بچه هایی ک امسال کنکور دادند
-
@Ariana-Ariana خیلی از اییین خنده ها خوشم میاد
کاش میشد همه مشکلات ایطور ازشون جک بسازیم و یکی مثل خودت هم کنارت باشه ن ک اون هی تو دلش بگه چ اسکوله و بعد چن روز ول کنه بره
کجان ایی دس آدما. هر کدوم تنها ی سر دنیا -
danial ali
زمان خوندن درس برای کنکور = استرس قبول شدن یا نشدن
نتایج اولیه کنکور = استرس رتبه
انتخاب رشته = استرس و اعصاب خوردی برای نداشتن اطلاعات کافی در مورد دانشگاه و رشته ها / تصمیم گیری در اولویت بندی
بعد انتخاب رشته = استرس قبولی در کدام رشته و دانشگاه
بعدشم حتما کارنامه سبز و خوابگاه و ثبت نام و ....
مثل اینکه بخش جدانشدنی از زندگیهbahar mohammadi 0 سرگرمیت چیه؟
من سرگرمیم شده اذیت کردن خانواده تقریبا ی روزه غذا نخوردم -
سلام چخبرا الانا حالتون چطورین بهتر هم شدین یا هنوز.... ؟
دانیال دانییال من تقریبا کمی استرسم فروکش کرده
-
دانیال دانییال من تقریبا کمی استرسم فروکش کرده
Mohammad Lotfi 0 خب ته سختی کشیدی دگ این دوره برات ایزی شده
-
کاش میشد همه مشکلات ایطور ازشون جک بسازیم و یکی مثل خودت هم کنارت باشه ن ک اون هی تو دلش بگه چ اسکوله و بعد چن روز ول کنه بره
کجان ایی دس آدما. هر کدوم تنها ی سر دنیادانیال دانییال در بچه هایی ک امسال کنکور دادند گفته است:
کجان ایی دس آدما. هر کدوم تنها ی سر دنیاآدم باید خوشبین باشه به زندگی اگه همش بخوای به سختیا فک کنی و خودتو ببازی چیری ازت نمیمونه ما ها همش تحت فشاریم با همین جک ها و خنده ها خودمونو نگه میداریم:)
-
دانیال دانییال در بچه هایی ک امسال کنکور دادند گفته است:
کجان ایی دس آدما. هر کدوم تنها ی سر دنیاآدم باید خوشبین باشه به زندگی اگه همش بخوای به سختیا فک کنی و خودتو ببازی چیری ازت نمیمونه ما ها همش تحت فشاریم با همین جک ها و خنده ها خودمونو نگه میداریم:)
@Ariana-Ariana بخدا گفتنش آسونه بعضی وقتا ی جوری میشی اصلا نمیتونی کاریش کنی فق باید بری بیرون بعد میبینی ک نمیشه بنا ب هر دلیلی یا کسی بات نیس و.... مجبوری
-
bahar mohammadi 0 سرگرمیت چیه؟
من سرگرمیم شده اذیت کردن خانواده تقریبا ی روزه غذا نخوردمدانیال دانییال
سرگرمیم کلاس رفتن و کارای خونه و ...هست
اشتباه میکنی دیگه . ارزشش رو نداره به خودت و خانوادت سختی بدی . برو یه کلاسی چیزی -
دانیال دانییال
سرگرمیم کلاس رفتن و کارای خونه و ...هست
اشتباه میکنی دیگه . ارزشش رو نداره به خودت و خانوادت سختی بدی . برو یه کلاسی چیزیbahar mohammadi 0 گفتم چن وقت پولشو ندادن برم
-
bahar mohammadi 0 گفتم چن وقت پولشو ندادن برم
دانیال دانییال
تو مکتب خونه دوره هایی مثل آموزش برنامه نویسی و فوتوشاپ یا زبان انگلیسی به طور رایگان آموزش میده میتونی استفاده کنی -
دانیال دانییال
تو مکتب خونه دوره هایی مثل آموزش برنامه نویسی و فوتوشاپ یا زبان انگلیسی به طور رایگان آموزش میده میتونی استفاده کنیbahar mohammadi 0 حوصلم نمیشه میخواستم برم کلاس آدم کنارم باشه وقت بره
-
bahar mohammadi 0 حوصلم نمیشه میخواستم برم کلاس آدم کنارم باشه وقت بره
دانیال دانییال پس به کارت ادامه بده