کتاب کمک درسی
-
سلام کسی سایت مطمئن برای خرید کتاب میشناسه؟خودش قبلاً خرید کرده باشه.
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @فارغ-التحصیلان-آلاء -
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @فارغ-التحصیلان-آلاءShayan Eskandari من همین چند روز پیش از سایت چی بخونم خرید کردم و کتاب ها سالم به دستم رسید
-
Shayan Eskandari من همین چند روز پیش از سایت چی بخونم خرید کردم و کتاب ها سالم به دستم رسید
محمدرضا خانی ممنون نداشت کتاب مدنظرم رو.
-
سلام اقا شایان خوبی؟
از دوستان من هم سفارش داده بودن از سایت چی بخونم که به دستشون رسیده بود -
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @فارغ-التحصیلان-آلاءShayan Eskandari بانک کتاب پایتخت هم خوبه
-
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @فارغ-التحصیلان-آلاءShayan Eskandari سلام بله من زیاد اینترنتی کتاب سفارش دادم سایت عشق کتاب سایت خیلی خوبیه
به علاوه از انتشارات خود هر کتاب هم میتونین سفارش بدین مثل خیلی سبز و گاج مارکت و نشر الگو و...
اما اگه کتاب هاتون از نشر های مختلف هس عشق کتاب گزینه خوبیه چون کتاب های تمام انتشارات رو داره تخفیف های خوبی هم میده -
Shayan Eskandari بانک کتاب پایتخت هم خوبه
ramses kabir از این سایت یبار چند تا سفارش دادم کتاب هاش زیاد سالم و تمیز نبود هر کدوم یه ایرادی داشتن
-
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @فارغ-التحصیلان-آلاءShayan Eskandari سلام سایت ویستور معتبره
من خودم خرید کردم ، تا ۵ روز سفارش رو میفرسته، بیشترین تخفیف رو هم داره -
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @فارغ-التحصیلان-آلاءShayan Eskandari تشکر از همگی
-
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @فارغ-التحصیلان-آلاء -
من از پایتخت کتاب راضی ام
خیلی خوبه -
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @فارغ-التحصیلان-آلاءShayan Eskandari چی بخونم
-
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @فارغ-التحصیلان-آلاءShayan Eskandari
سلام سایت زیر همگی مطمئن هست:
کتابچی
سایت خود انتشارات ها
پایتخت کتاب
سیب ترش
چی بخونمخودم از اینا چندبار خرید کردم و بدون اشکالی و چیزی برام آوردن
-
Shayan Eskandari
سلام سایت زیر همگی مطمئن هست:
کتابچی
سایت خود انتشارات ها
پایتخت کتاب