زیست دونی
-
گزینه 4 غلطه :| ص 23 کتاب گفته که پراکسید هیدروژن طی بعضی واکنشای متابولیسمی تولید میشه به عنوان محصول فرعی! پس همیشه ژنش بیان نمیشه! نکته ای که هست و خیلی مهمه اینه که هرآنزیمی اگه واکنشی که انچام میده همیشگی باشه، ژنش باید دائم بیان بشه! در غیر این صورت نه!
-
گزینه 4 غلطه :| ص 23 کتاب گفته که پراکسید هیدروژن طی بعضی واکنشای متابولیسمی تولید میشه به عنوان محصول فرعی! پس همیشه ژنش بیان نمیشه! نکته ای که هست و خیلی مهمه اینه که هرآنزیمی اگه واکنشی که انچام میده همیشگی باشه، ژنش باید دائم بیان بشه! در غیر این صورت نه!
@dr-bernosi
ولی کتاب نگفته این واکنش ها همیشه انجام میشه یا نه فقط نوع واکنش رو گفته -
الان که دقت کردم همیشه تولید میشه :| کتاب گفته در مدت یه دیقه 6 میلیون پراکسید هیدروژن میترکه!!!!! خب این ینی دیگه کاتالاز نباشه دهن سلول سرویسه :joy:
-
خودم شک کردم :joy:
@dr-bernosi
تو صفحه 9 گفته توی 1 دقیق 6 میلیون پراکسید رو تجزیه میکنه مگه میشه همیشه بیان نشه -
همیشه طراح سوال در عذابه :joy:
-
@dr-bernosi
تو صفحه 9 گفته توی 1 دقیق 6 میلیون پراکسید رو تجزیه میکنه مگه میشه همیشه بیان نشهhamidreza gholamqomi در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi
تو صفحه 9 گفته توی 1 دقیق 6 میلیون پراکسید رو تجزیه میکنه مگه میشه همیشه بیان نشهگفتم بله!
-
واقعا...که!
....
hamidreza gholamqomi
ببخشید که حرفت درستتون نقض شد -
دومی درسته یا نه؟!
-
hamidreza gholamqomi در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi
تو صفحه 9 گفته توی 1 دقیق 6 میلیون پراکسید رو تجزیه میکنه مگه میشه همیشه بیان نشهگفتم بله!
@dr-bernosi
داشتم تایپ میکردم ندیدم :rofl: :rofl: :rofl: -
واقعا...که!
....
hamidreza gholamqomi
ببخشید که حرفت درستتون نقض شد@f_ssu
نه بابا مهم نیست
تو کنکور حرف من هیچی حساب نمیشه مهم طراحه -
یه تست دیگه طرح کنم ترکیبی که مولکول بره پی کارش :) این دوتا گزینه رو تحلیل کنین باحالن!
-
یه تست دیگه طرح کنم ترکیبی که مولکول بره پی کارش :) این دوتا گزینه رو تحلیل کنین باحالن!
-
دومی درسته یا نه؟!
@dr-bernosi
دومی که غلطه چون چون لایه موکوزی نباشه باعث زخم معده میشه b12 توسط فاکتور اخلی محافظت میشه
اگه میگفت عدم وجود نوعی پروتئین درست میشد -
بابا سوال که میذارم هدفم دوتاس! یکی یاداوری نکته ها و ترکیب کردناس یکی هم مهارت تست زدنه! همین! همه که همیشه درست نمیزنن!
-
بابا سوال که میذارم هدفم دوتاس! یکی یاداوری نکته ها و ترکیب کردناس یکی هم مهارت تست زدنه! همین! همه که همیشه درست نمیزنن!
-
@dr-bernosi
گزینه 1 هم که اصلا جای بحـثی نداره :grin: -
@dr-bernosi
دستت هم درد نکنه -
@dr-bernosi
دومی که غلطه چون چون لایه موکوزی نباشه باعث زخم معده میشه b12 توسط فاکتور اخلی محافظت میشه
اگه میگفت عدم وجود نوعی پروتئین درست میشدhamidreza gholamqomi در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi
اگه میگفت عدم وجود نوعی پروتئین درست میشدنه دلیلش این نیست