کدام کتاب برای زیست دهم بهتره؟
-
سلام . من ورودی دهم تجربی هستم و میخواستم یه سوال بپرسم اینکه کتاب تست و درسنامه زیست برای دهم سیرتاپیاز بهتره یا میکرو طبقه بندی؟
در واقع اینجوری بگم : برای کسی که درسنامه ی کنکوری با نکات تحلیلی و کامل و « از عمق متن خود کتاب و نه اضافه و مثلا تکمیلی» و همچنین تست های مناسب کنکور میخواد کدوم از این سه کتاب برا ش بهتره ؟ آیکیو _ میکرو _ سیر تا پیاز؟@fatemeh-seyedi
سلام
یه ذره برای منبع خریدن زود هستش
اگر با آلا پیش میرید الان میتونید بخرید
ولی اگر قصد ثبت نام کلاس و دبیری غیر از الا دارید باید صبر کنید هر منبعی که استاد بگه رو تهیه کنیدجامع و کامل توضیح داده شد منابع تو لینک =صفر تا صد منابع
به یه چیزی هم دقت کنید
تحت تاثیر صحبت های رتبه برترا هم قرار نگیرید چون هر کسی با یه کتابی موفق شد بقیه هم لزوما با اون موفق نمیشن
موفق باشید -
اونایی که میگین خیلی سبز خوندین یه سوال دارم
خیلی سبز درسنامه اش نکات اضافی زیاد نداشت؟ یعنی نکاتی که خیلی خارج از کتاب باشه و بدرد کنکور نخوره اصلا؟
آخه من خودم متوسطه اول رو با خیلی سبز خوندم ولی واسه متوسطه دوم از خیلیا شنیدم که کتابای خیلی سبز نکات اضافی الکی زیاد داره و وقتت رو واسه کنکور میبره و کتابای گاج خوبن
️
الانم که موندم کدوماش خوبن@fatemeh-seyedi
تو زیست حتما باید منبع اول خیلی سبز باشه وگرنه نمیتونید به نتیجه مطلوب برسید
1- 0-50
2- 50-70
3- 70-90
ببینید کتابای بازار به سه دسته تقسیم میشن که برای درصد های تقسیم شده به شکل بالا هستن
حتما برای اینکه به درصد 50 تو زیست برسید حتما باید خیلی سبز رو بخونید -
سلام . من ورودی دهم تجربی هستم و میخواستم یه سوال بپرسم اینکه کتاب تست و درسنامه زیست برای دهم سیرتاپیاز بهتره یا میکرو طبقه بندی؟
در واقع اینجوری بگم : برای کسی که درسنامه ی کنکوری با نکات تحلیلی و کامل و « از عمق متن خود کتاب و نه اضافه و مثلا تکمیلی» و همچنین تست های مناسب کنکور میخواد کدوم از این سه کتاب برا ش بهتره ؟ آیکیو _ میکرو _ سیر تا پیاز؟@fatemeh-seyedi
سلام، این لینک
رو توی یه تاپیک دیگه پیدا کردم راجع به تحلیل منابع کتاب های کمک درسی که همیشه هم بروزرسانی میشه و خیلی خوبه
من با توجه به این سایت یکی دوتا کتاب انتخاب کردم و واقعاً راضی ام
امیدوارم کمکتون کنه -
در واقع اینجوری بگم : برای کسی که درسنامه ی کنکوری با نکات تحلیلی و کامل و « از عمق متن خود کتاب و نه اضافه و مثلا تکمیلی» و همچنین تست های مناسب کنکور میخواد کدوم از این سه کتاب برا ش بهتره ؟ آیکیو _ میکرو _ سیر تا پیاز؟@fatemeh-seyedi به خدا میکرو اصلا خوب نیست. خیلی سبز خییلی خوبه. نشر الگو هم خیلی خوب بود ولی دوره ما غلط زیاد داشت. الآنو نمیدونم
-
در واقع اینجوری بگم : برای کسی که درسنامه ی کنکوری با نکات تحلیلی و کامل و « از عمق متن خود کتاب و نه اضافه و مثلا تکمیلی» و همچنین تست های مناسب کنکور میخواد کدوم از این سه کتاب برا ش بهتره ؟ آیکیو _ میکرو _ سیر تا پیاز؟@fatemeh-seyedi اینجا ممکنه خیلی کتابا رو بهتون پیشنهاد کنیم یا دبیرا تو مدرسه پیشنهاد کنن ولی تهش خودتون باید تصمیم بگیرین چه کتابی بگیرین. برین تو سایتای فروش کتاب مثل پایتخت کتاب، کتابچی و.... اونجا پی دی اف نمونه کتابای کمک درسی هارو ببینین، تو سایت چی بخونم هم کتابای کمک درسی نقد و بررسی شده. از اینها استفاده کنین و خودتون کتاب موردنظرتون رو انتخاب کنین. مثلا به چیزایی که باید دقت کنین سطح سختی کتاب، چینش و نظم کتاب، رنگبندی،شیوه نوشتنش که یعنی قابل فهم نوشته یا نه و... هست. خیلی جاها کمک درسیها فرقی با هم ندارن و فقط سلیقه ای کتابا رو انتخاب میکنیم. کتابی بگیرین که ازش لذت ببرین و بتونین ساعتها بخونینش و خسته نشین.
-
اونایی که میگین خیلی سبز خوندین یه سوال دارم
خیلی سبز درسنامه اش نکات اضافی زیاد نداشت؟ یعنی نکاتی که خیلی خارج از کتاب باشه و بدرد کنکور نخوره اصلا؟
آخه من خودم متوسطه اول رو با خیلی سبز خوندم ولی واسه متوسطه دوم از خیلیا شنیدم که کتابای خیلی سبز نکات اضافی الکی زیاد داره و وقتت رو واسه کنکور میبره و کتابای گاج خوبن
️
الانم که موندم کدوماش خوبن@fatemeh-seyedi راستش من خودم درسنامه نمیخوندم نکات آقای موقاری و تست کافی بود به نظرم. نکته هارو تو تست یاد بگیرین بیشتر تو ذهنتون میمونه. ولی بازم هر جور خودتون صلاح میدونین
-
در واقع اینجوری بگم : برای کسی که درسنامه ی کنکوری با نکات تحلیلی و کامل و « از عمق متن خود کتاب و نه اضافه و مثلا تکمیلی» و همچنین تست های مناسب کنکور میخواد کدوم از این سه کتاب برا ش بهتره ؟ آیکیو _ میکرو _ سیر تا پیاز؟@fatemeh-seyedi درود
به نظر من خوندن درسنامه چندان کمکی نمیکنه ...
اینکه نکات رو تو تست یاد بگیرین بهتره
با خیلی سبز شروع کنین . اگر زمان داشتین برا منبع دوم ، ایکیو عالیه
تحلیل آزمونای آزمایشی هم در آخر که تستای منبعتونو تموم کردین خیلی خوبه و اصلا میشه به عنوان یه منبع تست ازش استفاده کرد که نسبت به کتابای تست ، تستای بهتر و پرنکته تری دارن
. -
@fatemeh-seyedi درود
به نظر من خوندن درسنامه چندان کمکی نمیکنه ...
اینکه نکات رو تو تست یاد بگیرین بهتره
با خیلی سبز شروع کنین . اگر زمان داشتین برا منبع دوم ، ایکیو عالیه
تحلیل آزمونای آزمایشی هم در آخر که تستای منبعتونو تموم کردین خیلی خوبه و اصلا میشه به عنوان یه منبع تست ازش استفاده کرد که نسبت به کتابای تست ، تستای بهتر و پرنکته تری دارن
.@سینا-0 دقیقا منم با تحلیل آزمونای دیگه خیییلی موافقم.
-
در واقع اینجوری بگم : برای کسی که درسنامه ی کنکوری با نکات تحلیلی و کامل و « از عمق متن خود کتاب و نه اضافه و مثلا تکمیلی» و همچنین تست های مناسب کنکور میخواد کدوم از این سه کتاب برا ش بهتره ؟ آیکیو _ میکرو _ سیر تا پیاز؟@fatemeh-seyedi هیچکدوم
درسنامه تو زیست کمک چندانی بهت نمیکنه فقط خوندن کتاب درسی واجبه
سعی کن تست زیاد بزنی و نکات تستارو در بیاری و یه دفتر نکته ی خوب بسازی.
اما برای تست آی کیو جامع رو برای افراد سطح بالا پیشنهاد میکنم -
@fatemeh-seyedi هیچکدوم
درسنامه تو زیست کمک چندانی بهت نمیکنه فقط خوندن کتاب درسی واجبه
سعی کن تست زیاد بزنی و نکات تستارو در بیاری و یه دفتر نکته ی خوب بسازی.
اما برای تست آی کیو جامع رو برای افراد سطح بالا پیشنهاد میکنمsetayesh rezvany با دفتر نکته موافقم
-
ممنون از همه دوستانی که راهنماییم کردن
️موفق باشید.