دو مشکل بزرگ که باعث شده تمرکز نداشته باشم.
-
Mojii Abdi من فکر کردم مخفف کردید ://
mahsaaa rezaeee اسمم نیست
-
Nafas Hadian 0 دختر
Mojii Abdi
خب گلم اگر دوست داری میتونیم توی پیوی با هم صحبت کنیم
فردا یکمی وقتم آزاد تره
اگر خواستی بیا پیویم
یه فالو آن فالو بکن، پیویمو باز میکنم..... -
Mojii Abdi
خب گلم اگر دوست داری میتونیم توی پیوی با هم صحبت کنیم
فردا یکمی وقتم آزاد تره
اگر خواستی بیا پیویم
یه فالو آن فالو بکن، پیویمو باز میکنم.....Nafas Hadian 0 مرسی حتما
-
Nafas Hadian 0 مرسی حتما
-
سلام.
درست مهمتره یا فکر کردن ب این چیزا؟ هرکدوم برات مهمتره تمرکزتو بزار روش.دررابطه با مورد دوم یعنی چی ؟ این مورد علاقه و عشق نیست پس چیه؟
mahsaaa rezaeee درسم مهمه..ولی در کنارش یه چیزهای دیگه هم مهمه...نمیدونم چرا این شکلیم.
شاید شما تو رفاه باشید این حسو ندارید -
mahsaaa rezaeee درسم مهمه..ولی در کنارش یه چیزهای دیگه هم مهمه...نمیدونم چرا این شکلیم.
شاید شما تو رفاه باشید این حسو نداریدMojii Abdi ببین ربطی به رفاه نداره.... تو الان تو مسیری هستی که باید تمرکزتو فقط روی درس بزاری...امسال سال مهمیه... نباید ذهنتو درگیر کنی...اگه واقعا این مسیله مهمه برات با خانوادت درمیون بزار ...نمیتونم رانماییت کنم چون این حسو تجربه نکردم.
انشالله سریع مشکلت حل میشه ولی خودتو زیاد درگیرش نکن ارزش نداره.... -
Mojii Abdi ببین ربطی به رفاه نداره.... تو الان تو مسیری هستی که باید تمرکزتو فقط روی درس بزاری...امسال سال مهمیه... نباید ذهنتو درگیر کنی...اگه واقعا این مسیله مهمه برات با خانوادت درمیون بزار ...نمیتونم رانماییت کنم چون این حسو تجربه نکردم.
انشالله سریع مشکلت حل میشه ولی خودتو زیاد درگیرش نکن ارزش نداره....mahsaaa rezaeee نمیتونم
️
-
Nafas Hadian 0 صفحه چتتون باز نمیشه...چرا؟
-
Nafas Hadian 0 صفحه چتتون باز نمیشه...چرا؟
Mojii Abdi
اعتبارت کمه یه چند لحظه صبر کن گلم -
Mojii Abdi
اعتبارت کمه یه چند لحظه صبر کن گلمNafas Hadian 0 اها باشه... اطلاعات ندارم زیاد
-
Nafas Hadian 0 اها باشه... اطلاعات ندارم زیاد
Mojii Abdi
فکر کنم اعتبارت رفت بالا میتونی باز کنی -
سلام. میتونم یکم درکتون کنم، بعضیا بی فرهنگن واقعا یه حرفایی میزنن که ادم رو به درد میاره.
امیدوارم مشکلتون حل شه.
هرکی ارزششو به اندازه آپارتمان بدونه به همون اندازس(دینی)
Mojii Abdi -
Mojii Abdi
فکر کنم اعتبارت رفت بالا میتونی باز کنیNafas Hadian 0 نمیشه متاسفانه حتی پیامو ببینم.
-
@s-ein شاید دیگران همچین طرز فکری نداشته باشن...نمیدونم واقعا دارم اذیت میشم.
Mojii Abdi در دو مشکل بزرگ که باعث شده تمرکز نداشته باشم. گفته است:
@s-ein شاید دیگران همچین طرز فکری نداشته باشن...نمیدونم واقعا دارم اذیت میشم.
چه طرز فکری نداشته باشن؟
-
پیشنهاد میکنم کتاب تصمیم گرفتم خودم باشم رو مطالعه کنی بسیار تاثیر گذاره و من واقعا ازش تاثیر گرفتم و توی زندگیم استفاده میکنم . الان که دانش اموز دوازدهمی بهتره شبکه های مجازی رو پاک کنی و یه مدت برا خودت باشی و با کسی ارتباط برقرار نکنی حس واقعا خوبیه ادم واقعا حس رهایی داره
موفق باشی -
سلام .
من دانش آموز دوازدهمی هستم.
دو مشکل بزرگ دارم که تمرکزمو موقع درس از من گرفت.
اولیش اینه که ما خونمون قدیمیه و مکانش یک جای پرتیه که امکانات زیادی نداره و از اینکه به دوستام و کسای دیگه بگم چنین جایی زندگی میکنم خجالت میکشم.
همیشه خودم رو با کسای دیگه مقایسه میکنم و اصلا اعتماد به نفس ندارم.
و این باعث شد که همیشه بهش فکر کن و تمرکز نداشته باشم.
مشکل بعدیمو نمیتونم اینجا بگم.
ولی به یکی همش دارم فکر میکنم، هر روز براش زنگ میزنم و ثانیه به ثانیه بهش فکر میکنم به خاطراتمون و...
عشق و عاشقی هم نیست.
نمیتونم فکرمو ازش دور کنم. چیکار کنم؟؟
دوستش دارم.
دانش-آموزان-آلاءMojii Abdi
سلام عزیزم
هرکسی تو یه محیطی ممکنه این حسو تجربه کنه
اگه قراره به خاطر ۴تا آجر بیشتر تحقیرتون کنن اصلا چه دلیلی به ادامه این دوستی هست؟
البته شاید دوستای شما این مدلی نباشن و شما اشتباه فکر میکنی!(فک میکنم همین طوره)
خودت و خونوادتو بپذیر!
کار خلافی نکردی که خجالت بکشی:)
هرکسی شرایط و مشکلات زندگی خودشو داره و باید در عین حال که میپذیریمشون سعی کنیم اوضاع رو بهتر کنیم
مشکل دومتون
این حس به جنس مخالف که حالا هوسه/دوست داشتنه/عشقه یا هرچی که میشه اسمشو گذاشت
ته این حسه چیه؟
به کجا ختم میشه؟
اونم به شما فکر میکنه؟
جایی تو زندگیش دارید؟
واقعا واسش مهمی؟
حقیقتش اینی که گفتید عشق و عاشقی نیست و تهش گفتید دوسش دارم رو درک نمیکنم
خیلی از ماها خیلیا رو دوست داریم
پدر مادر خواهر برادر دوست صمیمی و و و
ولی آیا ۲۴ساعت ذهنمون درگیرشونه؟تمرکزمونو میگیرن؟
اینا رو به خودت جواب بده و اگه که مطمئنی اونم همینه و اگه واقعا دوسش داری و ته دلت به ازدواج فکر میکنی
بهش بگو دوسم داری بیا خواستگاری
و گول حرفای "شرایطشو ندارم نمیتونم" رو نخور
پسره دانشجو بود رفت خواستگاری دختر فامیلمون
همو دوست داشتن ؛دختری که تو ناز و نعمت بزرگ شده بود با اینکه می دونست پسره به شخصه در اون لحظه آه در بساط نداره قبولش کرد!پسرهام پاشد با اون اوضاعش رفت خواستگاری! ازدواج کردن
هنوز بعد چند سااااال اوضاع مالی پسره اونقدر خوب نشده ولی دارن بهتر و عاشقانه تر از خیلیا زندگیشونو میکنن!
(تا حدی حمایت خونواده هاشونم بوده ولی اصل خودشونن)
ولی اگه ته ذهنت به ازدواج فکر نمیکنی ؛نظری ندارم چون درک نمیکنم حقیقتا
البته که ممکنه نظر بقیه با من متفاوت باشه!
ولی در کل عمر و ذهنتو صرف کسی که ارزشی واست قائل نیست نکن
حرف زیاد زدم ولی خواستم با مثال واست توضیح بدم
ان شاءالله که اعتماد به نفستم درست میکنی -
سلام .
من دانش آموز دوازدهمی هستم.
دو مشکل بزرگ دارم که تمرکزمو موقع درس از من گرفت.
اولیش اینه که ما خونمون قدیمیه و مکانش یک جای پرتیه که امکانات زیادی نداره و از اینکه به دوستام و کسای دیگه بگم چنین جایی زندگی میکنم خجالت میکشم.
همیشه خودم رو با کسای دیگه مقایسه میکنم و اصلا اعتماد به نفس ندارم.
و این باعث شد که همیشه بهش فکر کن و تمرکز نداشته باشم.
مشکل بعدیمو نمیتونم اینجا بگم.
ولی به یکی همش دارم فکر میکنم، هر روز براش زنگ میزنم و ثانیه به ثانیه بهش فکر میکنم به خاطراتمون و...
عشق و عاشقی هم نیست.
نمیتونم فکرمو ازش دور کنم. چیکار کنم؟؟
دوستش دارم.
دانش-آموزان-آلاءMojii Abdi ولی یچیز بگم؟ میدونی چن نفر دوس دارن همونجایی ک تو زندگی میکنی زندگی کنن؟ نمونش خود من.. من عاشق جاهای دور افتاده با امکانات کمم و اصن برا همین دلم میخواد مناطق محروم کار کنم.. سرتو بگیر بالا بچهههه
و اره میدونم چ حسیه ک همش ب دوستت فک کنی چون منم اینطوری بودم.. ولی من از سال 1400 یچیزی یاد گرفتم.. هیچکس مسئول حال بد یا خوب تو یا کلا زندگی تو نیس جز خودت. میدونم ممکنه ب این فک کنی اصن اینا درک نمیکنن نمیدونن چی میگم ولی بدون من کاااملا تو موقعیت توعم.. واقعا بهم ثابت شده ک دوستا خوبن ولی ن وقتی ک تو رو از زندگیت میزنن..
-
Mojii Abdi
سلام عزیزم
هرکسی تو یه محیطی ممکنه این حسو تجربه کنه
اگه قراره به خاطر ۴تا آجر بیشتر تحقیرتون کنن اصلا چه دلیلی به ادامه این دوستی هست؟
البته شاید دوستای شما این مدلی نباشن و شما اشتباه فکر میکنی!(فک میکنم همین طوره)
خودت و خونوادتو بپذیر!
کار خلافی نکردی که خجالت بکشی:)
هرکسی شرایط و مشکلات زندگی خودشو داره و باید در عین حال که میپذیریمشون سعی کنیم اوضاع رو بهتر کنیم
مشکل دومتون
این حس به جنس مخالف که حالا هوسه/دوست داشتنه/عشقه یا هرچی که میشه اسمشو گذاشت
ته این حسه چیه؟
به کجا ختم میشه؟
اونم به شما فکر میکنه؟
جایی تو زندگیش دارید؟
واقعا واسش مهمی؟
حقیقتش اینی که گفتید عشق و عاشقی نیست و تهش گفتید دوسش دارم رو درک نمیکنم
خیلی از ماها خیلیا رو دوست داریم
پدر مادر خواهر برادر دوست صمیمی و و و
ولی آیا ۲۴ساعت ذهنمون درگیرشونه؟تمرکزمونو میگیرن؟
اینا رو به خودت جواب بده و اگه که مطمئنی اونم همینه و اگه واقعا دوسش داری و ته دلت به ازدواج فکر میکنی
بهش بگو دوسم داری بیا خواستگاری
و گول حرفای "شرایطشو ندارم نمیتونم" رو نخور
پسره دانشجو بود رفت خواستگاری دختر فامیلمون
همو دوست داشتن ؛دختری که تو ناز و نعمت بزرگ شده بود با اینکه می دونست پسره به شخصه در اون لحظه آه در بساط نداره قبولش کرد!پسرهام پاشد با اون اوضاعش رفت خواستگاری! ازدواج کردن
هنوز بعد چند سااااال اوضاع مالی پسره اونقدر خوب نشده ولی دارن بهتر و عاشقانه تر از خیلیا زندگیشونو میکنن!
(تا حدی حمایت خونواده هاشونم بوده ولی اصل خودشونن)
ولی اگه ته ذهنت به ازدواج فکر نمیکنی ؛نظری ندارم چون درک نمیکنم حقیقتا
البته که ممکنه نظر بقیه با من متفاوت باشه!
ولی در کل عمر و ذهنتو صرف کسی که ارزشی واست قائل نیست نکن
حرف زیاد زدم ولی خواستم با مثال واست توضیح بدم
ان شاءالله که اعتماد به نفستم درست میکنیزهرا بنده خدا 2 عشق نیست آخه طرف مرد نیست هم جنس خودمه
فقط خیلی دوسش دارم جوری که دوست داشتم اون مامانم بود
نمیدونم چرا انقدر دوست دارم یکی بیاد بگه پدر و مادر واقعیت یکی دیگن
پدر و مادرمو دوست دارم و خیلی بهم توجه میکنن من بیمارم شاید...
درکل اون مورد دوم عشق به پسر نبود.
عشق به یه زن و شوهریه که بالای ۴۰
۵۰ سالشونه...دوست داشتم با اونا زندگی کنم.
ببین شاید چون زندگی بابا و مامانم با عشق نباشه این مشکلو داشته باشم...واقعا برام کم نزاشتن..ولی عشق علاقه بینشون نیست -
Mojii Abdi ولی یچیز بگم؟ میدونی چن نفر دوس دارن همونجایی ک تو زندگی میکنی زندگی کنن؟ نمونش خود من.. من عاشق جاهای دور افتاده با امکانات کمم و اصن برا همین دلم میخواد مناطق محروم کار کنم.. سرتو بگیر بالا بچهههه
و اره میدونم چ حسیه ک همش ب دوستت فک کنی چون منم اینطوری بودم.. ولی من از سال 1400 یچیزی یاد گرفتم.. هیچکس مسئول حال بد یا خوب تو یا کلا زندگی تو نیس جز خودت. میدونم ممکنه ب این فک کنی اصن اینا درک نمیکنن نمیدونن چی میگم ولی بدون من کاااملا تو موقعیت توعم.. واقعا بهم ثابت شده ک دوستا خوبن ولی ن وقتی ک تو رو از زندگیت میزنن..
Michael Vey من رفیقی ندارن فعلا.
تنهای تنهام از وقتی ماجرای کنکور شروع شد.
تو زندگی مون مشکلات زیادی داریم.
که حس میکنم افسرده شدم(به ظاهر پیش خانوادم خوبم ولی...)
......... -
Mojii Abdi
فکر کنم اعتبارت رفت بالا میتونی باز کنیNafas Hadian 0 فکر کنم باید ۱۰۰ تا بشه آخه باز نمیشه
این چه قانونیه!!