کمکم کنید
-
من کنکوری۱۴۰۳ هستم هرچی میخونم بازم تست زیستم ضعیفه و شیمی نا امید شدم چکار کنم اینم بگم که زیستو بلدم ولی تو تست مشکل دارم
-
کارگاه نکته و تست آلا رو ببین تو زیست. میفهمی چه تکنیکایی داره. کم کم قلقش دستت میاد
-
-
سلام
از همین الان شروع کنید ویدیو های زیست الا رو ببنین نذارید دیر بشه -
شیمی دو بخشه
یه بخشش حفظیه که باید مثل زیست بخونی. یعنی کتاب درسیو بگیری دستت و هرچی نکته از متن و شکلا میتونی در بیاری بنویسی. شکلا رو خیلی خوب نگا کن، به جزییاتشون دقت کن.
واسه قسمت مسئله هم اول به مسئله های خود کتاب دقت کن و حلشون کن. خیلی از ایده های تست از همون کتاب درسیه. یه کمک درسی خوب هم بگیر که تستای پرنکته داشته باشه. آزمونا هم حتما حل کن. هر موسسه ای سوالاش دستت اومد حل کن. ببین واسه امسال ایده های طراحا چیه. هرچی نکته ازش در آوردی بنویس -
من کنکوری۱۴۰۳ هستم هرچی میخونم بازم تست زیستم ضعیفه و شیمی نا امید شدم چکار کنم اینم بگم که زیستو بلدم ولی تو تست مشکل دارم
tina khodabakhshi 1 درود
بیشتر و بیشتر تست بزنین
و تو تست دنبال درصد و تعداد درست و غلط نباشین ، فقط هدف یادگیری باشه که یعنی بعد تست خیلی دقیق و خوب تحلیل کنین
. -
من خودم راه ابریشم داشتم پیش آزمون و پس آزمون موسسه های مختلفو داشت. اونا رو که میدیدم یه لول بالاتر میرفت تسلطم. یعنی تست خودت بزنی مهمه ولی آزمونای مختلف هم بزن چون واقعا وقتی بفهمی طراحا رو چه نکته هایی دست میذارن خود به خود وقتی تست میزنی همون نکته ها میاد تو ذهنت
-
tina khodabakhshi 1 برای شیمی میتونید از تتا ها استفاده بکنید و یا اگر نخواستید کتاب های مهر و ماه و خیلی سبز عالی هستند و مبتکران و نشرالگو یک لول بالاتر هستند برای سطح پیشرفته
-
من خودم راه ابریشم داشتم پیش آزمون و پس آزمون موسسه های مختلفو داشت. اونا رو که میدیدم یه لول بالاتر میرفت تسلطم. یعنی تست خودت بزنی مهمه ولی آزمونای مختلف هم بزن چون واقعا وقتی بفهمی طراحا رو چه نکته هایی دست میذارن خود به خود وقتی تست میزنی همون نکته ها میاد تو ذهنت
Honey M ببخشید شما رشتتون چیه؟!
-
-
tina khodabakhshi 1 تجربی
Honey M چون زده بود از فارغ التحصیلان آلا میخواستم بدونم یعنی الان شما دانشجو هستید؟!
-
-
Honey M چون زده بود از فارغ التحصیلان آلا میخواستم بدونم یعنی الان شما دانشجو هستید؟!
tina khodabakhshi 1 ایشالا امسال میشم
همین امسال کنکور دادم
-
این پست پاک شده! -
Honey M
سلام ببخشید پیش آزمون زیست ابریشم دقیقا کجاست؟یعنی عنوان اش تو قسمت محصولات چیه چون من نگاه کردم چیزی به نام پیش آزمون نبود
@salma-khajavi راس میگین الان نگا کردم اسمش شده تحلیل آزمون قلم چی و گزینه دو و اینا. همینا منظورم بود.
-
tina khodabakhshi 1 ایشالا امسال میشم
همین امسال کنکور دادم
Honey M آهان ان شاالله شرمنده میشه بپرسم رتبتون در حد پزشکی بود یا نه؟!
-
Honey M آهان ان شاالله شرمنده میشه بپرسم رتبتون در حد پزشکی بود یا نه؟!
tina khodabakhshi 1 بله من تو منطقه ۳، رتبم ۳۰۵ شد.
-
tina khodabakhshi 1 بله من تو منطقه ۳، رتبم ۳۰۵ شد.
Honey M ببخشید بازم ممنون که جواب دادین امیدوارم موفق بشین
-
tina khodabakhshi 1
من ریاضیم
ولی منم تو شیمی مشکل دارم -
Honey M ببخشید بازم ممنون که جواب دادین امیدوارم موفق بشین
tina khodabakhshi 1 نه خواهش میکنم. هر سوالی بود در خدمتم. ایشالا شما هم سلامت باشین و به هر هدفی دارید برسین.