شیمی ۳
-
Lord_Crusader در شیمی ۳ گفته است:
@zahra_asd ممنون . راجع به شیمی فار نظری ندارین؟ اونم شنیدم خیلی خوبه.
کمر شکنه : / زیاده از حد سخت کرده و شیمی رو با محسابه اشتباه گرفته گاهی
اگه 97 مثل امسال باشه همون مبتکران هم برای بالای 70 کافیه : )javad-mahdizadeh البته مبتکران که دیگه خیلی ساده س
امسال کنکور یکم ساده بوده شیمیش سال بعد ممکنه سخت بشه -
javad-mahdizadeh البته مبتکران که دیگه خیلی ساده س
امسال کنکور یکم ساده بوده شیمیش سال بعد ممکنه سخت بشه@zahra_asd در شیمی ۳ گفته است:
امسال کنکور یکم ساده بوده شیمیش سال بعد ممکنه سخت بشهنه مبترکان ساده نیست
رتبه 59 منطقه دو امسال و رتبه 40 منطقه دو سال 94 هر دو برای هر سه پایه مبتکران میزدند
علی یاری بروجنی که شیمی رو فکر کنم 0 زد با مبتکران : )
سوالات کنکور که تو همه کتابا یکی هست و سوالات تالیفی مبتکران هم خداییش بد نیستنداا :/ -
@zahra_asd در شیمی ۳ گفته است:
امسال کنکور یکم ساده بوده شیمیش سال بعد ممکنه سخت بشهنه مبترکان ساده نیست
رتبه 59 منطقه دو امسال و رتبه 40 منطقه دو سال 94 هر دو برای هر سه پایه مبتکران میزدند
علی یاری بروجنی که شیمی رو فکر کنم 0 زد با مبتکران : )
سوالات کنکور که تو همه کتابا یکی هست و سوالات تالیفی مبتکران هم خداییش بد نیستنداا :/javad-mahdizadeh بد نیس ولی خب یکم ساده س.
آقای قاسمی نژاد و آقای دین پژوه هم ک رتبه های 1 امسال بودن ازآیکیو استفاده کردن
البته زیاد اهمیتی نداره. بستگی داره خود آدم با چ کتابی بهتر ارتباط برقرار کنه.
حالا سطحش یکم بالا باشه بهتره -
javad-mahdizadeh بد نیس ولی خب یکم ساده س.
حالا سطحش یکم بالا باشه بهتره@zahra_asd در شیمی ۳ گفته است:
حالا سطحش یکم بالا باشه بهترهسطحش باید از خود فرد بالاتر باشه : )
اگه یکی داغونه بره آیکیو بزنه میپاچه
برای پیشرفت باید سطح بالا تر کار کنی
ولی نه سطح بالاتر از همه کتاب ها
بلکه سطح بالا تر از خودت : )
در هر حال من شیمی دو نشر الگو دارم اصلا حال نمیکنم باهاش اگه خیلی سبز شیمی دو داشت خیلی خوب میشد :/ -
در هر حال من شیمی دو نشر الگو دارم اصلا حال نمیکنم باهاش اگه خیلی سبز شیمی دو داشت خیلی خوب میشد :/javad-mahdizadeh منم اینو نگفتمااا
گفتم درکنار تدریس استاد آقاجانی آیکیو خیلی خوبه. مطمئنا اگه تدریس ایشون نبود من الان با این وجود ک از خیلی سبز متنفرم باید نهایتا میرفتم سراغ خیلی سبز ک چون دبیرمون گفته بود خریدمش ولی اصلا دوستش نداشتم!
چون مطمئنم هرکی هرچقدم داغون باشه آقای آقاجانی اونقدر تدریسشون خوب هس که دانش آموز بفهمه. چون خودم هم اینطوری بودم و از شیمی بیزار بودم. -
در هر حال من شیمی دو نشر الگو دارم اصلا حال نمیکنم باهاش اگه خیلی سبز شیمی دو داشت خیلی خوب میشد :/javad-mahdizadeh البته ایشون درباره درسنامه پرسیده بودن ک برا همین من گفتم تدریس استاد آقاجانی روببینید و درکنارش تستای آیکیو:)
-
javad-mahdizadeh منم اینو نگفتمااا
گفتم درکنار تدریس استاد آقاجانی آیکیو خیلی خوبه. مطمئنا اگه تدریس ایشون نبود من الان با این وجود ک از خیلی سبز متنفرم باید نهایتا میرفتم سراغ خیلی سبز ک چون دبیرمون گفته بود خریدمش ولی اصلا دوستش نداشتم!
چون مطمئنم هرکی هرچقدم داغون باشه آقای آقاجانی اونقدر تدریسشون خوب هس که دانش آموز بفهمه. چون خودم هم اینطوری بودم و از شیمی بیزار بودم.@zahra_asd در شیمی ۳ گفته است:
چون مطمئنم هرکی هرچقدم داغون باشه آقای آقاجانی اونقدر تدریسشون خوب هس که دانش آموز بفهمه. چون خودم هم اینطوری بودم و از شیمی بیزار بودم.پس من کامل نخوندم حرفاتون رو : )
اره تدریس خوبه : )
ولی کلا وقت گیره و به درد من زیاد نمیخوره متاسفانه : ) -
چون مطمئنم هرکی هرچقدم داغون باشه آقای آقاجانی اونقدر تدریسشون خوب هس که دانش آموز بفهمه. چون خودم هم اینطوری بودم و از شیمی بیزار بودم.پس من کامل نخوندم حرفاتون رو : )
اره تدریس خوبه : )
ولی کلا وقت گیره و به درد من زیاد نمیخوره متاسفانه : )javad-mahdizadeh واقعا؟؟؟
شما دی وی دی های موسساتی مثل کنکور آسان است رو ندیدین که میگین آقای آقاجانی وقت گیره. سه ساعته توش هیچ چیز بدرد بخوری هم نمیگن :/
کتاب که بیشتر وقت میگیره ها
فیلما حدود نیم ساعته و توش تیپ تستا حل میشه
از دست ندین شیمی رو حداقل. وقعا معجزه کردن با من و خواهرم :) روم نمیشه درصد کنکورمو بگم وگرنه مطمئن میشین ک آقای آقاجانی خیلی محشره :) -
javad-mahdizadeh واقعا؟؟؟
شما دی وی دی های موسساتی مثل کنکور آسان است رو ندیدین که میگین آقای آقاجانی وقت گیره. سه ساعته توش هیچ چیز بدرد بخوری هم نمیگن :/
از دست ندین شیمی رو حداقل. وقعا معجزه کردن با من و خواهرم :) روم نمیشه درصد کنکورمو بگم وگرنه مطمئن میشین ک آقای آقاجانی خیلی محشره :)@zahra_asd در شیمی ۳ گفته است:
از دست ندین شیمی رو حداقل. وقعا معجزه کردن با من و خواهرم :) روم نمیشه درصد کنکورمو بگم وگرنه مطمئن میشین ک آقای آقاجانی خیلی محشره :)خب برای من وقت گیره دیگه :/ چه کنم؟ :/
کتاب کجاش وقت گیره :/
شما فیلم هم ببینی اول و اخر باید تست بزنی و بخونی دیگه :/ -
از دست ندین شیمی رو حداقل. وقعا معجزه کردن با من و خواهرم :) روم نمیشه درصد کنکورمو بگم وگرنه مطمئن میشین ک آقای آقاجانی خیلی محشره :)خب برای من وقت گیره دیگه :/ چه کنم؟ :/
کتاب کجاش وقت گیره :/
شما فیلم هم ببینی اول و اخر باید تست بزنی و بخونی دیگه :/javad-mahdizadeh خب نبینید :/ من یه توصیه کردم فقط:/ دعوا نداریم ک :|
منظورم درسنامه س. من بعد از تدریس دیگه درسنامه نمیخونم تستارو میزنم -
javad-mahdizadeh خب نبینید :/ من یه توصیه کردم فقط:/ دعوا نداریم ک :|
منظورم درسنامه س. من بعد از تدریس دیگه درسنامه نمیخونم تستارو میزنم@zahra_asd در شیمی ۳ گفته است:
منظورم درسنامه س. من بعد از تدریس دیگه درسنامه نمیخونم تستارو میزنممیدونم دعوا نداریم خب :/
ان شا الله موفق باشید
پس خوشبختانه حالت وسوسای در مطالعه ندارید
بعضی ها هستند فیلم میبینند کتاب میخونند درسنامه های بازار رو میخونند و بعدش میخواهند تازه تست بزنند :/ -
منظورم درسنامه س. من بعد از تدریس دیگه درسنامه نمیخونم تستارو میزنممیدونم دعوا نداریم خب :/
ان شا الله موفق باشید
پس خوشبختانه حالت وسوسای در مطالعه ندارید
بعضی ها هستند فیلم میبینند کتاب میخونند درسنامه های بازار رو میخونند و بعدش میخواهند تازه تست بزنند :/javad-mahdizadeh ممنون.همچنین:)
قبلا وسواس داشتم الان نه
اگه دیدم سوالی رو مشکل دارم درسنامه خود آیکیو ک خیلیم کوتاه هس رو میخونم.