انگیزشی
-
مگه قرار بود آسون باشه؟؟ اگه آسون بود که همه انجامش میدادن... تو اینجایی تا اون کار سخته رو انجام بدی....مگه نه؟ اگه اونقدر قوی بودی که شروعش کردی.. پس....اونقدری قوی هستی که بتونی تمومش کنی...البته .....تو بخوای یا نخوای پرونده کنکور یه روزی توی زندگیت بسته میشه......اما...خیلی فرق هست بین اینکه خودت ببندیش یا گذشت روزگار..... خیلی فرق هست بین اینکه پرونده رو با یه شکست ببندی یا با یه پیروزی شیرین... خیلی فرق هست بین اینکه تهش بگی من تمامم رو گذاشتم پای این قضیه با اینکه تهش پات و بندازی روی اون یکی پاتو بگی نشد دیگه ...چکار کنم..نشد... میدونی نمیخوام بترسونمت...اما....یه سری چیزا هستن ...یه سری حس ها هستن که حسرت تجربه نکردنشون تا آخرین لحظه زندگیت باهات میمونه.. یه سری رویاها و آرزوها هستن که حسرت برآورده نشدنشون تا ته زندگی مثل یه بغض میشه و میره ته گلوت.. میدونم سخته... من که نمیگم سخت نیست....فقط باید تمام خودت و بزاری.... باید بهاشو بپردازی.....باید تاوان پس بدی....باید یه جاهایی بشکنی..بدجوری هم بشکنی...باید یه جاهایی که دیگه حتی نمیتونی نفس هم بکشی دوباره شروع کنی..... باید دقیقا اون جایی که زخم روی زانوهات امونت رو بریده و دیگه امیدی نیست...اون جایی که درد تمام وجودت رو گرفته و از شدت درد داری به پهنای صورتت اشک میریزی...دستت رو بزاری روی زخم زانوهات و بلند شی... تنها راهش همینه....
-
@farzam-yousefi
متاسفانه نتونستم اون قسمت رو پیدا کنم
اگه میشه لطفا راهنمایی کنید -
@farzam-yousefi
متاسفانه نتونستم اون قسمت رو پیدا کنم
اگه میشه لطفا راهنمایی کنید -
@farzam-yousefi
ممنون از لطفتون -
@farzam-yousefi
ممنون از لطفتونپرستو بابایی
خواهش میکنم -