چطوری برنامه ریزی کنم؟
-
میشه روش برنامه ریزی خودتون رو بگین؟!چطوری برنامه ریزی میکنید؟بهترین روش برای عمل کردن به برنامه ریزی به نظرتون چیه؟ممنون میشم🙏
-
میشه روش برنامه ریزی خودتون رو بگین؟!چطوری برنامه ریزی میکنید؟بهترین روش برای عمل کردن به برنامه ریزی به نظرتون چیه؟ممنون میشم🙏
-
-
Seyed Alireza
سلام
با برنامه راهبردی سعی کنید برنامه ریزی کنید
بهترین روش برنامه ریزی برای رسیدن به دروس همینه
اگرم توضیحاتم کافی نبود یا آزمون ثبت نام نکردید بی رودربایستی بگید بازم توضیح بدم -
بی زحمت یه لایکی هم بکنید
-
Seyed Alireza
سلام
با برنامه راهبردی سعی کنید برنامه ریزی کنید
بهترین روش برنامه ریزی برای رسیدن به دروس همینه
اگرم توضیحاتم کافی نبود یا آزمون ثبت نام نکردید بی رودربایستی بگید بازم توضیح بدم@محمد-خراسانی خیلی ممنون،قصد دارم قلم چی ثبت نام کنم مهرماه
-
@محمد-خراسانی خیلی ممنون،قصد دارم قلم چی ثبت نام کنم مهرماه
کار خوبی میکنی
سعی کن با برنامه راهبردی قلمچی پیش بری، اگر هم دیدی از آزمون قبلی ات خیلی گذشته بیا و یه روز برای مرور بزار
ولی در کل برنامه ریزی رو با تجربه یاد میگیری
من انقدر اولش برا برنامه ریزی مسخره بازی در آوردم که نگو!😂
یادمه یه بار برای مرور ۷ مرحله تنظیم کردم😑😂
ولی سعی کن مطالبی که باید تا اون آزمون جمع کنی رو بسته بسته کنی، مثلا میگی خب باید یبار از تابع تا مثلاً انواع تابع پیش برم، یه روز دیگه هم از انواع تابع تا توابع مثلثاتی مثلا، و توی این دو مرحله کلا حسابانت بسته میشه
البته هرکسی روش خودش رو داره که با اون راحت تره، ولی این روش منه و ازش هم نتیجه گرفتم -
کار خوبی میکنی
سعی کن با برنامه راهبردی قلمچی پیش بری، اگر هم دیدی از آزمون قبلی ات خیلی گذشته بیا و یه روز برای مرور بزار
ولی سعی کن مطالبی که باید تا اون آزمون جمع کنی رو بسته بسته کنی، مثلا میگی خب باید یبار از تابع تا مثلاً انواع تابع پیش برم، یه روز دیگه هم از انواع تابع تا توابع مثلثاتی مثلا، و توی این دو مرحله کلا حسابانت بسته میشه
البته هرکسی روش خودش رو داره که با اون راحت تره، ولی این روش منه و ازش هم نتیجه گرفتم@محمد-خراسانی بله درسته ولی من منظورم از برنامه ریزی،برنامه ریزی شخصی بود
-
کار خوبی میکنی
البته هرکسی روش خودش رو داره که با اون راحت تره، ولی این روش منه و ازش هم نتیجه گرفتم@محمد-خراسانی چون شاید تا قلم چی ثبت نام کنم دیر بشه و اگه بدون برنامه ریزی درس بخونم فکر نکنم نتیجه مطلوب رو بتونم بگیرم شما راهکاری دارین چجوری برنامه ریزی کنم؟چندبار تاحالا برنامه ریزی کردم و نتونستم که درست عمل کنم
-
@محمد-خراسانی چون شاید تا قلم چی ثبت نام کنم دیر بشه و اگه بدون برنامه ریزی درس بخونم فکر نکنم نتیجه مطلوب رو بتونم بگیرم شما راهکاری دارین چجوری برنامه ریزی کنم؟چندبار تاحالا برنامه ریزی کردم و نتونستم که درست عمل کنم
Seyed Alireza نه والا شرمنده