؟؟؟؟
-
م محمد فواد marked this topic as a question on
-
محمد فواد سلام فکر کنم چین های ماکروسکوپی همون چین های حلقوی هستن که خود کتاب مشخص کرده صفحه اول گفتار دوم
چین های میکروسکوپی هم ، همون ریزپرز های سطح غشای سلول پوششی روده هستن -
محمد فواد
ماکروسکپی در واقع همون درشت بین منظورش بوده
چین هایی که میشه با چشم دید
نمیدونم درست متوجه سوالتون شدم یا نه -
محمد فواد سلام فکر کنم چین های ماکروسکوپی همون چین های حلقوی هستن که خود کتاب مشخص کرده صفحه اول گفتار دوم
چین های میکروسکوپی هم ، همون ریزپرز های سطح غشای سلول پوششی روده هستنReza Dolatsha تفاوت اصلی که سوال میشه در تست ها اینه که :
در بیماری سلیاک چین های حلقوی آسیب نمیبینن ولی ریز پرز ها آسیب میبینن ... -
چین های ماکروسکوپی همون چین های حلقوی هستند که شامل لایه های زیر مخاط ، و مخاط هستند ( ماهیچهای حضور ندارد)
-
بچه ها منظور از چین حلقوی ماکروسکوپی روده باریک چیه؟! مایکروسکوپی نه ها ! ماکروسکوپی !!
سلام دوست عزیز.برای اینکه متوجه بشین که چین ها به طور دقیق چه چیزی هستن و از چه اجزایی تشکیل شدن اول باید ساختار پرز و ریز پرز رو بررسی کنین .
ریزپرز :همون طور که میدونین همه سلول ها غشا پلاسمایی دارن .سلول های پوششی روده هم همینطور،ریزپرز به چین خوردگی غشا سلول های پوششی روده گفته میشه .یعنی اگه یه سلول پوششی روده رو بزارین زیر میکروسکوپ ،غشا اون رو چین خورده میبینین به این چین خوردگی ها میگن ریزپرز.
پرز : وقتی سلول های پوششی مخاط کنار هم جمع شن به این سلولها یه جا با هم میگیم پرز .چون اجتماعی از سلول ها کنار هم قرار گفتن و سلول هام هم برای زنده موندن به تبادل مواد به محیطشون نیاز دارن پس ما تو ساختار پرز قطعا رگ خونی ،رگ لنفی و عصب میبینیم .
چین حلقوی :وقتی لایه زیرمخاط و مخاط روده با هم چین میخورن ،چین های حلقوی به وجود میان.چون باز تعدتدی زیادی سلول رو از انواعی از بافت ها میبینیم بازم تو این ساختار رگ خونی و لنفی و عصب رو میبینیم .این چین خوردگی ها ماکروسکوپی ان یعنی اینکه با چشم غیر مسلح یعنی بدون استفاده از هیچ ابزار بزرگنمایی مثلا میکروسکوپ میشه این چین هارو دید .ولی پرز و ریزپرز ساختارهایی هستن که برای دیدن اوناها حتما باید از میکروسکوپ استفاده کرد .لطفا اگه جوای سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین. -
م محمد فواد has marked this topic as solved on
-
چین های ماکروسکوپی همون چین های حلقوی هستند که شامل لایه های زیر مخاط ، و مخاط هستند ( ماهیچهای حضور ندارد)
-
محمد فواد
ماکروسکپی در واقع همون درشت بین منظورش بوده
چین هایی که میشه با چشم دید
نمیدونم درست متوجه سوالتون شدم یا نه -
Reza Dolatsha تفاوت اصلی که سوال میشه در تست ها اینه که :
در بیماری سلیاک چین های حلقوی آسیب نمیبینن ولی ریز پرز ها آسیب میبینن ...Reza Dolatsha ممنونم
-
بچه ها منظور از چین حلقوی ماکروسکوپی روده باریک چیه؟! مایکروسکوپی نه ها ! ماکروسکوپی !!
سلام دوست عزیز.برای اینکه متوجه بشین که چین ها به طور دقیق چه چیزی هستن و از چه اجزایی تشکیل شدن اول باید ساختار پرز و ریز پرز رو بررسی کنین .
ریزپرز :همون طور که میدونین همه سلول ها غشا پلاسمایی دارن .سلول های پوششی روده هم همینطور،ریزپرز به چین خوردگی غشا سلول های پوششی روده گفته میشه .یعنی اگه یه سلول پوششی روده رو بزارین زیر میکروسکوپ ،غشا اون رو چین خورده میبینین به این چین خوردگی ها میگن ریزپرز.
پرز : وقتی سلول های پوششی مخاط کنار هم جمع شن به این سلولها یه جا با هم میگیم پرز .چون اجتماعی از سلول ها کنار هم قرار گفتن و سلول هام هم برای زنده موندن به تبادل مواد به محیطشون نیاز دارن پس ما تو ساختار پرز قطعا رگ خونی ،رگ لنفی و عصب میبینیم .
چین حلقوی :وقتی لایه زیرمخاط و مخاط روده با هم چین میخورن ،چین های حلقوی به وجود میان.چون باز تعدتدی زیادی سلول رو از انواعی از بافت ها میبینیم بازم تو این ساختار رگ خونی و لنفی و عصب رو میبینیم .این چین خوردگی ها ماکروسکوپی ان یعنی اینکه با چشم غیر مسلح یعنی بدون استفاده از هیچ ابزار بزرگنمایی مثلا میکروسکوپ میشه این چین هارو دید .ولی پرز و ریزپرز ساختارهایی هستن که برای دیدن اوناها حتما باید از میکروسکوپ استفاده کرد .لطفا اگه جوای سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین.sarvin Piri مرسی ممنون
-
محمد فواد
خواهش میکنم🌱 -
sarvin Piri مرسی ممنون
-
Reza Dolatsha ممنونم
محمد فواد موفق باشی