هر درس تخصصی رو چه جوری خوندید؟
-
F seif 0
-
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
@F-Seif-0
-
@F-Seif-0
علیرضا تمدنی مرسی
چه جوری منشن می کنی؟ -
این پست پاک شده!
-
F seif 0
Erfan Iranmanesh 1
سلام
برای دروس حل کردنی مثل ریاضی فیزیک و مسائل شیمی تنها راه حل اینه که زیاد تست کارکنی بهتره برا این کتابا دو منبع داشته باشید البته من برای ریاضی بیشتذ از دو منبع داشتم ولی برای شیمی اشتباه کردم و تک منبعی رفتم جلو
اما چرا میگم چند منبع برای اینکه انواع مختلف سوالات رو ببینین
حتما ریاضی و فیزیک قلمچی رو تحلیل کنین حتی اگه تو قلمچی نیستین
برای زیست تااا میتونی کتاب رو بخون هرشب نیم ساعت شکلای کتاب رومرور کن
مهمترین چیز برای زیست اینه که متن کتاب رو کامل بلد باشی و دوم تست بزنی و نکات رو از تستا بکشی بیرون -
علیرضا تمدنی مرسی
چه جوری منشن می کنی؟Erfan Iranmanesh 1
روش ابتکاریِ من:
1- یکی از پست های طرف( کسی که میخوای منشنش کنی) رو پیدا میکنی...میتونی از صفحه شخصی اش پیدا کنی
2- روی گزینه "پاسخ" کلیک میکنی
3- منشن رو به صورت لقمه ی آماده مشاهده کرده و کپی اش میفرمایید. -
Erfan Iranmanesh 1
روش ابتکاریِ من:
1- یکی از پست های طرف( کسی که میخوای منشنش کنی) رو پیدا میکنی...میتونی از صفحه شخصی اش پیدا کنی
3- منشن رو به صورت لقمه ی آماده مشاهده کرده و کپی اش میفرمایید. -
@salma-khajavi
خودم کف کردم اصلا -
Erfan Iranmanesh 1
سلام
برای دروس حل کردنی مثل ریاضی فیزیک و مسائل شیمی تنها راه حل اینه که زیاد تست کارکنی بهتره برا این کتابا دو منبع داشته باشید البته من برای ریاضی بیشتذ از دو منبع داشتم ولی برای شیمی اشتباه کردم و تک منبعی رفتم جلو
اما چرا میگم چند منبع برای اینکه انواع مختلف سوالات رو ببینین
حتما ریاضی و فیزیک قلمچی رو تحلیل کنین حتی اگه تو قلمچی نیستین
برای زیست تااا میتونی کتاب رو بخون هرشب نیم ساعت شکلای کتاب رومرور کن
مهمترین چیز برای زیست اینه که متن کتاب رو کامل بلد باشی و دوم تست بزنی و نکات رو از تستا بکشی بیرون@F-Seif-0 خیلی ممنون
از راه ابریشم چه طور استفاده می کردید؟
برای زیست درسنامه هم می خوندید؟ -
Erfan Iranmanesh 1
روش ابتکاریِ من:
3- منشن رو به صورت لقمه ی آماده مشاهده کرده و کپی اش میفرمایید.علیرضا تمدنی ممنون
-
@F-Seif-0 خیلی ممنون
از راه ابریشم چه طور استفاده می کردید؟
برای زیست درسنامه هم می خوندید؟Erfan Iranmanesh 1
من جزوه هاشون رو کار میکردم خصوصا تستاشونو بعد جاهایی که مشکل داشتم رو یا فیلم نگاه میکردم -
Erfan Iranmanesh 1
من جزوه هاشون رو کار میکردم خصوصا تستاشونو بعد جاهایی که مشکل داشتم رو یا فیلم نگاه میکردم@F-Seif-0 خیلی ممنون از راهنمایی شما
-
سلام
برای زیست کتاب درسی
شیمی حل تمرین و حفظیات
ریاضی تست زیاد و فیزیک همین طور -
@Mr-A-H ممنون
-
یکی از اساتید ما معمولا میگن که
برای دروس فیزیک و شیمی و ریاضی یک کتاب تست تهیه کنید و همش رو بزنید کامل و تحلیل کنید ،کامل جامیافته برات چون بقیه کتاب های آموزشی هم نمونه سوالات مشابهی دارن .
اما برای درسی مثل زیست شناسی چند تا منبع متفاوت و منابع کمک درسی و انواع تست ، چون نمونه سوالات خیلی متفاوتی میتونه طرح بشه از عمق درسش.