تولید مثل
-
پوششی که در تخمدان حدود روزهای ۱۳و۱۴ دور انبانک ایجاد میشود چیست شباهت ظاهری با یاخته های انبانکی ندارد بعد هم در روز ۱۴ پاره میشود
-
پوششی که در تخمدان حدود روزهای ۱۳و۱۴ دور انبانک ایجاد میشود چیست شباهت ظاهری با یاخته های انبانکی ندارد بعد هم در روز ۱۴ پاره میشود
علی خسروداد سلام
استاد گفتن اسمش مایع فولیکولیه ولی کتاب درموردش چیزی نگفته -
علی خسروداد سلام
استاد گفتن اسمش مایع فولیکولیه ولی کتاب درموردش چیزی نگفتهReza Dolatsha اره مایع داخله من اون پوشش خارجی رو میگم شکلو ببین یه چیز مثل جدارلقاحی کل فولیکول رو محاصره کرده
-
Reza Dolatsha اره مایع داخله من اون پوشش خارجی رو میگم شکلو ببین یه چیز مثل جدارلقاحی کل فولیکول رو محاصره کرده
علی خسروداد
منظورتون همین مایع فولیکلولی هست که خارج میشه ؟ -
علی خسروداد
منظورتون همین مایع فولیکلولی هست که خارج میشه ؟Reza Dolatsha چجوری عکس میفرستی بگو تا عکسشو بدم نه اصن مایع نمیگم یه لایه قرمز رنگ دور فولیکوله
-
ماشالا همه بحث تولید مثل رو با دقت خیلی بیشتری نسبت به بقیه مبحثا میخونن
۹۹ درصد سوالای رفع اشکال مال تولید مثله
://
گفتم یه شوخی ریز بکنم انرژی بگیرین :))
موفق باشین :))محمد فواد طراحای کنکورم خیلی این فصلو دوست دارن
-
محمد فواد طراحای کنکورم خیلی این فصلو دوست دارن
علی خسروداد
از دوربین عکس بگیر ، بزن اینجا بعدش بارگذاری کن -
علی خسروداد
از دوربین عکس بگیر ، بزن اینجا بعدش بارگذاری کنReza Dolatsha
اینه اینجایی که باسفید علامت زدم
-
محمد فواد طراحای کنکورم خیلی این فصلو دوست دارن
-
Reza Dolatsha
اینه اینجایی که باسفید علامت زدم
علی خسروداد اها
این دیواره فولیکول هست که در اواخر دوره فولیکولی و هنگام تخمگ گذاری به دیواره تخمدان میچسبه و درنهایت باعث ایجاد جسم زرد میشه ...
-
علی خسروداد اها
این دیواره فولیکول هست که در اواخر دوره فولیکولی و هنگام تخمگ گذاری به دیواره تخمدان میچسبه و درنهایت باعث ایجاد جسم زرد میشه ...
Reza Dolatsha اوکی یعنی جنسش از یاخته فولیکولی (پیکری) نیست دیگه ...اصن یاخته ام نداره درست میگم؟
-
Reza Dolatsha اوکی یعنی جنسش از یاخته فولیکولی (پیکری) نیست دیگه ...اصن یاخته ام نداره درست میگم؟
علی خسروداد والا کتاب چیزی نگفته درموردش و همینایی که گفتم برای کنکور بسنده میکنه ولی اگه دوس دارید اکروز از خود استاد بپرسید
-
ماشالا همه بحث تولید مثل رو با دقت خیلی بیشتری نسبت به بقیه مبحثا میخونن
۹۹ درصد سوالای رفع اشکال مال تولید مثله
://
گفتم یه شوخی ریز بکنم انرژی بگیرین :))
موفق باشین :)) -
M M.an این موضوع را از جلسات رایگان رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ جابهجا کرد