره بر سیستم ایمنی (توی اینترنت هم اگه بخونید گفتن که روی ایمنی اختصاصی و پادتن ها وآنتی ژن ها تاثسسیر دارد)و این جور با احتیاط صحبت کردن کتاب بی دلیل هم نیست چون پیچیده است و منم مثل خودتون اطلاعات زیادی ندارم چون ما فقط سه تا زیست خوندیم ! به هر حال برای فهمیدن تاثیر این ها رو هم باید کاتابولیسم پرتوئین و گلوکونئوژنز کبدی و این ها بلد باشیم حالا دیگه من نمیدونم چه تاثیری روی لیزوزیم دارد چون لیزوزیم یه پرتوئین عادی هم نیست و یک آنزیم هس ...
به نظرم اصن اینا به ما ربطی نداره !
ولی حالا اصل گزارتون رو من فکر کردم میشه از یه طرف دیگه خیلی راحت گفت که درسته
حالا چطور ؟! کورتیزول باعث تجزیه پرتوئین های مکمل میشه چون پرتوئین های مکمل هم باعثت تخریب غشای باکتری میشن و حتی ماکروفاژ ها که برای اینکه باکتری ها رو فاگوسیتوز کنن اول غشا رو تخریب می کنن و در نتیجه اختلال ایجاد می کنه بنابراین میشه این گزاره رو از این جهات درست گرفت ولی از جانب لیزوزیم من مطمئن نیستم :))و چون گفته امکان ندارد پس غلطه
-
گزاره : هر گلوبول قرمزی که از طریق سرخرگ وارد کبد میشود و فاقد کربن دیاکسید است برای برای اکسیژن رسانی وارد این اندام میشود.
-
این پست پاک شده!
-
@Allen-Gamer این جمله رو تو تحلیل یکی از تستای خیلی سبز دیدم برا همین تعجب کردم خواستم از شما هم بپرسم:*>
-
@haniehno و این انزیم همون انرژیه مث atp؟
-
حسین نعمتی سرخرگ فاقد کربن دی اکسید نداریم:))
سرخرگ کربن دی اکسیدش نسبت به سیاهرگ کمتره نه اینکه فاقد باشه -
Michael Vey نه الزاما
-
@erfan-f
آره من فقط خواستم یکم سختش کنم که فکر کنم خیلی عمیق شد و از کتاب خارج شد
و به گفته شما به ما ربطی نداره -
@fazel-zakeri نه در منفذ دفعی پارامسی مژک وجود نداره در شکلش هم قابل استنباطه
-
Mo Xo سلام نگفتم سره گ فاقد کربن دی اکسید
گفتم گلوبول فاقد کربن دی اکسید(گلوبول حاوی هموگلوبین های فاقد کربن دی اکسید)