کمکم کنید
-
من خودم راه ابریشم داشتم پیش آزمون و پس آزمون موسسه های مختلفو داشت. اونا رو که میدیدم یه لول بالاتر میرفت تسلطم. یعنی تست خودت بزنی مهمه ولی آزمونای مختلف هم بزن چون واقعا وقتی بفهمی طراحا رو چه نکته هایی دست میذارن خود به خود وقتی تست میزنی همون نکته ها میاد تو ذهنت
-
Honey M چون زده بود از فارغ التحصیلان آلا میخواستم بدونم یعنی الان شما دانشجو هستید؟!
tina khodabakhshi 1 ایشالا امسال میشم
همین امسال کنکور دادم
-
Honey M ببخشید شما رشتتون چیه؟!
این پست پاک شده! -
Honey M
سلام ببخشید پیش آزمون زیست ابریشم دقیقا کجاست؟یعنی عنوان اش تو قسمت محصولات چیه چون من نگاه کردم چیزی به نام پیش آزمون نبود
@salma-khajavi راس میگین الان نگا کردم اسمش شده تحلیل آزمون قلم چی و گزینه دو و اینا. همینا منظورم بود.
-
tina khodabakhshi 1 ایشالا امسال میشم
همین امسال کنکور دادم
Honey M آهان ان شاالله شرمنده میشه بپرسم رتبتون در حد پزشکی بود یا نه؟!
-
Honey M آهان ان شاالله شرمنده میشه بپرسم رتبتون در حد پزشکی بود یا نه؟!
tina khodabakhshi 1 بله من تو منطقه ۳، رتبم ۳۰۵ شد.
-
tina khodabakhshi 1 بله من تو منطقه ۳، رتبم ۳۰۵ شد.
Honey M ببخشید بازم ممنون که جواب دادین امیدوارم موفق بشین
-
من کنکوری۱۴۰۳ هستم هرچی میخونم بازم تست زیستم ضعیفه و شیمی نا امید شدم چکار کنم اینم بگم که زیستو بلدم ولی تو تست مشکل دارم
tina khodabakhshi 1
من ریاضیم
ولی منم تو شیمی مشکل دارم -
Honey M ببخشید بازم ممنون که جواب دادین امیدوارم موفق بشین
tina khodabakhshi 1 نه خواهش میکنم. هر سوالی بود در خدمتم. ایشالا شما هم سلامت باشین و به هر هدفی دارید برسین.
-
tina khodabakhshi 1
من ریاضیم
ولی منم تو شیمی مشکل دارمMiss Ataee همینجا در مورد شیمی جواب دادم. ان شاءالله که کمک کننده باشه
-
من کنکوری۱۴۰۳ هستم هرچی میخونم بازم تست زیستم ضعیفه و شیمی نا امید شدم چکار کنم اینم بگم که زیستو بلدم ولی تو تست مشکل دارم
tina khodabakhshi 1 از ویدیو های آلا استفاده میکنی؟!؟
-
tina khodabakhshi 1
سلام
زیست رو بلد باشید تستش رو هم میتونید بزنید
بیشترش به خاطر سطحی خوندن کتاب هستش
اگر نکاتی که از تستایی که غلط میزنید رو در بیارید و در کتاب توجه کنید سطحتون بالا میره و در اینده نکات براتون تکراری میشه
درضمن
پاسخنامه رو اصلا نخونید و سعی کنید از کتاب به پاسخ غلطتتون برسید
فقط کلید و در چند موردی ها عبارت های درست یا غلط
موفق باشید -
tina khodabakhshi 1 در کمکم کنید گفته است:
سلام خودم برای اینکه نتیجه بهتری تو زیست بگیرم خیلی زیست رو مفهومی خوندم و کلمه به کلمه زیست رو می خوندم و خب از ویدئو های آقا موقاری استفاده میکردم
سعی میکردم نکات مخفی متن و شکل ها رو بفهمم و تست هم زیاد میزدم
اون اوایل نتیجه ای که می خواستم رو نمی گرفتم ولی کم کم به نتیجه ای که می خواستم رسیدم
زیست رو خیلی مرور میکردم و نکته برداری میکردم
نکاتی که آقا موقاری میگفتن تا تو تست ها می دیدم و یا خودم متوجه می شدم تو کتابم کنار مبحث یادداشت میکردم و همچنین جمع بندی هم می نوشتم
خلاصه نویسی نمیکردم چون خلاصه نویسی تو زیست واقعا جوابگو نبود برام همه نکات مهم بودن
تو جمع بندی نویسی یه جمع بندی از دستگاه تنفسی جانوران می نوشتم یا مثلا انواع حس ها و...
و خیلی تو مرور بهم کمک میکردن
یا حتی نکات مهم و موارد مروری که مهم بودن رو دیوار چسبوندم
برای شیمی هم به نظرم تکرار و مرور و تمرین خیلی مهمه
شیمی برای خودم درسی بود بار اول یا حتی دوم و سوم یه مبحث خیلی خوب می خوندم ولی تو تستش گیر میکردم و خب یه مشاوری گفت کلا درس شیمی اینجوریه...
ماشین حساب استفاده نمیکردم اصلا و اینکه شیمی بخش های مفهومی یا حفظی نکاتی که تو تست ها می فهمیدم یادداشت میکردم و یه دفتر داشتم که برای هر مدل مسئله شیمی چند مثال با راه حل می نوشتم و با دفترم مرور میکردم و تست مسائل رو حل میکردم
البته به نظرم روتین مسائل هم خیلی کمک میکنه -
tina khodabakhshi 1
لطفا لطفا درس رو کامل متوجه بشید اکثر بچه های پایه و سال آخری در متوجه نشدن مشکل اساسی دارند و این مشکل تا اخر باهاشون می مونه -
tina khodabakhshi 1
سلام
زیست رو بلد باشید تستش رو هم میتونید بزنید
بیشترش به خاطر سطحی خوندن کتاب هستش
اگر نکاتی که از تستایی که غلط میزنید رو در بیارید و در کتاب توجه کنید سطحتون بالا میره و در اینده نکات براتون تکراری میشه
درضمن
پاسخنامه رو اصلا نخونید و سعی کنید از کتاب به پاسخ غلطتتون برسید
فقط کلید و در چند موردی ها عبارت های درست یا غلط
موفق باشیدamazing نظرتون خیلی خوبه من باهاش موافقم فقط اونجاش که میگید پاسخنامه رو نگاه نکنن نمیشه که! کلی نکته فقط تو پاسخنامه نوشته. اگه بخوان از کتاب درسی جواب سوالو پیدا کنن خیلی وقت میگیره و باز مطمئن نیستن جوابشون درسته یا نه. ولی اینکه کتاب درسی بغل دستمون باشه تا جاهایی که دیدیم غلط زدیم، زود از رو کتاب نگا کنیم تا بفهمیم طراح رو کجای کتاب دست گذاشته، ایده بسیار خوبیه.
-
amazing نظرتون خیلی خوبه من باهاش موافقم فقط اونجاش که میگید پاسخنامه رو نگاه نکنن نمیشه که! کلی نکته فقط تو پاسخنامه نوشته. اگه بخوان از کتاب درسی جواب سوالو پیدا کنن خیلی وقت میگیره و باز مطمئن نیستن جوابشون درسته یا نه. ولی اینکه کتاب درسی بغل دستمون باشه تا جاهایی که دیدیم غلط زدیم، زود از رو کتاب نگا کنیم تا بفهمیم طراح رو کجای کتاب دست گذاشته، ایده بسیار خوبیه.
Honey M
من این موضوع از رو کسی که که درصد بالای 90 دانش آموز داده بیرون فهمیدم
استاد فرزام فرهمندنیا
نویسنده کتاب پینوکیو و شرکت در نوشتن سه کتاب تک پایه زیست خیلی سبز
این صرفا یه پیشنهاد از یک دبیر و مولف که کارش درست بود رو من منتقل کردم
هر کسی میتونه فک کنه و راه درست رو تشخیص بده