حالم بده😓😭
-
-
بچه ها من هر چند روز انگیزمو ازدست میدم و نمیتونم دیگه بخونم چیکار کنم😕
راضیه طاهری خب این از دست دادن انگیزه باید ببینید چه دلیلی داره و منشا این از کجا هست مثلا ممکنه درسی که میخونید انگیزه بهتون نمیده یا مثلا توانایی خوندن مطلبی را ندارید و زود خسته میشید ولی فکر کنم درسی که میخونید مورد علاقتون نیست و به شما انگیزه زیادی نمیده برای همین اینطور میشید ولی بازهم خودتون باید ببینید که مشکلتون از کجا نشأت میگیره میتونید با یک مشاور در این زمینه حرف بزنید یک چیزی هم که یادم امد ممکن هست که خستگی روحی یا افسردگی داشته باشید چون اینها هم روی انگیزه تاثیر میگذارند من خودم توی بهمن اسفند اینطور شده بودم و روحیه ام خیلی اوکی نبود میخواستم برم بیرون با دوستان برم در کلا نخونم به جاش یک کار دیگه بکنم
بازم حالا اول خودتون ببینید منشأ این مشکل از کجاست اگر هم لازم شد مشاور هم بگیرید
اگر چیزی هست لطفا بگید تا بچه ها بهتر بتونن کمک بکنن
-
راضیه طاهری سرچ کن ( دوره شروع از نو آلا). جوابتو اونجا پیدا میکنی. من خودم همه نکاتشو یادداشت کرده بودم. هر وقت این جوری میشدم راهحل هایی که نوشته بودمو میخوندم دوباره برمیگشتم.
-
سلام
راستش منم یه دورانی اینطوری بودم مخصوصا تابستون ،چون رقابت رو از نزدیک احساس نمیکردم ،اگه میتونین حتما ازمون شرکت کنین ، عکش دانشگاه هدفتون رو چاپ کنید بزنید جایی که میخونید ، نماز بخونید و موقع نماز از خدا بخواین کمکتون کنه
یه رقابت سالم هم اگه امکانش هست با دوستای صیمیمیتون باشه که چه بهتر
افت انگیزه طبیعیه مهم اینه تو اون اوقات هم درس رو کنار نزارید
چند تا هم ترفند هست مثلا اگه حوصله ی ۲ ساعت عربی خوندن ندارید بگین فقط ۵ دقیقه میخونم بعد میرم یه درس دیگه ، باور کنین بعد ۵ دقیقه دیگه بیخیال نمیشین:)
یا اگه خیلی خسته بودین بگین ۵ ساعت میخوام هیچ کاری نکنم ،نیم ساعت نشده یاد رقیباتون میوفتین که دارن درس میخونن و پا میشین تلاش میکنین
اول روز هم با درسی که خیلی بهش علاقه دارین شروع کنین و بعدش با سخت ترین درس از نظر خودتون ،درسای اسون رو هم اخرین پارت های درسی قرار بدین
موفق باشین 😃 -
راضیه طاهری فقط زمانی افت انگیزه ندارین ک مصمم هدفت شی...
ببین هدفت چیه کحاضری بخاطرش از هر چی بزنی؟!وقتی هدف اصلی تو پیدا میکنی دیگه نمیذاری یه روز هم انگیزتو از دست بدی.
بنظرم از هدفته...
بگرد اونی ک حاضری جونتو برای بدست آوردنش فدا کنی رو پیدا کن
موفق باشی -
ممنونم ازتون بچها، یکمیش به روحیم برمیگرده
ولی من فقطدارن ریاضی میخونم و درسی جز اون تو برنامم نیست دارم تلاش میکنم درساییمه توشون ضعیفمو تقویت کنم -
راضیه طاهری سرچ کن ( دوره شروع از نو آلا). جوابتو اونجا پیدا میکنی. من خودم همه نکاتشو یادداشت کرده بودم. هر وقت این جوری میشدم راهحل هایی که نوشته بودمو میخوندم دوباره برمیگشتم.
Honey M کدوم قسمتش سرچ کنم؟
-
سلام وقتتون بخیر
توی روند درس خوندن برای کنکور پیش میاد که بعد چند روز عملکرد خوب دچار تحلیل و افت عملکرد بشید اما خب تا جایی که امکان داره باید این تعداد این مواقع کم بشه
پیشنهاد اولم اینه که برنامه درسیتون رو بررسی کنید
تنوع درسی بالا کمک میکنه تا بازدهی شما بالاتر بره و کمتر دچار همچین حالتی بشید با توجه به حذف عمومی ها سعی کنید هرروز حداقل سه درس اختصاصی توی برنامتون باشع (البته از تشریحی خوندن عمومی ها غافل نشید و یه بسته مطالعاتی یک ساعته هرروز براشون در نظر بگیرید.)
پیشنهاد دومم اینه که برای خودتون سیستم تشویق و تنبیه تهیه کنید
چه چیزایی براتون لذت بخشه؟ از اونا به عنوان جایزه پایان هرروز مطالعاتی خوب استفاده کنید و میتونید گاهی وقتا هم خودتونو تنبیه کنید
اینا به ویژگی های شخصیتیتون برمیگرده که طبق اونا میتونید این سیستم رو طراحی کنید.
پیشنهاد سوم اینکه روزی که حالتون بده یه استراحت دو ساعته به خودتون بدید و بعد با درسی که دوس دارید شروع به مطالعه کنید اینجوری میتونید از اون روزاهم استفاده کنیداما توصیه آخرم اینکه کنکوری بودن به معنای زندانی بودن نیس به ذهن و بدنتون گاهی حق بدید که نیاز به استراحت و تفریح(از نوع سالم😂) پیدا کنه (البته دقت کنید گفتم گاهی نه هرروز🌝)
-
یه نکته مهم دیگه که خیلی ازش غافل میشیم
ما برای کنکور بیشتر از انگیزه به تعهد نیاز داریم
تعهد یعنی چی؟
یادتونه صبح زود میرفتیم مدرسه
حالمون بد بود انگیزه هم نداشتیم ولی میرفتیم چون متعهد بودیم حالا با ورود به مدرسه و جلو رفتن زمان رفته رفته حالمون هم بهتر میشد
یا کارمندارو ببینید اوناهم یروزایی حالشون بده اما نمیشه که بشینن خونه و نرن
خودتونو یه کارمند در نظر بگیرید که باید کارتون رو انجام بدید حتی وقتایی که انگیزه ندارید! -
راضیه طاهری اول پیدا کن عاملی رو که انگیزه رو ازت میگیره
کمالگرایی؟درصدات پایینه؟پرش ذهنی داری و... -
راضیه طاهری اول پیدا کن عاملی رو که انگیزه رو ازت میگیره
کمالگرایی؟درصدات پایینه؟پرش ذهنی داری و...@Elham650 همشو دارم🥲
-
سلام وقتتون بخیر
توی روند درس خوندن برای کنکور پیش میاد که بعد چند روز عملکرد خوب دچار تحلیل و افت عملکرد بشید اما خب تا جایی که امکان داره باید این تعداد این مواقع کم بشه
پیشنهاد اولم اینه که برنامه درسیتون رو بررسی کنید
تنوع درسی بالا کمک میکنه تا بازدهی شما بالاتر بره و کمتر دچار همچین حالتی بشید با توجه به حذف عمومی ها سعی کنید هرروز حداقل سه درس اختصاصی توی برنامتون باشع (البته از تشریحی خوندن عمومی ها غافل نشید و یه بسته مطالعاتی یک ساعته هرروز براشون در نظر بگیرید.)
پیشنهاد دومم اینه که برای خودتون سیستم تشویق و تنبیه تهیه کنید
چه چیزایی براتون لذت بخشه؟ از اونا به عنوان جایزه پایان هرروز مطالعاتی خوب استفاده کنید و میتونید گاهی وقتا هم خودتونو تنبیه کنید
اینا به ویژگی های شخصیتیتون برمیگرده که طبق اونا میتونید این سیستم رو طراحی کنید.
پیشنهاد سوم اینکه روزی که حالتون بده یه استراحت دو ساعته به خودتون بدید و بعد با درسی که دوس دارید شروع به مطالعه کنید اینجوری میتونید از اون روزاهم استفاده کنیداما توصیه آخرم اینکه کنکوری بودن به معنای زندانی بودن نیس به ذهن و بدنتون گاهی حق بدید که نیاز به استراحت و تفریح(از نوع سالم😂) پیدا کنه (البته دقت کنید گفتم گاهی نه هرروز🌝)
@N-n-good مرسیییی
-
مشکل اینه که اون انگیزه ای که شما دارید الکیه
مثل پروفن که فقط دو، سه ساعت درد رو از بین میبره
انگیزه ای که شما دارید احتمالا بخاطر فانتزی هاییه که از بهترین های رشتهتون تو ذهنتون درست کردین و الان همه جا رو به گند کشیدن این فانتزیا!
یه دختر که گوشی پزشکی رو گردنشه و یه روپوش سفید پوشیده! دقیقا کار همین پروفن رو براتون انجام میده
دنبال انگیزه تو کانال های کنکوری تلگرام نباشید
شما باید انگیزه رو تو خودتون پیدا کنین ببینین از ته قلبتون چیه که به خاطرش حاضرین تلاش کنین و یک سال هزینه و وقت بزارین؟
وقتی پیدا شد حتی غول بی انگیزهگی هم نمیتونه شما رو از تلاش برای رسیدن به هدفتون ناامید کنه.
امیدوارم به این حرفای من هم به عنوان پروفینی برای بالا بردن انگیزهتون نگاه نکنین!
امیدوارم! -
@N-n-good مرسیییی
راضیه طاهری خواهش عزیزم
-
@Elham650 همشو دارم🥲
راضیه طاهری خب همینا عامل کاهش انگیزت میشه
باید اول اینا رو برطرف کنی در غیر اینصورت انگیزه ای که داری
نهایت ۳ ۴ روز بیشتر دوام نمیاره