گزاره
-
۱) هر یاخته های فتوسنتز کننده های واجد دنایی بدون دوسر آزاد فسفات و گروه هیدروکسیل میباشد
۲) هر یاخته یوکاریوتی فعالی که دنای حلقوی دارد نمی تواند در خارج از محل این دنا همزمان به تولید رناو پروتئین بپردازدمیشه این دوتاروهم تحلیل کنید🙏🏻✨
-
گزینه اول بنظرم یه عبارتی جا افتاده یا کم داره ولی فتو سنتز کننده ها باکتری هستند دارای دنای حلقوی گیاهان هستند دارای دنای حلقوی سیتوپلاسمی و قارچ هست دارای پلازمید و سیتوپلاسمی حلقوی بنظرم درسته یا حداقل الان مصال نقضی براش در ذهنم ندارم!
گزینه دو هم غلطه مثلا همون قارچ ها که پلازمید دارند یا خود گیاهان که سیتوپلاسمیشون این نوع ترجمه رو دارند
-
گزینه اول بنظرم یه عبارتی جا افتاده یا کم داره ولی فتو سنتز کننده ها باکتری هستند دارای دنای حلقوی گیاهان هستند دارای دنای حلقوی سیتوپلاسمی و قارچ هست دارای پلازمید و سیتوپلاسمی حلقوی بنظرم درسته یا حداقل الان مصال نقضی براش در ذهنم ندارم!
گزینه دو هم غلطه مثلا همون قارچ ها که پلازمید دارند یا خود گیاهان که سیتوپلاسمیشون این نوع ترجمه رو دارند
Mo Xo
گزینه اول اینطور بوده
هر یاخته فتوسنتز کننده ای واجد دنایی بدون دو سر آزاد فسفات و گروه هیدروکسیل میباشد
ولی دومی
من متوجه نشدم
یاخته یوکاریوتی ک دنای حلقوی داره یا میتوکندریش بوده یا پلاستش
حالا میگه در خارج از این محل یعنی در میتو کندری یا پلاستش نباشه
تولید همزمان رنا و پروتئین نمیبینیم
خب درسته دگ در هسته ک دنای خطی داره تو سیتوپلاسم هم ک رنا تولید نمیشه -
ولی دومی پاسخنامه غلط گرفته مثل شما
Mo Xo -
Mo Xo
گزینه اول اینطور بوده
هر یاخته فتوسنتز کننده ای واجد دنایی بدون دو سر آزاد فسفات و گروه هیدروکسیل میباشد
ولی دومی
من متوجه نشدم
یاخته یوکاریوتی ک دنای حلقوی داره یا میتوکندریش بوده یا پلاستش
حالا میگه در خارج از این محل یعنی در میتو کندری یا پلاستش نباشه
تولید همزمان رنا و پروتئین نمیبینیم
خب درسته دگ در هسته ک دنای خطی داره تو سیتوپلاسم هم ک رنا تولید نمیشه@soniaaa مورد دومی گفته نمیتواند ها! خب قارچ خارج از میتوکندیه داخل پلاست نیست مثال نقضش همونه فک کنم
پاسخنامه مثال دیگه ای زده؟ -
@soniaaa مورد دومی گفته نمیتواند ها! خب قارچ خارج از میتوکندیه داخل پلاست نیست مثال نقضش همونه فک کنم
پاسخنامه مثال دیگه ای زده؟Mo Xo
ببخشید ولی نمیفهمم🥲🤦🏻♀️
یعنی چی قارچ خارج از میتوکندریه🥲 -
اصن پاسخنامه یچیز دگ گفته
گفته کدر یوکاریوت ها دنای حلقوی در میتوکندری و پلاست ها وجود دارد ولی همزمان می توانند در رناتن سیتوپلاسم به تولید پروتئین و در هسته به تولید رنا پردازد
Mo Xo -
@soniaaa منظورم پلازمیده
-
اصن پاسخنامه یچیز دگ گفته
گفته کدر یوکاریوت ها دنای حلقوی در میتوکندری و پلاست ها وجود دارد ولی همزمان می توانند در رناتن سیتوپلاسم به تولید پروتئین و در هسته به تولید رنا پردازد
Mo Xo@soniaaa اون راحت تر از من فکر میکرده😂 من دنبال همزمانی وقوع ترجمه رونویسی بودم که پلازمید اومد تو ذهنم اصن این باگ داره!!!!
ولی حرف پاسخنامه صریح تر این حرفی از همرمانی نزده گفته در خارج از دنای حلقوی ها ترجمه و رونویسی دیده میشود که درسته در سیتوسول ترجمه دیده میشود در هسته رونویسی!!! -
@soniaaa اون راحت تر از من فکر میکرده😂 من دنبال همزمانی وقوع ترجمه رونویسی بودم که پلازمید اومد تو ذهنم اصن این باگ داره!!!!
ولی حرف پاسخنامه صریح تر این حرفی از همرمانی نزده گفته در خارج از دنای حلقوی ها ترجمه و رونویسی دیده میشود که درسته در سیتوسول ترجمه دیده میشود در هسته رونویسی!!!@soniaaa اون راحت تر از من فکر میکرده😂 من دنبال همزمانی وقوع ترجمه رونویسی بودم که پلازمید اومد تو ذهنم اصن این باگ داره!!!!
پلازمید در یوکاریوت نداریم ک
ولی حرف پاسخنامه صریح تر این حرفی از همرمانی نزده گفته در خارج از دنای حلقوی ها ترجمه و رونویسی دیده میشود که درسته در سیتوسول ترجمه دیده میشود در هسته رونویسی!!!اهااا منم دنبال همون هم مکانی و هم زمانی وقوع بودم قشنگ دور زده ذهنارو😂🤦🏻♀️
خیلی مرسی🙏🏻🌹 -
L lO_Ol marked this topic as a question on
-
L lO_Ol has marked this topic as solved on
-
@soniaaa اون راحت تر از من فکر میکرده😂 من دنبال همزمانی وقوع ترجمه رونویسی بودم که پلازمید اومد تو ذهنم اصن این باگ داره!!!!
پلازمید در یوکاریوت نداریم ک
ولی حرف پاسخنامه صریح تر این حرفی از همرمانی نزده گفته در خارج از دنای حلقوی ها ترجمه و رونویسی دیده میشود که درسته در سیتوسول ترجمه دیده میشود در هسته رونویسی!!!اهااا منم دنبال همون هم مکانی و هم زمانی وقوع بودم قشنگ دور زده ذهنارو😂🤦🏻♀️
خیلی مرسی🙏🏻🌹@soniaaa خواهش میکنم
ولی پلازمید در یوکاریوتم داریم قارچ! -
Mo Xo
فصل هفت دوازدهم ؟
نخوندمش🥲
مرسی گفتین برم بنویسم اینو😍👌🏻 -
@soniaaa بله
خواهش میکنم -
M M.an این موضوع را از جلسات رایگان رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ جابهجا کرد