به نظر شما کدوم موسسه؟
-
سلام دوستان گرانقدر وقت بخیر
ممنون میشم با راهنمایی مهمتون من رو از سردرگمی خارج کنید ...امسال میخوام از اول مهر آزمون شرکت کنم اما نمیدونم کدوم موسسه واسه من که دهمم خوبه !!! (از همه نظر : مشاور، سطح آزمون ها و ...)
البته سال قبل قلم چی بودم سطح سوالات فوق العاده بالا بود و اصلا نمیشد حل کرد و پشتیبان منطقه ما هم متاسفانه اصلا خوب نبودن .
ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنید -
-
ممنون میشم با راهنمایی مهمتون من رو از سردرگمی خارج کنید ...امسال میخوام از اول مهر آزمون شرکت کنم اما نمیدونم کدوم موسسه واسه من که دهمم خوبه !!! (از همه نظر : مشاور، سطح آزمون ها و ...)
البته سال قبل قلم چی بودم سطح سوالات فوق العاده بالا بود و اصلا نمیشد حل کرد و پشتیبان منطقه ما هم متاسفانه اصلا خوب نبودن .
ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنیدمریم شرقی من گزینه دو رو خیلی میپسندم
-
بنظر من بازم قلمچی
-
ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنیدمریم شرقی من خودم امسال گاج بودم خیلی راضی بودم
-
سلام
من اول سال گاج شرکت کرده بودم بعدش واقعا پشیمون شدم چون جو رقابتی نداشت و حتی وقتی لای کتابو باز نمیکردم باز نفر اول شهرمون بودم چون کلا ۱۰ نفر شرکت کننده تو شهر ما داشت این باعث اعتماد به نفس کاذب میشد ولی وقتی رفتم قلمچی اولین ترازم شد ۴۲۰۰ اونم وسط سال دوازدهم ،یعنی یه فشار فوق العاده ای برای پیشرفت کشیدم که نگم
شما هم اگه قلم چی رفتین ممکنه اولش یه کم اذیت شین ولی اول به تراز دقت نکنین و دوم رقابت با خودتون در حوزه ی درصد هاتون باشه اگه اینبار ۳۰ درصد شد دفعه ی بعد بشه ۴۰ اینطوری اروم اروم پیشرفت میکنین
راستش من خودمم سوالای قلمچی رو اصلا دوست نداشتم و کاملا غیر استاندارد بود اما رقابتش خوب بود اینکه هر هفته یه درصد میگرفتم و تلاش میکردم بهترش کنم خیلی عالی بود
هر ازمونی رفتین به یاد داشته باشین زغال فقط با فشار به الماس تبدیل میشه -
سلام
ازمون = گزینه دو _ قلمچی
موسسه تدریسی = تام لند _ ماز -
مریم شرقی من گزینه دو رو خیلی میپسندم
Michael Vey چرا؟
میشه یکم از سطح سوالات و شرایط آزمون و هزینه ثبت نام بیشتر توضیح بدی -
ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنید -
Michael Vey چرا؟
میشه یکم از سطح سوالات و شرایط آزمون و هزینه ثبت نام بیشتر توضیح بدیمریم شرقی خب خب.. سطح سوالای گزینه دو در سطح کنکوره ن سخت تر ن اسون تر
بعد ثبت نام وقتی وارد اپش میشی با اینا رو به رو میشی%(#b33d02)[حل تمرین:] 35 تست از هر مبحث و درسی ک دوس داشتی.. تا گزینه رو بزنی جوابشو میگه. بدون زمان
%(#b33d02)[ساخت ازمون:] از هر درس و مبحثی خواستی میتونی برا خودت ی تعداد سوال با هر سطحی ک دوس داشتی انتخاب کنی و ازمون بدی
%(#b33d02)[رفع اشکال هوشمند:] با توجه ب غلطا و نزده هایی ک تو ازمونای خودت و خودش داری برات سوالای جدید یا همون غلطا و نزده هاتو میاره
%(#b33d02)[کارنامه های من:] کارنامه های ازموناته.. تحلیل خوب و پیامای مشاوره ای و نمودار پیشرفتت
%(#b33d02)[سوالات من:] سوالایی ک دوسشون داشتی و سر ازمون اونارو یجورایی سیو کردی اینجا هستن
%(#b33d02)[ازمون های گزینه دویی:] پیش ازمون های ازمونای اصلیشن
%(#b33d02)[ازمون های مدرسه:] در صورتی ک مدرسه براتون ثبت نام کرده باشه ازمونات اینجان
%(#b33d02)[ازمون های خودم:] ازمونایی ک خودت از خودت میگیری
%(#b33d02)[ازمون جامع گزینه دو:] ازمونای اصلی گزینه دوازمونا انلاینن ولی میتونی با نمایندگیت هماهنگ کنی و حضوری بدی.. ازمونای جامع و پیش شامل امکانات %(#6f02b3)[شک دارم]، %(#6f02b3)[جواب نمیدم]، %(#6f02b3)[حذف گزینه]، %(#6f02b3)[زمان باقی مانده] و %(#6f02b3)[زمان گذشته] و %(#6f02b3)[کرنومتر]، و دو دفترچه ای هست.
برا سال تحصیلی 1402 برا ما کنکوریا 20 تا ازمون داره قیمت 2 میلیون و 180 هزار تومن.
-
ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنیدمریم شرقی
گزینه دو:) -
مریم شرقی خب خب.. سطح سوالای گزینه دو در سطح کنکوره ن سخت تر ن اسون تر
بعد ثبت نام وقتی وارد اپش میشی با اینا رو به رو میشی%(#b33d02)[حل تمرین:] 35 تست از هر مبحث و درسی ک دوس داشتی.. تا گزینه رو بزنی جوابشو میگه. بدون زمان
%(#b33d02)[ساخت ازمون:] از هر درس و مبحثی خواستی میتونی برا خودت ی تعداد سوال با هر سطحی ک دوس داشتی انتخاب کنی و ازمون بدی
%(#b33d02)[رفع اشکال هوشمند:] با توجه ب غلطا و نزده هایی ک تو ازمونای خودت و خودش داری برات سوالای جدید یا همون غلطا و نزده هاتو میاره
%(#b33d02)[کارنامه های من:] کارنامه های ازموناته.. تحلیل خوب و پیامای مشاوره ای و نمودار پیشرفتت
%(#b33d02)[سوالات من:] سوالایی ک دوسشون داشتی و سر ازمون اونارو یجورایی سیو کردی اینجا هستن
%(#b33d02)[ازمون های گزینه دویی:] پیش ازمون های ازمونای اصلیشن
%(#b33d02)[ازمون های مدرسه:] در صورتی ک مدرسه براتون ثبت نام کرده باشه ازمونات اینجان
%(#b33d02)[ازمون های خودم:] ازمونایی ک خودت از خودت میگیری
%(#b33d02)[ازمون جامع گزینه دو:] ازمونای اصلی گزینه دوازمونا انلاینن ولی میتونی با نمایندگیت هماهنگ کنی و حضوری بدی.. ازمونای جامع و پیش شامل امکانات %(#6f02b3)[شک دارم]، %(#6f02b3)[جواب نمیدم]، %(#6f02b3)[حذف گزینه]، %(#6f02b3)[زمان باقی مانده] و %(#6f02b3)[زمان گذشته] و %(#6f02b3)[کرنومتر]، و دو دفترچه ای هست.
برا سال تحصیلی 1402 برا ما کنکوریا 20 تا ازمون داره قیمت 2 میلیون و 180 هزار تومن.
Michael Vey خیلی ممنونم از توضیحات فوق العادت دوست عزیز
-
ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنیدمریم شرقی من نظرم گزینه دو هست چون هم سوالات استانداردی دارد و هم بانک سوال و فیلم اموزشی و خدمات خیلی زیاد و هم کارنامه های عالی که بهتون میتونه خیلی کمک بکنه توی پیدا کردن اشکالاتتون و رفع اشکال هم میشه کرد کلا خیلی موسسه عالی و به صرفه ای هست خیلی زیاد من اگر برگردم به جای گاج با سر میرم گزینه دو