IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
سوال از زیست
-
طبق مرحله4 الگوی حباب , بخشی از موادآلی ساده به موادپیچیده تبدیل میشن؟؟ پــس مولکول های الی ساده علاوه بر اینکه خورشید و اتشفشان اونهارو میکرد الی پیچیده , رعدوبرق و ماورای بنفشم اونها رو تبدیل ب الی پیچیده میکنه؟/ @دانش-آموزان-آلاء @Ata1214
-
-
جواب من اینه یه بار این رو بدست اوردم وحس میکنم همین هم درست باشه
یه بارم جوابم شد 3 هشتم نفهمیدم ولی یه بار دیگه میرم الان چکش کنم ببینم اونو کجاش اشتباه کردم -
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء همه مواد ت روده باریک جذب میشن؟؟همشون ب سیاهرگ (ب جز لیپید ها)میرن؟؟مواد از طریق چ طریقی از سلول های استوانه ای روده میگذرن و ب سیاهرگ و رگ لنفی میرن؟؟؟
-
به این سوالات هم یه نگاه میشه بندازید سوال 50
-
سوال 113
-
@ata1214 در سوال از زیست گفته است:
22ستاره در سوال از زیست گفته است:
بچها این سوال ژنتیک رو ببینین میتونین حل کنین دیونم کرد لعنت بر...........کنکور باز خودم اگه به جواب برسم میذارم اینجا ممنون از همتون سوال214
سوالبدبختیش اینه جواب نداره این جزوهه جواب تستارو نداره این سواله هم اعصابم رو ریخت به هم
سلام
فک کنم گزینه ۲ میشه
راه حل براش داری ؟ منم چون 2 رو یه بار بدست اوردم راه حلشو بلدی بنویسی با مال خودم چک کنم یه لحظه لطف میکنیصبر کنید الان میذارم
ممنونم از لطفتون الان راه حلم رو میذارم شما هم ببینید منم
پس جواب درست همین 2 میشه که بررسیش کردیم ممنونم عالی بود
-
reza213 در سوال از زیست گفته است:
Dr.Saraaa در سوال از زیست گفته است:
reza213
در ضمن همشونم تبدیل ب آلی پیچیده نمیشن
منظورتون اینه که در مرحله4 همه ی الی ساده به الی پیچیده تبدیل نمیشه؟؟ یا....اوهوم
-
سوال 113
این میشه گزینه 3 فکر کنم دلیل هم اگه خواستین بدونین بگید براتون بتایپمو بگم دلیلمم اگه نه هم که نیازی نیس
-
به این سوالات هم یه نگاه میشه بندازید سوال 50
اینم جوابشو در اوردم گزینه 2 اگه درست باشه البته لعنت بر کنکور
-
reza213 خب خداروشکر ک متوجه شدید.
فقط اون سوالی که پرسیدید سوال قلمچیه؟
توی مرحله4اثر ماوراءبنفش و رعدو برق انرژی لازم برای تبدیل آلی ساده به پیچیده رو تامین میکنه و توی مرحله2 واکنشهای بین متان و آمونیاک با استفاده از انرژی آتشفشان های اقیانوسهاست و توی مرحله4 آتشفشان نقش نداره.
تابش خورشید وانفجار آتشفشانی و رعدوبرق مال سوپ بنیادینه. -
سوال مــــــهم
دایناسور آبزی داشتیم؟! و اینکه اگه کتاب میگه همه ی دایناسورها در انقراض5 ازبین رفتن پس ایا میتونیم نتیجه بگیریم مــاهــی ها هم که آبزی بودند از بین رفتن؟؟ @دانش-آموزان-آلاء @zahra_asd . @Ata1214
ــ