Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. زندگی و اشتباهات منِ پشت کنکوری💜
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
منبع دوم
Zaahra._.Z
سلام بچه ها طبق تجربه تون کدوم یکی از این منابع بهترن و پرکاربرد تر؟ و اینکه توی درس فیزیک تک‌پایه جامع بخرم یا صرفا یازدهمش رو بخرم؟ ای کیو یا نردبام حسابان ای کیو یا نردبام فیزیک ۲ ای کیو یا نردبام فیزیک پایه مرسی از کمکتوننن @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @Comrade @Aqua @GharibehGomnam2 ببخشید شما سه نفر رو منشن کردم چون ریاضی بودین و امسال کنکور داشتین حس میکنم واقعا میدونید
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی

زندگی و اشتباهات منِ پشت کنکوری💜

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
25 دیدگاه‌ها 7 کاربران 521 بازدیدها 5 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • T آفلاین
    T آفلاین
    Tragic Girl
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام دوستان عزیزم
    یک عدد پشت کنکوریم ک سال اولمه میدونم از این دسته تاپیک ها زیاده تو انجمن ولی منم میخام از ی سری اشتباهاتم بگم تا یکم خالی شم 🙂
    و یک کمکی کرده باشم
    سال یازدهم ک بودم با ی گروهی داخل تل اشنا شدم ب اسم گروه گزارش کار ک ی سری دانشجو توش بودن گزارش تحلیل میکردن و کمکمون میکردن ❤
    تو گروه گزارش کار شبا گزارشارو میدیدم و تو دلم بچه هایی رو تشویق میکردم ک اوه شت طرف 10 ساعت خونده وای 150 تست زده 😂😶 من نامید نمیشدم بلکه وقتی تحلیل دانشجو هارو میدیدم ک هی تشویق میکنن و ایراد میگیرن منم هی حریص میشدم تا یکی بشم مثه اونا تا دانشجوها منو تشویق کنن 😂😍
    وقتی شروع کردم سال یازدهم از روزی 4 ساعت بود و 30 تست ، اگ تشویقای اون دانشجوها نبود من نمتونسم ادامه بدم
    %(#1500ff)[شروع سخت نیس بچه ها ادامه دادنش سخته]
    حسرت شده بود ساعت مطالعه 10 ساعت و 100 تست
    همه حرفایی ک میگن کیفیت مهمه ن کمیت و میدونم ولی من اون زمان فقد میخاستم ب اون ساعت مطالعه برسم ب اون تعداد تست برسم ، قطعا با کیفیت میخوندم ک حدودا دو هفته طول کشید ک من تونسم ب اون ساعت مطالعه برسم و پیوسته بخونم ؛
    اشتباهات :

1. دروسی ک ضعف داشتم و نمیرفتم سمتش چون وقتی تو ی درسی ضعف داری معمولا از اون در بدت میاد من همون سال یازدهم تو دروسی و فصلایی هر درسی ک توش ضعف داشتم وقت نمیزاشتم براشون و این بدترین اشتباهه
      بچه ها من عددی نیستم ک خاسته باشم کسیو نصیحت کنم ولی اگ رو دروسی ک ضعف دارین وقت نمیزارین ب خودتون قول بدین از همین امروز شده روزی نیم ساعت ب تایم همون درسی ک ضعف دارین اضافه کنین و براشوون وقت بزارید ک وقتی سال دوازدهم شدین اون درس نقطه قوتتون باشه ن ضعفتون
    2. سال یازدهم تست میزدم ولی تستای نزده و یا صحیحمو تحلیل نمیکردم.
    3. تابستون سال یازدهم رفتم قلمچی یه ازمون دادم ترازم شده 5000 هزار و نمدونم چند ازمون بعدی از برنامه عقب افتادم یکم کمتر شد ازمون بعدی با کانالایی اشنا شدم ب اسم کلید از فشار خانواده نبود ک سمت این کانالا رفتم بقیه ازمونا تابستونو کلید زدم چشامو ک باز کردم دیدم تابستون تموم شد قلم کل دهم و نصف یازدهمو بست مهر اومد و من دیگ اخرین راهم این بود ک سال دوازدهم چیزایی ک نخوندم و در کنار دوازدهم بخونم 💔
      بازم میگم عددی نیستم ک کاریو ک کردمو بیام ب شما بگن نکن ولی کاری ک کردم انقد عواقبش بد بود ک دلم میسوزه نگم دلم میسوزه شما هم گرفتار بشین
      بار اول کلید میزنی خودتو فقدددددددددد گول میزنیییییییییی با خودت میگی ن دیگ دفه دیگ غلط کنم این کارو کنم
      هه! ن حاجی دفه بعدی هم دوباره مییری سمتش کلید عینهو مواد مخدره / ی دوستی اینجا بود نمدونم هنوزم هس یا ن از فشار خانواده کلید میزد میگف بخدا نمدونم چیکار کنم میخام نزنم اما میترسم ترازم کم بشه از عواقب خانواده میترسم
      میخام بگم بهتون شهامت و جرئت اینک برین جلو خانوادتون کارنامه بدست داد بزنید بگید ارععع ترازم شد 3000 بابا بیا بزن تو گوشم هر کاری میخای بکن ولی دنیا ب اخر نرسیده قول میدم بخونم هفته دیگ هزارتا بیشتر بشم ولی هیچ وقت سمت کلید نرین
      %(#1500ff)[شب دراز است و قلندر بیدار]
      این مسیر طولانیه و وقت جبران زیاد
    4. %(#ff001e)[مشاوری] ک انتخاب میکنید خوب تحقیق کنید مشاور خوب ادمو از صفر ب صد میرسونه و مشاور بد ادمو از پنجا ب صفر
      5.سال دوازدهم مشکلم این بود ازمونارو خودم میدادم ولی تحلیل نمیکردم اصن از تحلیل متنفر بودم خدایی
      خاندان منم طورین ک خدانکنه از ی چی و ی کسی بدشون بیاد اسمون ب زمین / زمین ب اسمون بیاد دیگ خوششون نمیاد 😂 ولی بد دیدم خیلی بد دیدم از تحلیل نکردن دیگ شاخم شکست با عواقبی ک دیدم
      پس ازمونتونو خوب تحلیل کنید
    5. مدیرت ازمون نمیکردم و این تکنیکای زمانیو ب کار نمیبردم و اینم عواقبش دیدم / مدیرت ازمونو یاد بگیرید ک سرجلسه کنکور ب مشکل نخورین ؛
    6. وسواس برنامه ریزی و امید و انگیزه الکی داشتم و خیلی رویایی فک میکردم 💔 از وسطای سال دوازدهم دچار این مشکلات شدم
      اگ الان این مشکل و دارین خودتونو اصلاح کنید
      چون %(#ff001e)[تو مسیر موفقیت نباید رویایی فک کنی باید یا علی بگی و مردانه و زنانه بجنگی]
    7. و در اخر خیلی منظم باشید تو برنامه ریزی کردن ها و درس خوندنتون و خواب و بیداری هاتون
    8. تفریح توو برنامتون داشته باشید شده ی فیلم غیر درسی دیدن و ورزش کنید حتمن
      متشکرم ازتون ک خوندید متن ❤
      امیدوارم تک تکتون موفق بشید همون سال اول و بدرخشید 💎💙
      دانش-آموزان-آلاء
      دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
      بچه-های-تجربی-کنکور-1402
      بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
    GaladrielG SunnivaS 2 پاسخ آخرین پاسخ
    29
    • T Tragic Girl

سلام دوستان عزیزم
      یک عدد پشت کنکوریم ک سال اولمه میدونم از این دسته تاپیک ها زیاده تو انجمن ولی منم میخام از ی سری اشتباهاتم بگم تا یکم خالی شم 🙂
      و یک کمکی کرده باشم
      سال یازدهم ک بودم با ی گروهی داخل تل اشنا شدم ب اسم گروه گزارش کار ک ی سری دانشجو توش بودن گزارش تحلیل میکردن و کمکمون میکردن ❤
      تو گروه گزارش کار شبا گزارشارو میدیدم و تو دلم بچه هایی رو تشویق میکردم ک اوه شت طرف 10 ساعت خونده وای 150 تست زده 😂😶 من نامید نمیشدم بلکه وقتی تحلیل دانشجو هارو میدیدم ک هی تشویق میکنن و ایراد میگیرن منم هی حریص میشدم تا یکی بشم مثه اونا تا دانشجوها منو تشویق کنن 😂😍
      وقتی شروع کردم سال یازدهم از روزی 4 ساعت بود و 30 تست ، اگ تشویقای اون دانشجوها نبود من نمتونسم ادامه بدم
      همه حرفایی ک میگن کیفیت مهمه ن کمیت و میدونم ولی من اون زمان فقد میخاستم ب اون ساعت مطالعه برسم ب اون تعداد تست برسم ، قطعا با کیفیت میخوندم ک حدودا دو هفته طول کشید ک من تونسم ب اون ساعت مطالعه برسم و پیوسته بخونم ؛
      اشتباهات :

1. دروسی ک ضعف داشتم و نمیرفتم سمتش چون وقتی تو ی درسی ضعف داری معمولا از اون در بدت میاد من همون سال یازدهم تو دروسی و فصلایی هر درسی ک توش ضعف داشتم وقت نمیزاشتم براشون و این بدترین اشتباهه
        بچه ها من عددی نیستم ک خاسته باشم کسیو نصیحت کنم ولی اگ رو دروسی ک ضعف دارین وقت نمیزارین ب خودتون قول بدین از همین امروز شده روزی نیم ساعت ب تایم همون درسی ک ضعف دارین اضافه کنین و براشوون وقت بزارید ک وقتی سال دوازدهم شدین اون درس نقطه قوتتون باشه ن ضعفتون
      3. تابستون سال یازدهم رفتم قلمچی یه ازمون دادم ترازم شده 5000 هزار و نمدونم چند ازمون بعدی از برنامه عقب افتادم یکم کمتر شد ازمون بعدی با کانالایی اشنا شدم ب اسم کلید از فشار خانواده نبود ک سمت این کانالا رفتم بقیه ازمونا تابستونو کلید زدم چشامو ک باز کردم دیدم تابستون تموم شد قلم کل دهم و نصف یازدهمو بست مهر اومد و من دیگ اخرین راهم این بود ک سال دوازدهم چیزایی ک نخوندم و در کنار دوازدهم بخونم 💔
        بازم میگم عددی نیستم ک کاریو ک کردمو بیام ب شما بگن نکن ولی کاری ک کردم انقد عواقبش بد بود ک دلم میسوزه نگم دلم میسوزه شما هم گرفتار بشین
        بار اول کلید میزنی خودتو فقدددددددددد گول میزنیییییییییی با خودت میگی ن دیگ دفه دیگ غلط کنم این کارو کنم
        هه! ن حاجی دفه بعدی هم دوباره مییری سمتش کلید عینهو مواد مخدره / ی دوستی اینجا بود نمدونم هنوزم هس یا ن از فشار خانواده کلید میزد میگف بخدا نمدونم چیکار کنم میخام نزنم اما میترسم ترازم کم بشه از عواقب خانواده میترسم
        میخام بگم بهتون شهامت و جرئت اینک برین جلو خانوادتون کارنامه بدست داد بزنید بگید ارععع ترازم شد 3000 بابا بیا بزن تو گوشم هر کاری میخای بکن ولی دنیا ب اخر نرسیده قول میدم بخونم هفته دیگ هزارتا بیشتر بشم ولی هیچ وقت سمت کلید نرین
      4. %(#ff001e)[مشاوری] ک انتخاب میکنید خوب تحقیق کنید مشاور خوب ادمو از صفر ب صد میرسونه و مشاور بد ادمو از پنجا ب صفر
        5.سال دوازدهم مشکلم این بود ازمونارو خودم میدادم ولی تحلیل نمیکردم اصن از تحلیل متنفر بودم خدایی
        خاندان منم طورین ک خدانکنه از ی چی و ی کسی بدشون بیاد اسمون ب زمین / زمین ب اسمون بیاد دیگ خوششون نمیاد 😂 ولی بد دیدم خیلی بد دیدم از تحلیل نکردن دیگ شاخم شکست با عواقبی ک دیدم
      5. مدیرت ازمون نمیکردم و این تکنیکای زمانیو ب کار نمیبردم و اینم عواقبش دیدم / مدیرت ازمونو یاد بگیرید ک سرجلسه کنکور ب مشکل نخورین ؛
      6. وسواس برنامه ریزی و امید و انگیزه الکی داشتم و خیلی رویایی فک میکردم 💔 از وسطای سال دوازدهم دچار این مشکلات شدم
        چون %(#ff001e)[تو مسیر موفقیت نباید رویایی فک کنی باید یا علی بگی و مردانه و زنانه بجنگی]
      7. و در اخر خیلی منظم باشید تو برنامه ریزی کردن ها و درس خوندنتون و خواب و بیداری هاتون
        دانش-آموزان-آلاء
        بچه-های-تجربی-کنکور-1402
        بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
      GaladrielG آفلاین
      GaladrielG آفلاین
      Galadriel
      دانشجویان پزشکی

Tragic Girl
      ایشالا میترکونی امسال😎💚

مژده ای دل…🌱💚

T پریزادپ 3 پاسخ آخرین پاسخ
      6
      • GaladrielG Galadriel

Tragic Girl
        ایشالا میترکونی امسال😎💚

T آفلاین
        T آفلاین
        Tragic Girl

@F-Seif-0 مرسی عزیزم 💕

1 پاسخ آخرین پاسخ
        6
        • T Tragic Girl

سلام دوستان عزیزم
          و یک کمکی کرده باشم
          اشتباهات :

دانش-آموزان-آلاء
            بچه-های-تجربی-کنکور-1402
            بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
          SunnivaS آفلاین
          SunnivaS آفلاین
          Sunniva

Tragic Girl
          ببخشید کلید دقیقا چی بود😅🥲خیلی سعی کردم بفهمم نشد😅

T Amir ali NikfardA Honey MH پریزادپ 4 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • SunnivaS Sunniva

Tragic Girl

T آفلاین
            T آفلاین
            Tragic Girl

@salma-khajavi ندونین بهتره
            ذهنتونو درگیر نکنین مهم نی زیاد دونستنش

SunnivaS 1 پاسخ آخرین پاسخ
            4
            • SunnivaS Sunniva

Tragic Girl

Amir ali NikfardA آفلاین
              Amir ali NikfardA آفلاین
              Amir ali Nikfard
              دانش آموزان آلاء

@salma-khajavi هیچی بعضی کانالا شب قبل آزمون های آزمایشی کلید ها رو پخش میکنن

زندگى پيشنهاديست كه يكبار بيشتر بهت داده نميشه، هدرش نده !

SunnivaS پریزادپ 2 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • SunnivaS Sunniva

Tragic Girl

Honey MH آفلاین
                Honey MH آفلاین
                Honey M
                تجربی فارغ التحصیلان آلاء رتبه های آلاخونه همیار

@salma-khajavi یعنی پاسخنامه کلیدی

زکات علم نشر آن است

SunnivaS پریزادپ 2 پاسخ آخرین پاسخ
                5
                • T Tragic Girl

@salma-khajavi ندونین بهتره
                  ذهنتونو درگیر نکنین مهم نی زیاد دونستنش

SunnivaS آفلاین
                  SunnivaS آفلاین
                  Sunniva

Tragic Girl اها😅

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • Amir ali NikfardA Amir ali Nikfard

SunnivaS آفلاین
                    SunnivaS آفلاین
                    Sunniva

Amir ali Nikfard عه😅چرا اخه😅

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • Honey MH Honey M

SunnivaS آفلاین
                      SunnivaS آفلاین
                      Sunniva

Honey M اوووو

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • پریزادپ آفلاین
                        پریزادپ آفلاین
                        پریزاد
                        دانش آموزان آلاء
                        این پست پاک شده!
                        پریزادپ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        3
                        • پریزادپ پریزاد

این پست پاک شده!

پریزادپ آفلاین
                          پریزادپ آفلاین
                          پریزاد
                          دانش آموزان آلاء
                          این پست پاک شده!
                          پریزادپ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          3
                          • پریزادپ پریزاد

این پست پاک شده!

پریزادپ آفلاین
                            پریزادپ آفلاین
                            پریزاد
                            دانش آموزان آلاء
                            این پست پاک شده!
                            1 پاسخ آخرین پاسخ
                            3
                            • پریزادپ آفلاین
                              پریزادپ آفلاین
                              پریزاد
                              دانش آموزان آلاء
                              این پست پاک شده!
                              1 پاسخ آخرین پاسخ
                              3
                              • GaladrielG Galadriel

Tragic Girl
                                ایشالا میترکونی امسال😎💚

پریزادپ آفلاین
                                پریزادپ آفلاین
                                پریزاد
                                دانش آموزان آلاء
                                این پست پاک شده!
                                1 پاسخ آخرین پاسخ
                                4
                                • SunnivaS Sunniva

Tragic Girl

پریزادپ آفلاین
                                  پریزادپ آفلاین
                                  پریزاد
                                  دانش آموزان آلاء
                                  این پست پاک شده!
                                  1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3
                                  • Amir ali NikfardA Amir ali Nikfard

پریزادپ آفلاین
                                    پریزادپ آفلاین
                                    پریزاد
                                    دانش آموزان آلاء
                                    این پست پاک شده!
                                    1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    3
                                    • Honey MH Honey M

پریزادپ آفلاین
                                      پریزادپ آفلاین
                                      پریزاد
                                      دانش آموزان آلاء
                                      این پست پاک شده!
                                      1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      3
                                      • پریزادپ آفلاین
                                        پریزادپ آفلاین
                                        پریزاد
                                        دانش آموزان آلاء
                                        این پست پاک شده!
                                        1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        3
                                        • پریزادپ آفلاین
                                          پریزادپ آفلاین
                                          پریزاد
                                          دانش آموزان آلاء
                                          این پست پاک شده!
                                          1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          3
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه