برنامه ریزی مناسب برای کنکور اختصاصی
-
سلام روز خوش😄🙌
یه سوال
اونم این که تو این کنکور اختصاصی برنامه درسی مون رو چطوری بچینیم بهتره؟
من قبلا وقتی عمومی هم بود اختصاصی هارو اینطوری نگا میکردم که زیست و شیمی هر روز و ریاضی و فیزیک یک روز درمیان بودن
حالا هم باهمین روش برم خوبه؟
یا مثلا همه ی درسا رو میخونین تو یه روز؟
دانش-آموزان-آلاء -
Z Zahra.HD marked this topic as a question on
-
سلام ببین توی کدوم درسا ضعف بیشتری داری اونارو هرروز بخون اونایی رو هم که اکیی یه روز در میان
-
سلام روز خوش😄🙌
یه سوال
اونم این که تو این کنکور اختصاصی برنامه درسی مون رو چطوری بچینیم بهتره؟
من قبلا وقتی عمومی هم بود اختصاصی هارو اینطوری نگا میکردم که زیست و شیمی هر روز و ریاضی و فیزیک یک روز درمیان بودن
حالا هم باهمین روش برم خوبه؟
یا مثلا همه ی درسا رو میخونین تو یه روز؟
دانش-آموزان-آلاء -
@Zahra-Hamrang سلام ببین اگه بخوای یه روز در میون ریاضی فیزیک بخونی بقیه وقتتو چیکار میکنی؟اینجوری وقت زیادی میاری که بنظرم از دست میره
-
سلام وقتتون بخیر
سعی کنید تنوع درسی رو توی برنامه مطالعاتیتون حفظ کنید ببینید سطحتون در چه حده و حساب کنید ساعت مطالعتون به طور میانگین چقدره مثلا میگیم 8 ساعت و سطح متوسط رو به بالا
خب یه درس مثل زیست میتونه روزی سه ساعت نیاز به مطالعه داشته باشه که به دو بسته یک و نیم ساعته تقسیم بشه
شیمی روزی دو ساعت
و فیزیک و ریاضی هر کدوم یک و نیم ساعتاینطوری تنوع مطالعاتی بالایی توی برنامتون دارید و این کمک کنندست تا کمتر دچار خستگی بشید و بازدهی بالاتری داشته باشید.
-
سلام وقتتون بخیر
سعی کنید تنوع درسی رو توی برنامه مطالعاتیتون حفظ کنید ببینید سطحتون در چه حده و حساب کنید ساعت مطالعتون به طور میانگین چقدره مثلا میگیم 8 ساعت و سطح متوسط رو به بالا
خب یه درس مثل زیست میتونه روزی سه ساعت نیاز به مطالعه داشته باشه که به دو بسته یک و نیم ساعته تقسیم بشه
شیمی روزی دو ساعت
و فیزیک و ریاضی هر کدوم یک و نیم ساعتاینطوری تنوع مطالعاتی بالایی توی برنامتون دارید و این کمک کنندست تا کمتر دچار خستگی بشید و بازدهی بالاتری داشته باشید.
-
Z Zahra.HD has marked this topic as solved on
-
@Zahra-Hamrang
خواهش میکنم عزیزم🌹