دوازدهم حضوری یا غیر حضوری؟
-
سلامممم :)))
حال دلتون خوب خوب باشه ^_^دوستان لطفا راهنماییم کنید من دوازدهمم مدرسه دخترانه دولتی میرم و چون پرونده پزشکی دارم میتونم غیر حضوری برم، یعنی فقط برای امتحانات برم،
بنظرتون اینجوری بهتره؟
اینکه برم کتابخونه با پک ابریشم بخونم؟
چون مدرسه خیلی وقتمو میگیره و معلمامون خوب درس نمیدن و نمیفهمم، پار سال درس ها دوباره از الا میدیم تا میفهمیدم....و بیشتر بچه های کلاسمون فقط میان دیپلم بگیرن و انگیزه ای برای درس خوندن ندارن و جو منفی دارن...
و اینکه امسال تاثیر معدل بیشتر شده تاثیر منفی نمیذاره؟دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
-
اینم بگم کلاس بیرون ثبت نام نکردم، مشاور هم ندارم، ولی خود خوان ام، بنظرتون کار درستیه؟
کسی هست پارسال که مدارس مجازی بود خوب پیش رفته باشه؟
آخه وقتی مجازی بودم بهتر درس میخواندم ، الان که شنیدم سال دیگه حضوری، میترسم همه وقتم با مدرسه رفتن تلف بشهتجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء دانش آموز کنکوری دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دوازدهم
-
اگه مدرست دولتیه ، صد در صد خودخوان پیش برو
-
همین روالی که پیش گرفتی درسته . بهتره کنارش مشاور خوبی داشته باشی تا با اطمینان 100 رو به جلو پیش بری
-
اینم بگم کلاس بیرون ثبت نام نکردم، مشاور هم ندارم، ولی خود خوان ام، بنظرتون کار درستیه؟
آخه وقتی مجازی بودم بهتر درس میخواندم ، الان که شنیدم سال دیگه حضوری، میترسم همه وقتم با مدرسه رفتن تلف بشهتجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء دانش آموز کنکوری دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دوازدهم
علی اکبر جبله سلام اگه مدرسه اینجوری که میگی هست نرو چون وقتت تلف میشه و مجبور میشی فقط تشریحی بخونی
ولی اگه میخوای خودخوان باشی حتما یجوری برنامه بریز که به همه درسا و تستها برسی چون من خودم پارسال اینجوری بودم و خیلی عقب میوفتادم وحتما یه آزمون حضوری ثبت نام کن که هم خیلی مفیده و هم اینکه لااقل یه پشتیبان بهت میده که هر هفته نقاط ضعف و قوتت رو بهت میگه و تا حدودی کار مشاور رو میکنه -
حال دلتون خوب خوب باشه ^_^دوستان لطفا راهنماییم کنید من دوازدهمم مدرسه دخترانه دولتی میرم و چون پرونده پزشکی دارم میتونم غیر حضوری برم، یعنی فقط برای امتحانات برم،
بنظرتون اینجوری بهتره؟
چون مدرسه خیلی وقتمو میگیره و معلمامون خوب درس نمیدن و نمیفهمم، پار سال درس ها دوباره از الا میدیم تا میفهمیدم....و بیشتر بچه های کلاسمون فقط میان دیپلم بگیرن و انگیزه ای برای درس خوندن ندارن و جو منفی دارن...
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402علی اکبر جبله در دوازدهم حضوری یا غیر حضوری؟ گفته است:
بنظرتون اینجوری بهتره؟
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402سلام جو مدرسه خودم دقیقا همین طور بود شاید 3 یا 4 نفر تو فکر کنکور بودیم اونم نه خیلی زیاد
و من می رفتم مدرسه کتاب تستم اینا رو می بردم یه جور نگاه میکردن و میگفتن به جایی نمیرسی اینا حتی ناظم و معلم اینا...
تو خونه بودم خیلی راحت تر بودم
ولی خب سعی کن فضای رقابتی داشته باشی
مدرسه یه رقابتی ایجاد میکنه حالا تو مدارسی که بچه ها تو فکر کنکور نیستن رقابت برای امتحان تشریحی و نهایی...
به هر حال سعی کن که حسش رو داشته باشی البته سالم ها
و من با خودم رقابت میکردم هر آزمون پیشرفت کنم هر روز بیشتر بخونم بیشتر تست بزنم...
من خودمم یه پشتیبان قلمچی داشتم ولی خب خودخوان میری حواست باشه که طبق برنامه بری و پایبند باشی
آزمون هم بده که حس رقابتت نسبت به خودت بیشتر شه -
بنظرتون اینجوری بهتره؟
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402علی اکبر جبله وقت بخیر
وقتی میگی مدرسه برام فایده نداره معلمام بد درس میدن خوب دیگه به چه دلیلی باید بری مدرسه ۱۰۰ درصد باید غیر حضوری بری و همینطور که بقیه رفقا گفتن از جو هم دور نشو -
اگر امکان غیر حضوری هست که غیر حضوری برو
-
بنظرتون اینجوری بهتره؟
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402علی اکبر جبله
سلام مدرسه ما هم دقیقاً همین وضعه
میگم چه شرایطی میخواد بتونم نامه بگیرم منم نرم مدرسه؟ -
علی اکبر جبله
میگم چه شرایطی میخواد بتونم نامه بگیرم منم نرم مدرسه؟یعنی یه راهی هست که هر هفته مثلا دوشنبه ها و سه شنبه(مثلا این روزا کلا تخصصی داریم) نرم مدرسه؟
البته بدون اینکه انضباط زیر ۱۰ شم -
علی اکبر جبله
میگم چه شرایطی میخواد بتونم نامه بگیرم منم نرم مدرسه؟@محمد-خراسانی نمی دونم باید بپرسی
ولی مدرسه ما همون طوری اجازه نمیده، من بیماری زمینه ای دارم، تازه باید از آموزش و پرورش شهرتون نامه بگیرید -
@محمد-خراسانی نمی دونم باید بپرسی
ولی مدرسه ما همون طوری اجازه نمیده، من بیماری زمینه ای دارم، تازه باید از آموزش و پرورش شهرتون نامه بگیریدعلی اکبر جبله
آها تشکر
انشاالله به کلی خوب بشید -
-
علی اکبر جبله
میگم چه شرایطی میخواد بتونم نامه بگیرم منم نرم مدرسه؟@محمد-خراسانی سلام...پارسال راه ابریشمی بودم.. منم مدرسه نرفتم و فقط موقع امتحانات ترم رفتم مستمرمم همه رو بیست دادن...شرایط خاصی نداره باید بهشون بگی که میخوایی بری یه مدرسه ای که گیر ندن بهت و فقطط اسمت باشه بهشون بگو کلاس خصوصی بیرون گرفتم... و خودم پیش میرم... قبول میکنن احتمالا
-
بچه ها سوال منم بود
من مدرسه دولتی ولی خیلی خوب میرم و هیێت امناییه
مدرسه خوب نمیدونم ولی چون رشتم ریاضیه جو منفی نداریم ولی جو بیخالی زیاد داریم
معلم های خوبیم داریم یعنی در همین حد تشریحیه و تست نیست
اتفاقا یکی از دوستام میگه مدرسه برو
اون یکی میگه نرو
نمیدونم چیکار کنم
نظرتون چیه؟
دانش-آموزان-آلاء -
@محمد-خراسانی سلام...پارسال راه ابریشمی بودم.. منم مدرسه نرفتم و فقط موقع امتحانات ترم رفتم مستمرمم همه رو بیست دادن...شرایط خاصی نداره باید بهشون بگی که میخوایی بری یه مدرسه ای که گیر ندن بهت و فقطط اسمت باشه بهشون بگو کلاس خصوصی بیرون گرفتم... و خودم پیش میرم... قبول میکنن احتمالا
mahsaaa rezaeee
نه آخه برای عمومی ها میخوام برم مدرسه
میترسم یهو بگن یا بیا مدرسه یا نیا مدرسه از این سوسول بازیا نداریم
چون آلاء عمومی رایگان نداره، داشته باشه هم حجم ویدیو هایی که میبینم دیگه خیلی میره بالا -
mahsaaa rezaeee
نه آخه برای عمومی ها میخوام برم مدرسه
میترسم یهو بگن یا بیا مدرسه یا نیا مدرسه از این سوسول بازیا نداریم
چون آلاء عمومی رایگان نداره، داشته باشه هم حجم ویدیو هایی که میبینم دیگه خیلی میره بالا@محمد-خراسانی عمومی رایگان نداره؟ پس صفر تا صدا چی؟
-
علی اکبر جبله آلا کافیه ولی مشاور داشته باش که هم رو کارات نظارت کنه هم اگه کم آوردی بهت روحیه بده و یه هم صحبت داشته باشی که سختیا رو بهش بگی و اون کمکت کنه.
-
علی اکبر جبله مدرسه من پارسال که دوازدهم بودم، چون لِوِلش متوسط بود حضوری و مجازیش کلا بدردم نخورد. اما اگر با آلا پیش برید و مجازی باشه خیلی خوب میشه. بهرحال آدم نیاز به معلم داره!