Screenshot_2025-01-08-19-02-33-447_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-08-19-01-45-484_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
شرمنده وقت شما رو میگیرم یه سوال داشتم اینکه تو سوال 93گفت جهت بردار نیروها رو گفته کوچکتر از صفر از کجا این میگه میشه بهم بگید من متوجه نمیشم منظور از اینکه گفته q1q3کوچکتر از صفر چیه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
حل سوال فیزیک دهم فصل اول
-
@محمد-خراسانی
اگر مفید بود ممنون میشم لایک کنید -
Mohammad Reza Shavali سلام به آلاخونه خوش اومدی
برای این که بقیه هم باخبر بشن که تاپیک زدی و براشون اعلان بره باید گروههای مرتبط با تاپیکت رو منشن کنی. اینجوری: @تجربیا @ریاضیا @همیار
اگر نیاز به راهنمایی بیشتر داری اینجا رو بخون: گروهها در آلاخونهدرمورد موضوعات دیگه هم راهنما داریم که من یه لینک ازشون رو برات قرار میدم: لینکهای دسترسی سریع
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Mohammad Reza Shavali on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Reza Shavali
سلام
خیر -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Mohammad Reza Shavali on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Reza Shavali
ببین شدت تابش، ممکنه مثلا مثلا شدت تابش تشعشعات اتمی و یا شدت تابش گرما باشه، که جزء یکاهای فرعی هست
ولی شدت روشنایی جزء کمیت های اصلی و یکا اش کندلا است
این نکته خیلی توی تست ها تکرار میشه حتماً حتماً مد نظر قرار بدید -
@محمد-خراسانی
اگر مفید بود ممنون میشم لایک کنید -
-