🔴🔵⚫⚪رنگ بازی در شیمی⚪⚫🔵🔴
-
سلامی دوباره😁
امیدوارم حال تون عالی باشه😅
یه جزوه از رنگ های شیمی نوشتن که تو تست ها زیاد با رنگا بازی میکنن🤭

اگر شما هم موردی رو می دونید که ننوشتم تو جزوه حتما اضافه کنید تا کامل ترین شه😎😎
دهم یازدهم دوازدهم تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
سلامی دوباره😁

اگر شما هم موردی رو می دونید که ننوشتم تو جزوه حتما اضافه کنید تا کامل ترین شه😎😎
دهم یازدهم دوازدهم تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم@sania-Andiravan مرسی سانیا مهربون:green_heart:
-
سلامی دوباره😁

دهم یازدهم دوازدهم تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
خیلی ممنون🌹
-
@m-naghavi
جزوه انیون و کاتیون ها رو هم دارید؟ -
ممنونم عالیه
گوگرد هم زردرنگه 😊💛 -
تستاشو هرکی داره لطفا بزاره
-
سلامی دوباره😁

دهم یازدهم دوازدهم تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم@sania-Andiravan
تشکر فوق العاده بود
چقدر خوش خط و خوشگل!💐🙂
فقط جزوه رنگ های سوختن نمک های متفاوت رو دارید؟ مچکر میشم -
ممنونم عالیه
گوگرد هم زردرنگه 😊💛Reza Dolatsha اومده بود امروز😃😃
-
Reza Dolatsha اومده بود امروز😃😃
@fazel-zakeri واقعا من ندیدم 🙁😂
-
@fazel-zakeri واقعا من ندیدم 🙁😂
Reza Dolatsha همون سوال که گفته بود رنگ شعله سوختن گوگرد تری اکسید یا چنین چیزی بود با ........ نکنه من قاطی کردم؟😂
-
Reza Dolatsha همون سوال که گفته بود رنگ شعله سوختن گوگرد تری اکسید یا چنین چیزی بود با ........ نکنه من قاطی کردم؟😂
@fazel-zakeri اون خب آبی میشد و گزینه درست بود 😂 اون رنگ شعله سوختن منظورش بود ... نه رنگ خود گوگرد قاطی کردی 🤦
-
@fazel-zakeri این عکسشه آقا فرهاد

-
@fazel-zakeri این عکسشه آقا فرهاد

Reza Dolatsha 😶 خب ولش کن 😅 کار رو خراب کرد
-
Reza Dolatsha 😶 خب ولش کن 😅 کار رو خراب کرد
@fazel-zakeri ای وای ببخش 🥺
-
-
سلامی دوباره😁

دهم یازدهم دوازدهم تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم@Alba فلز مس و ترکیباتش با کلر نیتروژن سبزن فلزسدیم زرد لیتیم هم قرمز اینام اصافه کنین
-
@Alba فلز مس و ترکیباتش با کلر نیتروژن سبزن فلزسدیم زرد لیتیم هم قرمز اینام اصافه کنین
svdasrkhni
اینا رنگشون در آزمون شعله هست
وگرنه خود فلز مس سرخ فلز سدیم نقره ای و لیتیم هم نقره ای -
svdasrkhni
اینا رنگشون در آزمون شعله هست
وگرنه خود فلز مس سرخ فلز سدیم نقره ای و لیتیم هم نقره ای@erfan-f
ولی اگر محلول این ها رو درست کنیم و با افشانه روی شعله بپاشیم همون رنگ ها که گفتید می شود