Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. اعتقادی - مذهبی
  4. ترک عادات بد
اللهم عجل لولیک الفرج
Bad FighterB
سلام تو این دوره زمونه ای که کارد به استخوان هممون رسیده تنها علاج مشکلات ظهور حضرت ولی عصر(عج)است این جا درباره ی معاد وشخصیت متعالی حضرت مهدی(عج)صحبت میکنیم اندکی صبر،سحر نزدیک است....
اعتقادی - مذهبی
کربُبلا و دگر هیچ...
Zeinab SiriZ
سلام دوستان فکر کردم شاید جای یه همچین تاپیکی خالی باشه،اینجا هرکس که به سیدالشهدا ارادت داره میتونه عکس بذاره بهتره قبل از هرچیزی چندتا نکته رو برای شما دوست عزیز متذکر بشم: 1️⃣اینجا جای بحث و جدل نیست،بحث در مورد اختلافات دینی مذهبیتون رو بذارید برای پیوی هاتون 2️⃣این تاپیک تسلی برای دل های غمگین و شکسته ی خیلی هاست که روی زمین جز اباعبدالله پناه دیگه ای ندارند 3️⃣ میوه ی دل بانوی دوعالم همیشه پذیرای میهمانان خودش بوده،مهم نیست که چقدر ازش فاصله داری..همین اینکه الان اینجایی یعنی عشقش رو تو دلت داری گر در یمنى چو با منى پیش منى ور پیش منى چو بى منى در یمنى 4️⃣از بی احترامی و توهین به عقاید هرشخصی به شدت خودداری کنید که در این صورت به @ادمین گزارش داده میشه 5️⃣اسپم آزاد و در آخر،ما هرچقدر هم که بد باشیم و نقص و ایراد داشته باشیم اباعبدالله ما رو میپذیرند و اشتباهاتمون رو اصلاح میکنند...پس ناامید نباش⚘ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا ‏
اعتقادی - مذهبی
قرائت قرآن
Hamid.sH
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
یاعلی ای جان علی❤️
jahad_121J
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
با امام رضا(ع) حرف بزن
f.nalistF
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
جهاد مغنیه
jahad.20J
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
خدا
SachliS
سلام دیدم خیلی تایپک هست درمورد شهدا وامام زمان و.... اما درمورد دلیل تمام اینا تایپکی نیست(بود اما قفل شده بود یاام اونطوری که مد نظر من بود، نبود) اگه کلیپی به دلتون نشسته ، اگه متنی دوست داشتید که زندگیتون ، قلبتون باهاش آروم گرفته عکسی دیدید که آرومتون کرده و دوستش داشتید به اشتراک بگذارید تا ماهم استفاده کنیم @دانش-آموزان-آلاء @Yegane-Dehqan @N-n-good @زهرا-بنده-خدا @مهشید-حسن-زاده-0 مریم آیدی توام برام نیومد خودت بیا
اعتقادی - مذهبی
شکرگزاری شبانه✨🌙
GaladrielG
سلام دوستان عزیز الایی امیدوارم حالتون عالی باشه نماز روزه هاتونم قبول باشه این تاپیک رو زدم تا هرشب قبل خواب بیایم اینجا درحد ۲ دقیقه فوقش ۵ دقیقه وقت بذاریم و بخاطر اتفاقای اونروز شکرگزاری کنیم برای هرچیزی ممکنه تو یه روز براتون هیچ اتفاق مثبتی از دید خودتون نیوفتاده باشه براتون ولی همیشه چیزایی هست که واسش شکرگزار باشیم... شکرگزاری توی تمام ادیان مطرح شده برای وسیله ای جهت رسیدن به سعادت و آرامش اگر دوست ندارین واضح اتفاقات رو بنویسین اینجا میتونین کد بذارین برای خودتون مثلا یک اتفاقی رو با کد ۴ مشخص میکنید یا هرکدی که تو ذهن خودتونه و شب میگین خدایا بخاطر کد ۴ ازت ممنونم مهم شکرگزاریه اینکه گفتم اینجا بگیمم برای اینه که یادمون بمونه امیدوارم موفق و سلامت باشین @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @تجربیا @انسانیا @ریاضیا دوستاتون رو منشن کنید
اعتقادی - مذهبی
مداحی و دعا های ناب موزیکال
ramses kabirR
خب سلام به همگی همونطور که میدونید همون قدر که یه موزیک خوب میتونه آرامش بخش باشه که مضمون اون بتونه روح ما رو تسکین بده و چه مضمونی بهتر از توسل به اعمه و معصومین اما متاسفانه تو انجمن جا واسه یه همچین تاپیکی خالی بود و گفتم شاید بتونم با زدن یه همچین تاپیکی فرهنگی ایرانی اسلامی همراه با توسل به اعمه رو توی این فضای درسی رونق بدیم تا شاید کنی بتونیم به این فضا رنگ و بوی معنویت بیشتری ببخشیم با تشکر از همه ی دوستان الایی من
اعتقادی - مذهبی
آرامشی از جنس دعا🌿🕊
S
به نام خدای خوبی ها... سلام دوستای خوبم توی این تاپیک، تصمیم گرفتم هر روز یک عکس از آیات قرآن یا ادعیه قرار بدم. ان شاالله باعث بشه آرامشی رو به قلب‌های مضطربمون وارد کنه... هیچ وقت فراموش نکنیم خدا همراهمونه... @دانش-آموزان-آلاء
اعتقادی - مذهبی
سردار دل ها
علیرضا عفتی 2ع
با سلام خدمت دوستان آلایی . این تاپیک رو ایجاد کردم تا دوستان هر مطلب زیبایی در رابطه با حاج قاسم دارند به مناسبت سالگرد شهادت ایشون در اینجا قرار بدن. دوستان لطفاً توجه داشته باشند اینجا فضایی برای چت دو طرفه نیست و باید به قوانین آلا احترام گذاشت. از همین حالا تصاویر ، متن های زیبا و ... درباره سردار پرافتخار رو در اینجا قرار بدید. با تشکر
اعتقادی - مذهبی
هر چی دلت میخواد بهش بگو.
faaa31F
مهمانی خدا آمد دلم پر از بغض است دلم برای خدایم تنگ شده بود دلم برای آغوشش بسیار تنگ شده بود براستی من باکسی که عاشقم بود چه کردم آری من با معبودم چه کردم صدایم زد صدای اذانش را شب و روز شنیدمو با اوچه کردم دلم برای گفت و گو های عاشقانه سحر بسیار تنگ شده بود دلم برای نماز های اول وقت مهمانیش تنگ شده بودآری دلم دیوانه وار تنگ شده بودیادم آمد روزی که دستانش را بر روی چشمانم گذاشت وگفت زیباترین تصویر را برایت به تصویر کشیده ام ومن عاشقانه با او گفتم خدایا دستاتو برمیداری ببینمش دستانش را آرام از روی چشمانم کنار زد و من آنقدر محو زیبایی های دنیایش شدم یادم رفت منتظر است تا از او تشکر کنم فراموش کردم دلش را میشکنم فراموش کردم منتظر است فراموش کردم و من با معبودم چه کردم با سری افکنده دوباره آمده ام مهمانیش دوباره مثل هر سال آمدم بگویم شرمنده باز نتوانستم آن کسی باشم که توخواستی آمده ام بگویم خدا محتاجم به بودنت به این یاورم باشی آمده ام بگویم بد کردم ولی گناه دارم آمدم بگویم با کوله باری پر گناه دوباره آمده ام و با کوله باری پر تقاضا با کوله باری پر از خواسته آمدم بگویم خدا خودت گفتی بخوانم تا استجابت خدا خواندمت یاورم باش خدا یاریم کن چشمانم فقط سمت و سوی تو باشد و دلم فقط حرم تو باشد نه کس دیگر آری خدا در مهمانیت بگذار بهترین مهمانت باشم یاورم باش خدااا ببخش ببخش یا قاضی الحاجات پناهم باش فقط همین. سلام بچه های خوب آلایی . از موضوع مشخصه میخوایم تو این تایپک هر چی دلت میخواد به خدات بگی هر چی.هر دعایی هر آرزویی هر چی خواستی بگو دعا کن وامیدوارم تمام خواسته هامون مورد درگاه حق قرار بگیره .آمین. [image: 8428200-b.jpg]
اعتقادی - مذهبی
♡شهدا♡
زهرا بنده خداز
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
چله ی عاشقی
زهرا بنده خدا 2ز
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
حفظ قرآن کریم
ZxSevenZ
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
احادیث مهم
ZxSevenZ
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
تفسیر بیکران
ZxSevenZ
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
معنی آیات قرآن
ZxSevenZ
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
بدون موضوع
E
تنها هدفم از این کار بازگشت مجدد به خدا هست. کسی که همیشه بهم توجه داشته حتی زمانی که من ازش غافل بودم. قبول دارم ممکن هست به خاطر مشغله های ذهنی که مدت ها هست تمام وجودم رو درگیر کرده، خدا رو فراموش کرده باشم. سنگینی این روز های روحم هم به خاطر کمرنگ تر شدن حضورش در زندگیم هست. البته این من بودم که عامل تمام این اتفاقات هست وگرنه تو هیچوقت من رو رها نمیکنی. چه جاهایی که من رو از قعر چاه بیرون کشیدی و من هم مثل همیشه شرمسار از اینکه چرا به کسی که انقدر بهم علاقه داره، بی توجهی میکنم. به خودم اومدم و دیدم چقدر ازت فاصله گرفتم. روحم، روانم و جسمم بهت عادت کرده بوده، زندگیم با حضورت رنگین بود، سخنی ها قابل تحمل بود چون تو کنارم بودی. از امشب دوباره میشم همون صبا گذشته. هر شب باهات صحبت میکنم بلکه دوباره به سمتم برگردی. بین جمعیتی انبوه از دغدغه های زندگی میترسم تو رو گم کنم. پس مثل یک مادری که توی شلوغی کودک نوپا رو در آغوش میگیره، دوباره من رو در آغوشت بگیر... ولی انقدر محکم که نتونم فرار کنم. ما که روزی پروانه می شویم، بگذار روزگار هرچقدر می‌خواهد پیله کند.
اعتقادی - مذهبی
🌸تفسیر قرآن کریم
jahad_121J
سلام وقت همگی بخیر ان شاء الله زیر سایه لطف و رحمت خداوند و کتاب نورانی قرآن کریم و درسلامت باشید عذر میخوام که وقتتون رو می گیرم خواهش میکنم مطالب که درادامه هست برسی کنید اگر که خداوند توفیق بدهد قرار است اینجا هر روز تفسیر 1 ایه از ایات قرآن رو گوش بدیم و بهتر بگم هم گوش بدیم و هم ببینم که به این صورت است که جلسات تفسیر حجت الاسلام قرائتی رو دنبال می کنیم. که به صورت تصویری است در اپارات. که لینکش قرار میگرد و مدت زمان ان به همراه ایه و معنی ان ایه ای که قرار هست اون روز تفسیرش رو دنبال کنیم. در مقدمه تفسیر المیزان آمده است: روایت هایی از پیامبر(ص) و ائمّه اهل بیت(ع) در این خصوص، وارد شده است، مانند این فرمایش آنان که: «قرآن، ظاهری دارد و باطنی، و باطن آن هم باطنی دارد، تا هفت باطن» یا «تا هفتاد باطن». وقال النبی(ص): «إنَّ لِلقُرآنِ ظَهراً وبَطناً، ولِبَطنِهِ بَطنٌ إلی سَبعَةِ أبطُنٍ» و ورد «سَبعینَ» و «سَبعَ مِائَةٍ» و «سَبعینَ ألفٍ» و غَیرُ ذلک.[۶] پیامبر(ص) فرمود: «قرآن ظاهر و باطنی دارد، و باطن آن هم باطنی دارد، تا هفت باطن». و «هفتاد باطن» و «هفتصد باطن» و «هفتاد هزار باطن» و جز اینها روایت شده است. (جامع الأسرار ومنبع الأنوار، ص ۵۳۰.) امام على عليه السلام : إنَّ أحسَنَ القَصصِ و أبلَغَ المَوعِظَةِ و أنفَعَ التَّذكُّرِ كتابُ اللّه ِ جلَّ و عَزَّ . بهترين داستان و رساترين اندرز و سودمندترين پند، كتاب خداوند عزّ و جلّ است. ( الكافي : ۸/۱۷۵/۱۹۴) اميرمومنان علي(ع) مي فرمايد: «و هذا القرآن انما هو خط مسطور بين الدفتين، لاينطق بلسان و لابدمن ترجمان و انما ينطق عنه الرجال...» اين قرآن نوشته ها و سطرهايي است كه بين دو جلد قرار دارد. با زبان سخن نمي گويد بلكه بايد افرادي نوشته ها و آياتش را معنا كنند. سپس براي تفسير و ترجمان قرآن مي فرمايد: «فنحن احق الناس به.» (5) ما براي تفسير و ترجمه قرآن سزاوارترين مردم هستيم. «قال علي (ع): انا القرآن الناطق.» (6) حضرت علي(ع) فرمود: من قرآن ناطق هستم. @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @رتبه-های-انجمن-آلاء هرکس امکانش رو دارد همراهی کند که هر روز تفسیر 1 ایه رو و جلسه تفسیرش رو ببینم درپناه حق
اعتقادی - مذهبی

ترک عادات بد

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده اعتقادی - مذهبی
بزودی ترک عاداتمثل بی نمازیتنظیم خواب
72 دیدگاه‌ها 14 کاربران 2.2k بازدیدها 13 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • ramin0916R ramin0916

پریسا علیخانی سلام خوش اومدی مسله اینجاست انحراف چی باشه مثلا رفتن به سمت فیلم پورن بنده کانال دارم ک مراجعه کننده گان زیادی دارع از خودارضایی بگیرید تا شکست عشقی..............

پ آفلاین
    پ آفلاین
    پریسا علیخانی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

ramin0916
    درضمن
    سلام و ممنونم بابت خوش امد گویی : )

1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • پ پریسا علیخانی

من خیلی موافق این مطلب شما نیستم
      میدونید مثل این میمونه که بگیم
      استفاده از اینترنت در ابتدا برای رفع حاجات و بدست اوردن پاسخ مناسبی برای سوالات ماست ولی در ادامه شیطان این استفاده رو منحرف میکنه ...

در صورتی که این طور نیست . بسته به جنبه و طرز فکر و دید فرد استفاده کننده اینترنت داره ...

پس هم جنبه خوب داره هم بد
      میتونیم از جنبه خوب اینترنت استفاده کنیم نه بدش

.

ramin0916R آفلاین
      ramin0916R آفلاین
      ramin0916

پریسا علیخانی در ضمن جنبه حدی دارع اراده انسان در مقابل اراده شیطان بسیار کوچکه بهمین خاطره بیشترمون نا امیدی میاد سراغمون در این زمان باید دنبال اراده خود بریم تا با شیطان مقابله کنیم برای بدست اوردنشم باید با خدا اشتی کنیم

پ 1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • پ پریسا علیخانی

rose77
        من که هرگز به این جور روابط تن ندادم و نخواهم داد چون بنظرم احمقانست ": ))
        ولی درسته بیشتریا فقط از یه جنبه خاص بهش میپردازن

rose77R آفلاین
        rose77R آفلاین
        rose77

پریسا علیخانی در ترک عادات بد گفته است:

rose77

خدا رو شکر که وارد نمیشی به این رابطه ها ولی عزیزم این رو بودن رابطه با نامحرم گناه و حرامه پس نباید داشت

السلام علیک‌یا ابا عبدالله💚

پ 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • rose77R rose77

rose77

خدا رو شکر که وارد نمیشی به این رابطه ها ولی عزیزم این رو بودن رابطه با نامحرم گناه و حرامه پس نباید داشت

پ آفلاین
          پ آفلاین
          پریسا علیخانی

rose77
          خوب پس اگر اینطوره
          خانوما بتره درس نخونن
          بیرون نرن
          بشینن تو خونه
          تا با نامحرم حرف نزنن دیگه

چون به هر حاااالللللل اخرش این روابط ختم میشه به خواسته دل شیطان 😕

همه چیز بستگی به طرف زن داره (خود جنس مونث )
          تا وقتی که جنس مونث حدود رو رعایت کنه و خودش نخواد هیچ مشکلی براش پیش نمیاد : )

ramin0916R rose77R 2 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • پ پریسا علیخانی

rose77
            خوب پس اگر اینطوره
            خانوما بتره درس نخونن
            بیرون نرن
            بشینن تو خونه

ramin0916R آفلاین
            ramin0916R آفلاین
            ramin0916

پریسا علیخانی درسته ولی با رعایت نه این ک به دلیلی طولانی کنی در این زمان قطعا شیطان کار خودشو میکنه

پ 1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • پ پریسا علیخانی

rose77
              خوب پس اگر اینطوره
              خانوما بتره درس نخونن
              بیرون نرن
              بشینن تو خونه

rose77R آفلاین
              rose77R آفلاین
              rose77

rose77
              خوب پس اگر اینطوره
              خانوما بتره درس نخونن
              بیرون نرن
              بشینن تو خونه

من نگفتم زن جای نره عزیزم و اینکه این حدود رو هم دین ما معین کرده چه در خانواده ها چه در اجتماع به هر حال اگه ما رعایت کنیم اون حدود رو دیگه به این مسائل دچار نمیشیم این همه فساد و بی بند باری برا اینه که خیلییی ها همین حدود رو رعایت نمییکنن و هر چیزی حدی داره خانومی تو چارچوب دین بخوای پیش بری هیچ مشکلی پیش نمیاد ..

پ 1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • ramin0916R ramin0916

پریسا علیخانی درسته ولی با رعایت نه این ک به دلیلی طولانی کنی در این زمان قطعا شیطان کار خودشو میکنه

پ آفلاین
                پ آفلاین
                پریسا علیخانی

ramin0916
                غیر منطقیه حرفتون D :

rose77R 1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • rose77R rose77

rose77
                  خوب پس اگر اینطوره
                  خانوما بتره درس نخونن
                  بیرون نرن
                  بشینن تو خونه

من نگفتم زن جای نره عزیزم و اینکه این حدود رو هم دین ما معین کرده چه در خانواده ها چه در اجتماع به هر حال اگه ما رعایت کنیم اون حدود رو دیگه به این مسائل دچار نمیشیم این همه فساد و بی بند باری برا اینه که خیلییی ها همین حدود رو رعایت نمییکنن و هر چیزی حدی داره خانومی تو چارچوب دین بخوای پیش بری هیچ مشکلی پیش نمیاد ..

پ آفلاین
                  پ آفلاین
                  پریسا علیخانی

rose77

توی صحبتاتون ضد و نقیض دارین 😅

ولی خوب هر کسی نظری داره و محترم
                  نظر شماهم خیلی قابل احترام برای من : )

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • پ پریسا علیخانی

ramin0916
                    غیر منطقیه حرفتون D :

rose77R آفلاین
                    rose77R آفلاین
                    rose77

ramin0916
                    غیر منطقیه حرفتون D :

تو هر رابطه با نامحرم شیطون کمین کرده این رو ما نمیگیم امامان ما میگن پس عقل حکم میکنه که نباید رابطه ای غیر ضروری باشه

پ ramin0916R 2 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • O آفلاین
                      O آفلاین
                      oooopppssss

اگر انسانی، انسانی را به خاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه مرتکب شود. امام صادق(ع)

2
                      • ramin0916R ramin0916

پریسا علیخانی در ضمن جنبه حدی دارع اراده انسان در مقابل اراده شیطان بسیار کوچکه بهمین خاطره بیشترمون نا امیدی میاد سراغمون در این زمان باید دنبال اراده خود بریم تا با شیطان مقابله کنیم برای بدست اوردنشم باید با خدا اشتی کنیم

پ آفلاین
                        پ آفلاین
                        پریسا علیخانی

ramin0916

این رو بدونید کسی که واقعا و قلبا وجود خدا رو و حضور خدا رو کنارش حس بکنه هرگز به این سمت ها نمیره .

ولی موافقم باید رعایت کرد

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • O oooopppssss

اگر انسانی، انسانی را به خاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه مرتکب شود. امام صادق(ع)

rose77R آفلاین
                          rose77R آفلاین
                          rose77

@1540557162 در ترک عادات بد گفته است:

من خیلی از همین حدیث میترسم خدا خودش کمکمون کنه که کسی رو سرزنش نکنیم

O 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • rose77R rose77

@1540557162 در ترک عادات بد گفته است:

من خیلی از همین حدیث میترسم خدا خودش کمکمون کنه که کسی رو سرزنش نکنیم

O آفلاین
                            O آفلاین
                            oooopppssss

rose77 . خدا کمکمون کنه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • rose77R rose77

ramin0916
                              غیر منطقیه حرفتون D :

تو هر رابطه با نامحرم شیطون کمین کرده این رو ما نمیگیم امامان ما میگن پس عقل حکم میکنه که نباید رابطه ای غیر ضروری باشه

پ آفلاین
                              پ آفلاین
                              پریسا علیخانی
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط پریسا علیخانی انجام شده

rose77

کاملا درسته و من هم مخالفتی ندارم
                              ولی ولی ولی فقط و فقط به اراده اون فرد مونث بستگی داره

مثال میزنم
                              شما تا توی خیابون یا هرجای دیگه اگر پوشش نامناسب ویا رفتار نامناسبی نداشته باشی

1. توجه کسی رو جلب خودتون نمیکنید
                              2. اگر هم کسی به طرف شما بیاد شما میتونید نادیده بگیرید تا به شما اسیبی وارد نشه (پش قدم نبودن و مایل نبودن یک خانوم منظورمه )

پس ، نتیجه اگر خانومی توی رابطه هرچند معمولی احساس خطری بکنه قطعا دیگه اون رو ادامه نمیده
                              نه اینکه خودش دچار گناه نشه
                              به این دلیل اون رابطه رو تموم میکنه که تعرضی به حقوقش نشه

0
                              • پ پریسا علیخانی

rose77

ولی ولی ولی فقط و فقط به اراده اون فرد مونث بستگی داره

مثال میزنم

2. اگر هم کسی به طرف شما بیاد شما میتونید نادیده بگیرید تا به شما اسیبی وارد نشه (پش قدم نبودن و مایل نبودن یک خانوم منظورمه )

پس ، نتیجه اگر خانومی توی رابطه هرچند معمولی احساس خطری بکنه قطعا دیگه اون رو ادامه نمیده

rose77R آفلاین
                                rose77R آفلاین
                                rose77

rose77

ولی ولی ولی فقط و فقط به اراده و مقام اون فرد مونث بستگی داره

مثال میزنم

بله عزیزم باید رعایت کرد و اینکه شما درست میگی جنس مونث باید بیشتر مراقب باشه و اینکه من همیشه کلی میگم تو چارچوب دین رفتار کنیم همیشه ارامش رو خواهیم داشت البته نه اینکه بگم خودم همه رو رعایت میکنم نه ولی خب من تا جای که میدونم ارامش واقعی رو تو این چیزا میشه پیدا کرد و یه رابطه و گناه میتونه تموم ارامش رو از ما بگیره ه هر حال من امیدوارم هیچ کس از جوون ها و نوجوون های ما دچار این اشتباه نشن..

پ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • rose77R rose77

rose77

ولی ولی ولی فقط و فقط به اراده و مقام اون فرد مونث بستگی داره

مثال میزنم

بله عزیزم باید رعایت کرد و اینکه شما درست میگی جنس مونث باید بیشتر مراقب باشه و اینکه من همیشه کلی میگم تو چارچوب دین رفتار کنیم همیشه ارامش رو خواهیم داشت البته نه اینکه بگم خودم همه رو رعایت میکنم نه ولی خب من تا جای که میدونم ارامش واقعی رو تو این چیزا میشه پیدا کرد و یه رابطه و گناه میتونه تموم ارامش رو از ما بگیره ه هر حال من امیدوارم هیچ کس از جوون ها و نوجوون های ما دچار این اشتباه نشن..

پ آفلاین
                                  پ آفلاین
                                  پریسا علیخانی

rose77

منم امیدوارم هممون به درک والایی برسیم که هیچوقت پوچ ترین هارو الگوی خودمون قرار ندیم

: )

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • rose77R rose77

ramin0916
                                    غیر منطقیه حرفتون D :

ramin0916R آفلاین
                                    ramin0916R آفلاین
                                    ramin0916

rose77 ولی رابطه کاریم هست ک نیازه زمانشو محدود کنی

0
                                    • ramin0916R ramin0916

rose77R آفلاین
                                      rose77R آفلاین
                                      rose77

ramin0916 در ترک عادات بد گفته است:

بله خب اون فرق میکنه من میگم دیگه دین خودش محدود کرده و گفته تا چه حد ..

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • O آفلاین
                                        O آفلاین
                                        oooopppssss

عادت بد ک همیشه اون جوری نیس ک فکر میکنین !!!عادت هایی هستن که بنظر ی سری افراد بد هستن .

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • O آفلاین
                                          O آفلاین
                                          oooopppssss
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط oooopppssss انجام شده

در کل تاپیک جالبی بود

ramin0916R 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه