حفظیات شیمی رو چطور بخونم ؟
-
چطور بخونم که یادم نره؟
.چند وقت یه بار مرور کنم ؟چن وقت یه بار تست بزنم ؟
خیلی زیادن زود یادم میره -
چطور بخونم که یادم نره؟
خیلی زیادن زود یادم میرهParsa Nm
ما میومدیم فصل ب فصل تو تاپیک نکات و باهم دوره میکردیم الآنم هستش میتونید استفاده کنید -
چطور بخونم که یادم نره؟
استارتر تاپیکا هم خودم بودم از تو موضوعات پروفایلم میتونید پیدا کنید اگر خواستید -
چطور بخونم که یادم نره؟
ولی در کل حفظیات شیمی نیاز ب تمرین تکرار داره شبی نیم ساعت بخونید اوکی میشه -
چطور بخونم که یادم نره؟
خیلی زیادن زود یادم میرهParsa Nm بنظرم از روش لایتنر استفاده کنید یک ماهه یاد میگیرید
-
چطور بخونم که یادم نره؟
خیلی زیادن زود یادم میرهParsa Nm سلام من در روز ۳۰ دقیقه برای مرور میزارم حالا هر درسی و تا هرجایی ...
-
Parsa Nm
ما میومدیم فصل ب فصل تو تاپیک نکات و باهم دوره میکردیم الآنم هستش میتونید استفاده کنید -
Parsa Nm بنظرم از روش لایتنر استفاده کنید یک ماهه یاد میگیرید
-
Parsa Nm
گفتم ک هر شب مثلا نیم ساعت ۴۵دقیقه بخونید
کلا اگ بازه های مرورش طولانی بشه سختتر میشه -
Parsa Nm
گفتم ک هر شب مثلا نیم ساعت ۴۵دقیقه بخونید
کلا اگ بازه های مرورش طولانی بشه سختتر میشه -
چطور بخونم که یادم نره؟
سلام
با نمودار فراموشی آشنایی دارید؟ برای حداقل میزان فراموشی چیزی که توسط یه روانشانس(نمیدونم چیکاره بوده، یه بنده خدا بوده دیگه گیر نده) توی یه کتاب تقریباً مرتبط با همین موضوع یه جدولی رو ارائه دادن که بهترین زمان های مرور برای کمترین میزان فراموشی، ۲۰ یا ۱۰ دقیقه بعد از مطالعه، یک روز بعد از مطالعه و در نهایت یک هفته بعد از مطالعه است.
اگر مفید بود ممنون میشم لایک کنید -
Parsa Nm
سلام
با نمودار فراموشی آشنایی دارید؟ برای حداقل میزان فراموشی چیزی که توسط یه روانشانس(نمیدونم چیکاره بوده، یه بنده خدا بوده دیگه گیر نده) توی یه کتاب تقریباً مرتبط با همین موضوع یه جدولی رو ارائه دادن که بهترین زمان های مرور برای کمترین میزان فراموشی، ۲۰ یا ۱۰ دقیقه بعد از مطالعه، یک روز بعد از مطالعه و در نهایت یک هفته بعد از مطالعه است.
اگر مفید بود ممنون میشم لایک کنید -
سلام
اگه کنکوری هستید فصول مهم رو اول بخونین مثلا فصل اول دهم ، و کامل مسلط شید
من اول کتاب درسی رو کامل میخوندم اما نه با تایم زیاد ،بیشتر روزنامه وار ،و درسنامه کتابکار رو حتما بخونین چون شیمی هر چی نکات بیشتری بلد باشید جلوترید
بعدش تست زنی شروع میشه ،حالا تست رو میتونین یک روز در میان بزارین مثلا روزهای فرد هر روز یه ساعت تست شیمی کار کنین ،اروم اروم پیشرفت میکنین -
سلام
اگه کنکوری هستید فصول مهم رو اول بخونین مثلا فصل اول دهم ، و کامل مسلط شید
من اول کتاب درسی رو کامل میخوندم اما نه با تایم زیاد ،بیشتر روزنامه وار ،و درسنامه کتابکار رو حتما بخونین چون شیمی هر چی نکات بیشتری بلد باشید جلوترید
بعدش تست زنی شروع میشه ،حالا تست رو میتونین یک روز در میان بزارین مثلا روزهای فرد هر روز یه ساعت تست شیمی کار کنین ،اروم اروم پیشرفت میکنین -
از روی کتاب
-
پریزاد
خسته نباشید استادددددد
کلاس هم اگه میزارید بگید با منشی تون هماهنگ کنیم برای ثبت نام -
@محمد-خراسانی
-
چطور بخونم که یادم نره؟
خیلی زیادن زود یادم میره