چخبر از راه ابریشمی/پرو های راضی هستین؟!
-
من خودم راه ابریشم پرو رو تهیه کردم
بدون شک میشه گفت که راه ابریشم یکی از کامل ترین پکیج های آلا هستش
دبیر های عالی و باحالی دارن مثل آقای پویان نظر ، آقای ، آقای طلوعی
دیگه بهتر از راه ابریشم چی میخوای پیدا کنی : برنامه مطالعاتی که داره ، آزمون هفتگی که میگیرن ، اگه پایه ضعیف پاشی تو رو قوی می کنن . -
منم خریدمش اوایل شک داشتم بخرم ولی دیدم تمام نیازهای درسیم رو داره و الان میتونم بگم خیلی راضیم فقط تادیر نشده بخرش که عقب نیوفتی و با برنامه 8مرداد پیش بری
-
دوستان نظرت خودتون رو بگین تا ما ها که هنوز خریداری نکردیم بدونم نظرتون چی هست؟
از استاد های داخل راه ابریشم راضی هستین؟!Erfan 5 سلام، من راه ابریشم پرو شیمی رو گرفتم و خداروشکر تا اینجا خیلی راضیم، و کیفیت و سرعت مطالعم بهتر از قبل شده، اما چند تا توضیه دارم که قبل از تهیه پک ها انجام بدید و بعد تهیشون کنید
1 اینکه اول از همه مطمئن بشید بهش نیاز دارید و خودخوان نمیتونید پیش برید، من بعد کلی فکر کردن و پرس و جو تصمیم به خرید گرفتم و الانم راضیم
2 بعد از اون تور راه ابریشم که رایگان هم هست رو بگیرید و نمونه تدریس دبیرها رو ببینید و ببینید باهاشون ارتباط برقرار میکنید یا نه (نظر دیگران رو خیلی در مورد دبیرها ملاک قرار ندید چون هرکس با یه روش تدریسی راحت تره و ممکنه یه دبیر برای یه نفر خوب باشه ولی برای یه نفر دیگه نه!)
3 بعد از اون هم پیشنهاد میکنم اگر تهیه کردید حتما خودتون برای خودتون برنامه ریزی شخصی سازی شده بنویسید چون برنامه الا خیلی وقته شروع شدهامیدوارم براتون کاربردی بوده باشه
-
از استاد های داخل راه ابریشم راضی هستین؟!Erfan 5 در چخبر از راه ابریشمی/پرو های راضی هستین؟! گفته است:
از استاد های داخل راه ابریشم راضی هستین؟!Erfan 5 در چخبر از راه ابریشمی/پرو های راضی هستین؟! گفته است:
از استاد های داخل راه ابریشم راضی هستین؟!منظورت از برنامه شخصی سازی شده چیه؟یعنی چیکار کنم؟
-
دیگه بهتر از راه ابریشم چی میخوای پیدا کنی : برنامه مطالعاتی که داره ، آزمون هفتگی که میگیرن ، اگه پایه ضعیف پاشی تو رو قوی می کنن .Mahdi Parandakht در چخبر از راه ابریشمی/پرو های راضی هستین؟! گفته است:
دیگه بهتر از راه ابریشم چی میخوای پیدا کنی : برنامه مطالعاتی که داره ، آزمون هفتگی که میگیرن ، اگه پایه ضعیف پاشی تو رو قوی می کنن .آزمون هفتگی رو کجا باید بدیم؟
-
این پست پاک شده!
-
منم خریدمش اوایل شک داشتم بخرم ولی دیدم تمام نیازهای درسیم رو داره و الان میتونم بگم خیلی راضیم فقط تادیر نشده بخرش که عقب نیوفتی و با برنامه 8مرداد پیش بری
زینب امیدی بر نامه الا از کی شروع شده
کسی که لان تهیه می کنن خیلی عقب می فتن -
زینب امیدی بر نامه الا از کی شروع شده
کسی که لان تهیه می کنن خیلی عقب می فتنZynab Alizadeh نه اشکالی نداره خودتون رو برسونید
از ۸مرداد شروع شده -
دوستان من هنوز موفق نشدم این دوره رو تهیه کنم یخورده شک دارم. شماهایی که خریدید ارزششو داره؟ من پایم ضعیفه میتونم با این دوره خودمو برسونم بنظرتون یا خیر؟
-
دوستان من هنوز موفق نشدم این دوره رو تهیه کنم یخورده شک دارم. شماهایی که خریدید ارزششو داره؟ من پایم ضعیفه میتونم با این دوره خودمو برسونم بنظرتون یا خیر؟
Mohadese Yazdiuu
سلام دوستان گفتند که زیست صفر تا صد بهتره -
Mohadese Yazdiuu خیلی خوبه و معلم هاش عالی تدریس میکنن فقط حجم فیلم زیاده و وقتگیر
اگر میتونی باهاش بخونی بخرش -
Mahdi Parandakht در چخبر از راه ابریشمی/پرو های راضی هستین؟! گفته است:
دیگه بهتر از راه ابریشم چی میخوای پیدا کنی : برنامه مطالعاتی که داره ، آزمون هفتگی که میگیرن ، اگه پایه ضعیف پاشی تو رو قوی می کنن .آزمون هفتگی رو کجا باید بدیم؟
Amir hossein Soleymani
چه خفن -
من یک سوالی داشتم، راه ابریشم پرو از تابستان شروع شده؟؟
من چجوری میتونم خودمو برسونم؟
و تخفیف ها تا کی ادامه داره؟ -
دیگه بهتر از راه ابریشم چی میخوای پیدا کنی : برنامه مطالعاتی که داره ، آزمون هفتگی که میگیرن ، اگه پایه ضعیف پاشی تو رو قوی می کنن .Mahdi Parandakht سلام
ببخشید. چطوری میشه توی آزمون های سهآ شرکت کرد ؟ من حدود ۱۰ روز هست که راه ابریشم پرو جامع تجربی رو خریداری کردم و دارم کار میکنم باهاش ولی هنوز آزمونی ندادم از هرکس هم که میپرسم جوابی نمیدن
اگه میشه شما راهنماییم کنید که چطوری میشه توی آزمون ها شرکت کرد ؟ -
Mahdi Parandakht سلام
ببخشید. چطوری میشه توی آزمون های سهآ شرکت کرد ؟ من حدود ۱۰ روز هست که راه ابریشم پرو جامع تجربی رو خریداری کردم و دارم کار میکنم باهاش ولی هنوز آزمونی ندادم از هرکس هم که میپرسم جوابی نمیدن
اگه میشه شما راهنماییم کنید که چطوری میشه توی آزمون ها شرکت کرد ؟مهرشاد 0 سلام ، ببین آزمون های آلا هنوز درست نشدن اگه آماده بشن داخل داشبورد آزمون سه آ میاد
-
Mahdi Parandakht سلام
اگه میشه شما راهنماییم کنید که چطوری میشه توی آزمون ها شرکت کرد ؟ -
مهرشاد 0 سلام
آزمونهای سه آ که از 5 مهر ماه اولیش برگزار میشه برای دوستانی که پرو تهیه کردن به رایگان هدیه داده میشه.
10 مرحله داره، آنلاین هست، بهصورت کامل تحلیل میشه و کارنامه داره. -
از استاد های داخل راه ابریشم راضی هستین؟!