سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
از کی شروع کنیم
-
ریحانه کشاورز
راستش خودمم این نگرانی رو داشتم
فقط وقتی خسته نمیشین که با علاقه بخونین حالا چجوری؟!
۱.حتما موقع مدرسه تو کلاس فعال باشین و از درس لذت ببرین و خواب کافی داشته باشین تا سرحال باشین
۲.همکلاسی های درسخون رو در اولویت قراربدین
۳.یه تفریح مناسب داشته باشین ، گوشی رو به حداقل برسونین و اینستاگرام اگه دارین حذفش کنین ، یا مثلا خیلی فیلم های بلند انتخاب نکنین تا بعدا بهش وابسته نشین و با هر قسمت جدیدش وقتتون تلف نشه
یه تفریح مثل یه ورزش که خیلی خستتون نکنه یا کتاب خوندن میتونه مفید باشه البته نه به صورت دیوانه وار کتاب خوندن ،در حد معمول و روزی یه ساعت
۴.کمی از وقتتون رو به فکر کردن به هدفتون اختصاص بدین ،به اینکه مثلا پزشک شدین و چقدر خانوادتون بهتون افتخار میکنن
۵.نمیخواد سالهای پایه ساعت مطالعه دو رقمی داشته باشین و تا جایی که مباحث رو برسونین و تست هاشو بزنین مطالعه کنین نه بیشتر
۶.حتماا حتمااااا حتمااااا از دوستایی که انرژی منفی میدن یا دروغ گو هستن دوری کنین ، حرفای اینا شاید به مظرتون بی تاثیر باشن اما ناخوداگاهتون به اراده ی شما عمل نمیکنه
چقد طولانی شد🥲 -
Shina Mahmoodi خیلی ممنون عزیزم از توضیحات کاملت، واقعا عالی بود حتما استفادع میکنم
-
ریحانه کشاورز درود
از همین الان
هر پایه ای که هستین از همین الان شروع کنین . و منظورم از الان ، دقیقا همین لحظه ایه که این پیامو میخونین
. -
-
ریحانه کشاورز
سلام خداقوت
بنده رشته ریاضی ام
حقیقیت من الان که دوازدهم هستم مثل همه دوستانی که کنکور ۱۴۰۲ هستن کل دهمشون و تقریباً بیشتر از ⅔ یازدهمشون مجازی بوده(که باعث آشنایی من با آلاء و جهش درسی ام شد!)
من الان که تابستون ام سال دهم تنبلی کردم و همون سال هم ویدیو آلاء ندیدم و کتاب تست نداشتم و درست درس نخوندم و گفتم مدرسه نمره بالا بگیرم حله، کنکور هم باید از ۱۲ ام شروع کنم حتما! و هر ایده ای برای بهبود درس خوندن(مثل برنامه ریزی و نظم و نست زنی) به ذهنم میرسید میگفتم که دوازدهم باید این کارا کنم و دوازدهم کتاب میخرم و روزی ۱۰۰ تا تست میزنم و تفریح نمیکنم و... در حالی که واقعا کنکوری خوندن باد از دهم شروع شه! مسیر کنکوری خوندن مسیری هست که اگه یک سال طول بکشه، تو یکسال تجربه تست زنی و برنامه ریزی و هر چیزی داری، اگه دو سال طول بکشه تو دو سال تجربه داری، اگرم سه سال طول بکشه تو سه ساله که آمده کنکوری!(البته الان دیگه باید یکم بیشتر به نمونه سوال های تشریحی بهاء بدید چون کنکور شما دیگه اندازه نهایی تون تأثیر داره رو رتبه)
برای همین الان که قراره مهر ماه وارد دوازدهم شم(من درسنامه رو از یازدهم کنکوری جمع کردم ولی چون تست و برنامه ریزی مستمر نداشتم اونقدر که باید نتیجه نگرفتم) میبینم ای وای چقدر تست دهم هست که اولین باره میبینم، اصلا یه وضعیتی پیدا کردم الان که دارم دروس اختصاصی دهم رو میخونم میبینم واقعاً دهمم از کنکور عقبه چون امروز و فردا کردم، چقدر تجربه و چیزای جدید هست که اگر قبلا به دستشون میآوردم خیلی پیشرفت میکردم(بیا رو راست باشیم، قبول کنید یکسری چیزا و تجربه ها هست که هیچ رتبه برتری نمیتونه بگه و فقط خود شما با زمان گذاشتن برای درس خوندن بهش میرسید)الان که دارم وارد دوازدهم میشم و این یکسالی که فرصت دارم رو به عنوان آخرین فرصتم میبینم، میبینم چقدر فرصت داشتم که دروس همون پایه رو حرفه ای جمع کنم و نکردم، چقدر فرصت داشتم که ذره ذره ساعت مطالعه ام رو ببرم بالا و نبردم و مجبور شدم الان یهویی دو سه ساعت افزایش ساعت مطالعه داشته باشم
پس بزارید یه چیزی بگم(البته خیلی چیزا گفتم)، سعی کنید دهم رو جوری ببینید که انگار آخرین فرصتتون هست، انگار بعد از اون هیچ زمانی وجود نداره که دهم رو کنکوری بخونید(واقعاً هم همینطوره، بعد از پایان دهم شما دیگه نباید کنکوری بخونید، باید کنکوری مرور بزنید و... یعنی تا پایان دهم درس هارو جمع کرده باشید و چیزی از قلم نینداخته باشید)
یعنی میگن آقا یه دانش اموز کنکوری باید چیکار کنه؟ شما همون کارارو کنید و نگید حالا ما که کنکوری نیستیم(البته نه همشو ها، یکسری چیزا واقعا برا دوازدهمی هاست) ولی ولی ولی ولی...
نرید بترکونید خودتونو
یعنی:
۱-یهویی نرید ساعت مطالعه زیادی بردارید حتی اگر میدونید که میتونید، مثلا فکر کن قبلا روزی ۲ ساعت مدوام ساعت مطالعه داشتی(ساعت مطالعه مداوم ایز ایمپورتانت!) امسال نری بکنیش ۴ ساعت حتی اگر میدونی که میتونی، چون نمیدونی که نمیتونی! بعداً کاملاً کاملا یهویی متوجه میشی دیگه نمیتونی چهار ساعت بخونی روزانه و خالی میکنی و یه هفته میری تو خلع(بالای سه چهار با تجربه این مورد رو داشتم ️)
پس سعی کن با توجه به چیزی که قبلا بودی، معقولانه ساعت مطالعه ات رو ببری بالا
۲-به هیچ وجه خودتو خسته نکن(ولی دیگه نشه که دو صفحه فیزیک بخونی بگی آییییی ننننننه من خسته شدممممم!!!! ببخشید انقدر رک حرف میزنم)
کنکور راه طولانی ای است و اگر خسته بشی، ممکنه دیگه فرصت تجدید قوا نداشته باشی(البته که فرصتش داری)، ولی اگر این خسته شدن زیاد اتفاق بیوفته تبدیل میشه به زده شدن! یعنی درس تبدیل میشه به یه چیز مزخرف که چند وقت مداوم برید سراغش حالتون ازش بهم میخوره
۳-دوباره خودتون خسته نکنید، درسته گفتم از دهم لازمه کنکوری شروع کرد و مرور و خلاصه نویسی و تست زنی کنکوری داشت(منظورم از کنکوری سطح بالا هستش فکر دیگه نکنید) اما با این طرز فکر با توجه به اینکه دوره اول دبیرستان کلا یه چیز جدا از کنکور بود، ممکنه سال دهم فرصت عالی باشه که آروم آروم آشنا بشید که یه دبیرستانی واقعی و آماده نابود کردن کنکور باید چجوری باشه
ببخشید سرتون درد آوردم (درد که نیاوردم نابود کردم)
دوستان دیگه که تجربه بیشتری دارن اگر من چیزی رو اشتباه گفتم این دوست عزیز و منو راهنمایی کنن️ -
@محمد-خراسانی
امیدوارم که از مهر برید دهم چون نصف چیزایی که گفتم به این ختم میشد که از دهم شروع کنید️
ولی اگر میخواید برید یازدهم هم اونقدرا هم دیر نیستش که بزنید تو سر خودتون که دیر شده و بیچاره شدم، اصلا خیلی ها هم که نتایج خوبی گرفتن از یازدهم شروع کردن! ولی خب دیگه حرفای اصلی رو همون پایین زدم
موفق باشید -
@محمد-خراسانی اول از همه ممنون که انقدر کامل و جامع توضیح دادی و وقت گذاشتی،
راستش من میرم یازدهم اونقدرا دهممو خوب نخوندم برای همی تو تابستون نشستم خوندم و الان اخرای درسام
و اینکه ساعت مطالعه ام هم تو حلو هوش 5و6 ساعته یخورده کمه و اینکه گفتین جمع بندی کنین، نظر خودت درباره اینکه چطور پایه رو جمع بندی، کنیم چطوره کتاب کافیه یا نه -
ریحانه کشاورز دانش آموزان آلاءreplied to ریحانه کشاورز on آخرین ویرایش توسط ریحانه کشاورز انجام شده
ریحانه کشاورز بقیه دوستانم بگین نظرتونو
-
ریحانه کشاورز
خواهش میکنم، خوشحالم که مفید واقع شدم
راجع به جمع بندی تا همین حد میدونم که باید جمعبندی کنیم(از کرامات شیخ ما این است، شیره را خورد و گفت شیرین است)
حقیقتا چون خودم یکم این خورده کاری های جمع بندی و برنامه ریزی رو دیر شروع کردم نمیتونم شمارو راهنمایی کنم چون تجربه زیادی توی این موضوع ندارم
ولی اینکه قبل از شروع یازدهم به این نتیجه رسیدید که دهم رو خوب جمع نکردید واقعاً عالیه، من تا همین عید ۱۴۰۱ توی قلهء حماقت بودم که آره باو دهم رو که فوت آبم.راجع به ساعت مطالعه هم، ساعت مطالعه تون خوبه از نظر من اگر بخواید افزایش ساعا مطالعه داشته باشید ساعت فعلی تون خیلی خوبه -
@محمد-خراسانی