چطوری عاشق هدفتون میشین؟

-
سلام دوستای خوبم
●چطور میشه یه هدف پیدا کرد؟
●چطوری بفهمیم برای هدفمون مناسبیم؟ یا بهتر بگم، چطوری بفهمیم هدفمون مناسب ماست؟
●چطوری میشه عاشق هدف شد؟
●چطوری از هدفمون زده نشیم؟من بعنوان یه کنکوری، هنوز هیج هدفی که بخاطرش صبح زود با انرژی بیدار بشم ندارم. چطوری باید پیداش کنم؟
-
-
-
میدونی چیه همه ما تو جاهای اشتباهی وایسادیم.
طرف معلمه ولی هیچ علاقهای به شغلش نداره
طرف عاشق موسیقی هست عاشق کارگردانی و.... هست ولی میره دنبال یه چیز دیگه.
از بچگی بهمون گفتن باید دکتر بشی باید مهندس بشی ولی وقتی که بزرگ شدیم و شاید به اینا هم رسیدیم میفهمیم اونی که میخواستیم نبوده.
اما الان ۱۸ سالت یا بیشتره و خیلی ریسکش بالاست که بری دنبال یه هدف دیگه که میتونه علاقه ات باشه -
میدونی چیه همه ما تو جاهای اشتباهی وایسادیم.
طرف معلمه ولی هیچ علاقهای به شغلش نداره
طرف عاشق موسیقی هست عاشق کارگردانی و.... هست ولی میره دنبال یه چیز دیگه.
از بچگی بهمون گفتن باید دکتر بشی باید مهندس بشی ولی وقتی که بزرگ شدیم و شاید به اینا هم رسیدیم میفهمیم اونی که میخواستیم نبوده.
اما الان ۱۸ سالت یا بیشتره و خیلی ریسکش بالاست که بری دنبال یه هدف دیگه که میتونه علاقه ات باشهپریزاد اما آیا میدونی به چی علاقه داری؟!؟
الان شما به چی علاقه دارید؟
من ۱۹ سالمه ولی نمیدونم به چی علاقه دارم .تقصیر کیه؟خانواده؟سیستم آموزشی؟خودم؟......
اما اگه علاقه ات رو هم پیدا کردی آیا این علاقه میتونه باعث درآمد باشه ؟! -
نمیخوام زیاد فاز منفی بردارم ولی درست فکر کنید اینو وقتی دهم بودم یه عزیزی بهم گفت.
اگه واقعا هدفتون درس خوندنه برید دنبالش. یا بهش علاقه داری یا به خاطر پولش میری یا هرچی -
اما وقتی اومدی ت این راه یعنی شغلت و هدفت اینه
-
سختی این کارا از سختی پزشک و دندان پزشک شدن سختره.
اگه درس میخونی محکم بخون -
سلام دوستای خوبم
●چطوری میشه عاشق هدف شد؟
●چطوری از هدفمون زده نشیم؟من بعنوان یه کنکوری، هنوز هیج هدفی که بخاطرش صبح زود با انرژی بیدار بشم ندارم. چطوری باید پیداش کنم؟
@sara-83 این غریزه هست و هرکس روش خودش را داره خودتون هم باید روش خودتون را داشته باشید
روشی خاصی نداره فقط جهان بینی و غریز خود ادم هست که به طور اتوماتیک هدف،انگیزه و علاقه را در انسان میکاره و باید روش خاص خودتون را پیدا کنید
-
اگه شل بچسبی میمونی پشت کنکور
عمرت هدر میره اعصابت بهم میریزه -
@sara-83 این غریزه هست و هرکس روش خودش را داره خودتون هم باید روش خودتون را داشته باشید
روشی خاصی نداره فقط جهان بینی و غریز خود ادم هست که به طور اتوماتیک هدف،انگیزه و علاقه را در انسان میکاره و باید روش خاص خودتون را پیدا کنید
arthur morgan داش الان هدف ت چیه؟
-
بیشتر آدما به خاطر رقابت درس میخونن.
میگن این آزمون ترازم بره بالا نفر اول بشم. معروف بشم و...
اما به اون هدف که پزشکی و دندان یا بقیه رشته ها هست علاقه داره؟ -
حرفای مهمی میگم
الکی لایک نکنید
روشم فکر کنید -
سلام دوستای خوبم
●چطوری میشه عاشق هدف شد؟
-
سلام دوستای خوبم
●چطوری میشه عاشق هدف شد؟
-
سلام دوستای خوبم
●چطوری میشه عاشق هدف شد؟
ببین من میشستم پای ریاضی بعد به فلان جای ریاضیه که میرسیدم که خبلی پیچیده بود و بعد به جواب اخر که میرسیدم حال میکردم میگفتم به به اصلا کیف میکردم
میرم سمته گل و گیاه بیل میزنم کود میدم اجر میارم میچینم دورش حتی اگر دستم درد کنه صدام در نمیاد
و ......
وقتی میشینی پای یه کار و میبینی با تمام وجود حواست به اون کارا کلی واست خستگی میاره اما تو بازم ادامه میدی هی ساعاو نگاه نمیکنی ببینی کی تموم میشه -
ببین من میشستم پای ریاضی بعد به فلان جای ریاضیه که میرسیدم که خبلی پیچیده بود و بعد به جواب اخر که میرسیدم حال میکردم میگفتم به به اصلا کیف میکردم
میرم سمته گل و گیاه بیل میزنم کود میدم اجر میارم میچینم دورش حتی اگر دستم درد کنه صدام در نمیاد
و ......
وقتی میشینی پای یه کار و میبینی با تمام وجود حواست به اون کارا کلی واست خستگی میاره اما تو بازم ادامه میدی هی ساعاو نگاه نمیکنی ببینی کی تموم میشهببین من میشستم پای ریاضی بعد به فلان جای ریاضیه که میرسیدم که خبلی پیچیده بود و بعد به جواب اخر که میرسیدم حال میکردم میگفتم به به اصلا کیف میکردم
و ......
وقتی میشینی پای یه کار و میبینی با تمام وجود حواست به اون کارا کلی واست خستگی میاره اما تو بازم ادامه میدی هی ساعاو نگاه نمیکنی ببینی کی تموم میشه اون میشه علاقه .. -
سلام
امیدوارم فیلم زیر کمکتون کنه
https://uupload.ir/view/10000000_1271665523606675_8021213591923730909_n_vhe.mp4/
موفق باشید