تست
-
سلام بچه ها راستش من درسم زیادی خوب نیست
درسنامه میخونم و میرم سراغ تست اصلا نمیتونم تستای حل کردنیو جواب بدم مثل ریاضی شیمی و فیزیک
کسی راهی نداره ؟ باید چیکار کنم؟
اگه فیلمای حل تستو نگاه کنم و تحلیل خوبه؟بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
درسنامه میخونم و میرم سراغ تست اصلا نمیتونم تستای حل کردنیو جواب بدم مثل ریاضی شیمی و فیزیک
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1402MOHAMADREZA RAMEZANI
ببینید شما واسه شیمی فیزیک و ریاضی درسنامه ک میخونین درجا تست حل کنین ک ببینین ایرادتون کجاس
و حتی نباس این کارو ب ی روز دیگ بسپارین چون شما تازه مطلبو یادگرفتین و اگ تستی رو از این مبحث توی همون روز غلط بزنین یعنی یادگیریتون ناقص و با ایراد بوده و باید دوباره مطلبو بخونین(چون همون روز ک مطلبو خوندی همون روز تستشو زدی دیگه بهانه ی فراموشی مطالب هم نداریم)
وقتی ک ایرادتون رو فهمیدین میشینین و این ایراداتو برطرف میکنین
و دو روز بعد بدون این ک درسنامه رو بخونین
میرین سراغ تستایی از اون مبحث ک حل نکردین و شروع میکنین ب حل کردن تا بفهمین کدوم مطالبو ایراد دارین و کدوم مطالب یادتون رفته
هر صفحه ک حل میکنین نگاه پاسخ تستیش میکنین و اگ اشتباه کردین نمیرین نگاه پاسخ تشریحی کنین و دوباره شروع میکنین ب حل اون تست اگ بلد نبودین میرین پاسخ تشریحی و میخونین و ایرادتون رو برطرف میکنین و اگ مطلبی رو فراموش کرده بودین دوباره مرور میکنین -
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1402MOHAMADREZA RAMEZANI داداش منم همینجورم
-
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1402MOHAMADREZA RAMEZANI صبر کن درست میشه
-
اولویتتون درسنامه نباشه و اول کتاب رو بخونین هرجارو نفهمیدین یا نیاز به توضیح داشتید با درسنامه تکمیل کنین دلیل اینکه نتونستین یه تستی که نکته هاشو قبلا خوندین بزنید رو جلوش بنویسین و برا سوال بعد تکرارش نکنین